Spedytorzy&Co.Dziwne wyniki Kapiszona...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 15, 2010 10:18 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats:) Oszaleję....

Zaznaczam :)
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Śro gru 15, 2010 19:17 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats:) Oszaleję....

Witamy nową Ciociofankę Spedytorów :D

Dostałam na mejla i wszystko mi opadło:

Witaj,
>
> Otrzymujesz tą wiadomość, ponieważ do serwisu adopcjakota.pl dodano
> ogłoszenie korzystając z tego adresu e-mail.
>
> Treść przesyłanej wiadomości:
> -------------------------------------------------- -------------------------------
> WItam serdecznie,
>
> poszukujemy rasowego, długowłosego kota na prezent dla dzieci. Będę
> wdzieczna za informacje o kotku, jaka to rasa i czy kotek jest za darmo
> pozdrawiam
> Joanna
>

Dlaczego ludzie tacy są :?: brać koty na tymczas się odechciewa, a już tych teoretycznie "atrakcyjnych" to już w ogóle
:( :(
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Śro gru 15, 2010 20:09 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats:) Oszaleję....

Witam również :)
Cóż, "atrakcyjne" koty mają najgorzej ze znalezieniem dobrego domu. Jak czytam coś takiego to też mnie trafia... Niestety niektórzy to pie..... ignoranci :evil: I obawiam się, że ten dom zapewne weźmie kota z innych źródeł, bądź nawet z pseudohodowli :(
Ale to tylko kwestia czasu, aż w końcu mądre domki wypatrzą kociaki :ok: :ok: :ok:
[

kasumi

Post » Pt gru 17, 2010 12:46 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats:) Oszaleję....

marija pisze:I co z tym zębiszczem :?: wyleciał :?:

Nie wyleciał. Nie rusza się a zaczerwienienie zniknęło. Trudno stwierdzić co to było. Póki co wszystko jest w porządku

mikamika

Od: Wto lis 16, 2010 18:28

Post » Pt gru 17, 2010 14:02 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats:) Oszaleję....

No to małe ufff :D może chrupką sobie tylko otarła czy coś, obserwujcie profilaktycznie.

A u nas ....mejle od kilku dni i sympatyczna rozmowa telefoniczna dziś. Pani Ania i JeJ Rodzina przyjeżdżają w niedzielę zapoznanie ze Scanią poczynić. Wstępnie wszystko brzmi świetnie, dom futrolubny, kociasty poprzednik sędziwej starości w nim dożył i po jego odejściu wszystkim kota brak. Nawet pies tęskni. Zaproszę Panią Anię do naszego grona, może zechce się ujawnić, bo fora jej nieobce- aktywnie działa na forum kynologicznym :D

Żeby się udało, żeby udało...Trzymajcie :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Pt gru 17, 2010 14:05 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats:) Światełko w tunelu:)))

O, jakiś fajny domek się zapowiada :) Kciuki obecne :ok:
[

kasumi

Post » Pt gru 17, 2010 22:43 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats:) Światełko w tunelu:)))

Kciuki trzymamy wszyscy :) :ok: :ok: :ok: Co prawda Kiciom kciuków brak, ale siedzą obok i wspierają klikanie na klawiaturze. Oby Scania w niedzielę potrafiła się tak elegancko zareklamować jak zrobiła to Avia przy naszej wizycie :P

(PS: Tak przyzwyczailiśmy się do imienia Avia, że już tak chyba zostanie :) )

mikamika

Od: Wto lis 16, 2010 18:28

Post » Pt gru 17, 2010 23:21 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats:) Światełko w tunelu:)))

Kciuki są :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie gru 19, 2010 20:02 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats:) Światełko w tunelu:)))

Nie pojechała :cry:

Dostałam wczoraj zapytanie o Scanię, również sensowne i ładnie brzmiące. Chciałam spotkać się z obiema rodzinami, porozmawiać, wybrać najlepszą przyszłość dla koteczki. Od pani umówionej na dziś dostałam odpowiedź, że ona rozumie, ale nie będzie jeździć na próżno. Poza tym nie ma kontenera i pyta, czy może przewieźć kotkę w kartonie, w którym dziurki wytnie, by kot mógł oddychać 8O 8O
Pojawiły się też inne wątpliwości, ale to już bez znaczenia....
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Nie gru 19, 2010 20:22 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats:) kotów wciąż tyle samo....

Cholerka, ale niektórzy ludzie są beznadziejni :(

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto gru 21, 2010 17:47 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats:) kotów wciąż tyle samo....

Witam serdecznie :)
Zarejestrowałam się tutaj specjalnie bo siedzę tak od dwóch dni w poszukiwaniu kociaka i wpadłam za pomocą pewnej sympatycznej Pani na to miejsce :D
Pani Marija dostała mojego maila z zapytaniem o Scanię...jejku jaka ona cudowna :1luvu:

noszę sie z zamiarem adoptowania kotki...to mój pierwszy raz,że tak powiem z kociakiem :roll: jest tak cudna,że nie mogę uwierzyc,że jeszcze bez domku :cry:
bardzo chciałam kotkę mieć u siebie przed świętami..ponieważ to czas spokojnego biesiadowania dla mnie jak też i czas kiedy mogę poznać się bliżej z nowym członkiem rodziny...dlatego właśnie Scania nie trafi do mnie...późno się za wszystko zabrałam :oops:

natomiast Pani Niteczka1(której bardzo dziękuję) :D założyła mi wątek poszukiwawczy
viewtopic.php?f=13&t=121743
i........znalazła się dla mnie koteczka w pobliżu o wdzęcznym imieniu TORINA :1luvu:
Torinka przyjeżdża do mnie już jutro :D i mam nadzieję,że szybko się zaklimatyzuje i zaprzyjaźni z moją wiecznie przerażoną labradorką :ok:
a co do Scani...ech...no cudne kocisko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

pozdrawiam serdecznie :)

szprotix

Od: Wto gru 21, 2010 17:27

Post » Wto gru 21, 2010 18:04 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats:) kotów wciąż tyle samo....

Witaj,
na forum mówimy sobie per ty :D Pani Marija- no nie mogę, nikt tak tu nigdy o mnie nie pisał :mrgreen: :mrgreen:
Gratuluję Adopcji Torinki :ok: to fantastyczny kot, który- o ile mnie pamięć nie myli- też z miasta Łodzi pochodzi.
Cieszę się, że na Święta jedna kocia istotka będzie miała własny- najwłaśniejszy Domek. Dziękuję za Tori :1luvu:

A Scania :?: Nie martw się, każda potwora, jak to mówią.... :wink:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Wto gru 21, 2010 18:09 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats:) kotów wciąż tyle samo....

Dobrze więc :oops: Marija :) trzymam ogromniaste kciuki za Scanię....ja się w niej poprostu zakochałam..ach..w którym kociaku się nie zakochałam? ale urodą naprawdę Scania grzeszy :1luvu: oj grzeszy ...faktem jest w byle jakie łapki pójść nie powinna :!: :D
pozdrawiam i szykuję miejsce dla mojej nowej przytulanki...właśnie mąż z "ubikacją" :wink: dla niej przyjechał :D :D :D

szprotix

Od: Wto gru 21, 2010 17:27

Post » Wto gru 21, 2010 21:43 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats:) kotów wciąż tyle samo....

Dziś do naszej ferajny dołączył Zdzicho Mrożonka :D Zdzicho ma 3 miesiące i mało brakowało, a zamarzłby na opuszczonych teraz działkach. Jeszcze wystraszony, skulony, w kąciku. Nie wie, że wygrał los na loterii, nie wie, że jest piękny. Już po weterynaryjnych oględzinach-odpchlony, odrobaczony, z wyczyszczonymi usiskami.
Poznajcie Zdzicha Mrożonkę- Chłopca z Ferajny:

Obrazek

Obrazek

Fajny, nie :?:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Wto gru 21, 2010 22:03 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats:)Cicho,bo przyszedł Zdzicho

Boski :1luvu:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

[poprzednia][następna]