K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 17, 2010 20:13 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

miszelina pisze:
mjs pisze:Dygotka jedzie do tego pana, który wczoraj był w kociarni? Bardzo się dzisiaj skarżyła...

Tak, wczoraj się do niego bardzo tuliła.

mjs pisze:Jedna z biało-burych robi luźną kupę.

Pewnie to mniejsze? To Kminek. Ale mam nadzieję, że to nie biegunka, bo on w niedzielę do galerii idzie....

Głowy nie dam, ale chyba większe.
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Pt gru 17, 2010 20:13 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

jej siostra pisze:mjs
ja jutro zostawię pieniądze dla ciebie na RC Calm

Ok, dzięki :)
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Pt gru 17, 2010 20:21 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Madamka mimo wszystko sobie chyba lepiej radzi na kociarni niż Dygotyna, ale dużo dłużej czeka na dom :( Szkoda, że nie mogły iść razem :(

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pt gru 17, 2010 20:53 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Wislackikot serdecznie dziękuję :1luvu: :1luvu:

Przyszedł do mnie i moich kotów Mikołaj :1luvu: :1luvu: Mikołajowi jeżeli to czyta serdecznie dziękuję za wszystko :1luvu: Naprawdę nie wiem co powiedzieć / napisać . Jestem bardzo ale to bardzo wdzięczna :1luvu:

Koty stwierdziły że karma super zrobiły włam do worka 8)

Ps: Z psicą do końca nie wiadomo co ( czekamy na wyniki z Niemiec i wynik posiewu moczu) Aktualnie jest stan zapalny -została obstawiona baterią leków. Powinno się do niedzieli poprawić.

Proszę o kciuki

Idę się położyć głowa mi bardzo daje popalić od rana......
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pt gru 17, 2010 20:57 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Kocuria pisze:czyli zdecydowane, dygotka, nie madama?
eh... ta babeczka nie ma szczęscia...

Bo wredna jest :mrgreen: A nie każdy takie lubi. Niby przyszła do pana wczoraj, niby sie miziala, ale tak boczkiem, boczkiem, a potem cap mnie za rękę :twisted:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt gru 17, 2010 22:20 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

miszelina pisze:
Kocuria pisze:czyli zdecydowane, dygotka, nie madama?
eh... ta babeczka nie ma szczęscia...

Bo wredna jest :mrgreen: A nie każdy takie lubi. Niby przyszła do pana wczoraj, niby sie miziala, ale tak boczkiem, boczkiem, a potem cap mnie za rękę :twisted:

jeżeli jeszcze na metr wyskoczyła w górę za tą reką - to jest to klon Myszy. Nie udało mi się tej bandytki dorwać - nici z podania rutinoscorbinu
jutro nawiedzę aptekę - kupię witaminę c w kropelkach - czy pies może pić wodę z witaminą C? oni mają uwspólnione miski

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Pt gru 17, 2010 22:53 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Cammi, może może, to tak samo zdrowe :)
Nawet powiem Wam, że mi się wydaje, że taka woda wszystkim o wiele bardziej smakuje... Fadek wypiłam jej niesamowite ilości, a Gutek co wpadał do jego pokoiku, to też od razu dudlił :D

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt gru 17, 2010 23:25 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Same mile wiadomosci :D . Dzis dzwonila do mnie pani i Wisienka ma na jutro umowiona wizyte przedadopcyjna. Zobaczymy jak pani zda test u moich rezydentow , w koncu to najlepsi oceniacze ludzi :mrgreen: . Ja tez nie popuszcze,ale prosze o trzymanie kciukow.
Dobrze, ze Elma i Dygotka znalazly domki bo chyba one najwiecej plakaly za czlowiekiem. Luzna kupa na cat-roomie bialo- burego to moze byc Laili.

vanja

Od: Czw mar 04, 2010 11:33

Post » Sob gru 18, 2010 7:37 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Hej!
Ostatnio nie mam zupełnie czasu czytać wątku...
Ale mam rozumieć, że w ten weekend jesteście w Galerii Krakowskiej?
Bo jak tak, to tylko napiszę, bo może będzie ktoś zainteresowany:
W Drogerii (ta z apteką na poziomie 0) od dzisiaj jest promocja na tusz do rzęs. Można przynieść jakiś zużyty- wszystko jedno jakiej firmy i kupić za 5 zł tusz firmy nie wiem, czy mogę pisać (G o s h).

keria

Od: Wto gru 01, 2009 21:10

Post » Sob gru 18, 2010 9:30 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Keria, dobrze, że jesteś, bo co prawda Noemik miała koordynować czipowanie, czipy kupione i opłacone ale terminu akcji jakoś nie ma.
Może po Świętach byłby dobry czas, bo teraz wszyscy gonią za wszystkim. Jak myślisz?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob gru 18, 2010 11:52 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

słuchajcie, czy ktoś nie miałby jutro ochoty na jedną lub dwie zmiany w galerii?
druga i/lub trzecia.
Jeśli nikt się nie zgłosi, to pojawię się oczywiście, ale kurczę mój pęcherz wcale nie chce czuć się lepiej :(

czuję się kiepsko po prostu.
Wczoraj w końcu nawet na urodziny siostry rodzonej nie poszłam, dziś do radia też...
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Sob gru 18, 2010 12:05 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

a ja poszukuję 4 worków żwirku z kociarni, 3 fundacyjnych i jednego mojego. Nie sądzę aby ktoś zabrał przez pomyłkę, bo jednak dość ciężki i nieporęczny :wink:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob gru 18, 2010 12:09 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Tweety pisze:a ja poszukuję 4 worków żwirku z kociarni, 3 fundacyjnych i jednego mojego. Nie sądzę aby ktoś zabrał przez pomyłkę, bo jednak dość ciężki i nieporęczny :wink:

ja u Amelii zamówiłam 3 wory, za tyle też zapłaciłam i z kocimskiej sobie zabrałam.
Ale proszę sprawdzić, czy faktycznie tyle dla mnie było.
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Sob gru 18, 2010 12:25 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

kosma_shiva pisze:
Tweety pisze:a ja poszukuję 4 worków żwirku z kociarni, 3 fundacyjnych i jednego mojego. Nie sądzę aby ktoś zabrał przez pomyłkę, bo jednak dość ciężki i nieporęczny :wink:

ja u Amelii zamówiłam 3 wory, za tyle też zapłaciłam i z kocimskiej sobie zabrałam.
Ale proszę sprawdzić, czy faktycznie tyle dla mnie było.

Ja zamówiłam dwa worki i za nie zapłaciłam, jeden powinnam dostać za ten pożyczony - w sumie trzy. Z Kociarni zabrałam dwa, czyli powinien tam być jeszcze jeden mój :roll:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Sob gru 18, 2010 12:37 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

kosma_shiva pisze:słuchajcie, czy ktoś nie miałby jutro ochoty na jedną lub dwie zmiany w galerii?
druga i/lub trzecia.
Jeśli nikt się nie zgłosi, to pojawię się oczywiście, ale kurczę mój pęcherz wcale nie chce czuć się lepiej :(

czuję się kiepsko po prostu.
Wczoraj w końcu nawet na urodziny siostry rodzonej nie poszłam, dziś do radia też...

Mam takie samo pytanie: Czy ktoś nie przyszedłby za mnie jutro (2 zmiana) do galerii? Ja mogę jakiś kocimski dyżur w zamian wziąć. Jak nikt się nie zgłosi to przyjdę, ale wolałabym być wtedy w domu - mam gości, rodzina się wprosiła(dzisiaj to wyszło :? ).
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

[poprzednia][następna]