Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 17, 2010 22:09 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

trawa11 pisze:
Ciepła pisze:nie dawaj..
sraczki dostaniesz :mrgreen:

za pózno :ryk:

wlasnie doczytalam :ryk:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pt gru 17, 2010 22:12 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

E tam, ja nie miewam kłopotów tej natury :D Moja mama z przerażeniem co roku patrzyla, jak w wakacje jechałyśmy na działkę do dziadków.. i ja z marszu wpadałam w krzaki porzeczek, żarlam, lecuałąm wyrwać kilka marchewek z grządki, potem kalarepkę, potem czereśnie, truskawki, groszek, popijałam wodą surową i mlekiem prosto od krowy...
Nigdy nie zachorowalam na brzuch po tym :D

Teraz tolerancja mniejsza, ale w sumie źle znoszę nie różnorodność,a ilość.. bo nie znam umiaru :D Ale Finocarbo w apteczce jest, a to jest dobre na wszystko :D
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pt gru 17, 2010 22:16 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

Ja tam też lubię wszystko namieszać, a szczególnie śledzie popijać rumem 8)
i nic mi nie jest :lol:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pt gru 17, 2010 22:22 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

Luuubię rum :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pt gru 17, 2010 22:28 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

Łojeny śledzie..jeszcze kilka dni! Kocham śledzie...

Rumu nie, ale wiśnióweczki bym się napiła. Póki co idę po martini bianco, bo wyjeździe mi zostalo :D
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Sob gru 18, 2010 10:07 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

hej :1luvu:

Obrazek
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Sob gru 18, 2010 13:10 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

ello Aniu i Trojeczko :1luvu:

no prosze jak tu sie dziewczyny alkoholizuja z sledziami na przegryzke :mrgreen:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Sob gru 18, 2010 14:12 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

trawa11 pisze:hej :1luvu:

Obrazek

Dzień dobry, Danusiu, śliczny obrazek :)

KaleidoStar

Post » Sob gru 18, 2010 14:13 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

Ciepła pisze:ello Aniu i Trojeczko :1luvu:

no prosze jak tu sie dziewczyny alkoholizuja z sledziami na przegryzke :mrgreen:

Oj tam oj tam ;) Winko sobie przyniosłam, co po wizycie jakiegoś gościa zostalo. Słodkie i mocne.. Wypiłam tylko jeden kieliszek, więc grzecznie ;)
Dzień dobry, Asieńko :)

KaleidoStar

Post » Sob gru 18, 2010 15:15 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

KaleidoStar pisze:
Ciepła pisze:ello Aniu i Trojeczko :1luvu:

Oj tam oj tam ;) Winko sobie przyniosłam, co po wizycie jakiegoś gościa zostalo. Słodkie i mocne.. Wypiłam tylko jeden kieliszek, więc grzecznie ;)
Dzień dobry, Asieńko :)

haha Aniu ja zawsze tylko grzesznie tfu grzecznie mialo byc :wink: :mrgreen:

Obrazek

Ciepła

Post » Sob gru 18, 2010 16:05 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

Ciii, ciiicho..bo się wyda. Wiemy, jak jest ;)

KaleidoStar

Post » Sob gru 18, 2010 16:09 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

KaleidoStar pisze:Ciii, ciiicho..bo się wyda. Wiemy, jak jest ;)

e tam tu sami swoi :mrgreen:

Obrazek

Ciepła

Post » Sob gru 18, 2010 16:13 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

No w sumie tak, nie ma się co kryć. Banda rozpasanych pijaczek z nas ;)

A ja właśnie zajrzałam do portfela. Bóóól. W związku z tym się zaczynam wyprzedawać. W Pchlim Targu właśnie zadebiutowałam... Yh.

KaleidoStar

Post » Sob gru 18, 2010 16:32 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

KaleidoStar pisze:No w sumie tak, nie ma się co kryć. Banda rozpasanych pijaczek z nas ;)

A ja właśnie zajrzałam do portfela. Bóóól. W związku z tym się zaczynam wyprzedawać. W Pchlim Targu właśnie zadebiutowałam... Yh.

dawaj linka ino ras ras :evil:

Obrazek

Ciepła

Post » Sob gru 18, 2010 16:38 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

Ania moze pozycz od mamy..

Obrazek

Ciepła

[poprzednia][następna]