Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:Są jakieś staruszki?
justyna8585 pisze:CoToMa pisze:Są jakieś staruszki?
W schronisku wieku kotów nie określa sie
Mnie sie wydaje,że jest jedna taka biaława kicia,tylko że ona często wychodzi,można ją pogłaskać,ale raczej sama nie podchodzi do człowieka.Jest już bardzo długo,a wiek to tak na oko...
CoToMa pisze:justyna8585 pisze:CoToMa pisze:Są jakieś staruszki?
W schronisku wieku kotów nie określa sie
Mnie sie wydaje,że jest jedna taka biaława kicia,tylko że ona często wychodzi,można ją pogłaskać,ale raczej sama nie podchodzi do człowieka.Jest już bardzo długo,a wiek to tak na oko...
Jak ona sobie radzi?
I jak żyje z innymi kotami, ewentualnie psami?
Liwia_ pisze:Nie potrafię znaleźć tego zdjęcia, ale wiem, o której kotce mówi Justyna. Na pewno znajdzie się kot kilkuletni, w schronisku bez szans, ale takie prawdziwe, kocie staruszki (w wieku Mufinka, gdy go zabrałaś...) raczej nie mają szans tam egzystować, rzadko takie widzę...
Jest kot biało-bury, który w schronisku jest już dłuuugo, był też starszy, czarny kot, bardzo miły wobec innych stworzeń, ale nie wiem, czy jeszcze jest... Możemy zapytać....
justyna8585 pisze:Liwia_ pisze:Nie potrafię znaleźć tego zdjęcia, ale wiem, o której kotce mówi Justyna. Na pewno znajdzie się kot kilkuletni, w schronisku bez szans, ale takie prawdziwe, kocie staruszki (w wieku Mufinka, gdy go zabrałaś...) raczej nie mają szans tam egzystować, rzadko takie widzę...
Jest kot biało-bury, który w schronisku jest już dłuuugo, był też starszy, czarny kot, bardzo miły wobec innych stworzeń, ale nie wiem, czy jeszcze jest... Możemy zapytać....
Ona była mocno stara,widac było po niej...
jeśli mówisz o takim dużym czarnym kocie,podobnym do Bruna,który był u mar9,to niestety ale za TM.Nie przeżył kk.Wiem to,bo bardzo mi go było żal.
tak z innych kotów są maluchy,oczywiście z kk i ten kot z przepukliną.Nie wiem jakby sprawdzić jego charakter,nie rozumiem za bardzo jego opisu,chciałabym mu ogłoszenia porobić,ale kto węźmie z przepukliną i z niepewnym charakterem...
CoToMa pisze:Z przepukliną to Gburek?
W jakim może byc wieku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości