Moje trzynaście łapek i cztery ogony:))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt gru 17, 2010 21:57 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, Już prawie święta:)))

kasiunia773 pisze:Och jaka piękna :1luvu: dziękuję bardzo :D

Moje koteczki niedługo bombkami będą grały w piłke nożną :ok:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pt gru 17, 2010 22:02 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, Już prawie święta:)))

tęsknię za tym widoczkiem , sprzed trzech lat :oops:

Obrazek
Obrazek

Danusia

Post » Pt gru 17, 2010 22:08 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, Już prawie święta:)))

trawa11 pisze:tęsknię za tym widoczkiem , sprzed trzech lat :oops:

Obrazek

U mnie taki widok mam od 4 godzin ,ubrałam choinkę i Luna.... sprawdzała czy aby na czubku nie zapomniałam baniek powiesić :evil: jak się wycofałam po aparat to małpa zwiała :evil: a tak w ogóle to Lunka chyba z nami już zostanie :ryk: :ryk: :ryk: jej nowy domek nie przeszedł przez moje drobniutkie sitko ...przed adopcyjne :ryk:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Pt gru 17, 2010 22:09 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, Już prawie święta:)))

Nie nadążam za tymi Trawnikami :D
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pt gru 17, 2010 22:10 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, Już prawie święta:)))

KaleidoStar pisze:Nie nadążam za tymi Trawnikami :D

nie Ty jedna haha :mrgreen: :ryk:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pt gru 17, 2010 22:10 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, Już prawie święta:)))

kasiunia773 pisze:U mnie taki widok mam od 4 godzin ,ubrałam choinkę i Luna.... sprawdzała czy aby na czubku nie zapomniałam baniek powiesić :evil: jak się wycofałam po aparat to małpa zwiała :evil: a tak w ogóle to Lunka chyba z nami już zostanie :ryk: :ryk: :ryk: jej nowy domek nie przeszedł przez moje drobniutkie sitko ...przed adopcyjne :ryk:

No widzisz :lol: , nawet nie wiedzialaś jaką pomocnicę w domu masz :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Pt gru 17, 2010 22:13 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, Już prawie święta:)))

spoko, też jest luz , bo śpią :ryk:
Witaj Aniu w nowym watku :1luvu:
i bombeczka dla Ciebie :wink:

Obrazek
Obrazek

Danusia

Post » Pt gru 17, 2010 22:13 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, Już prawie święta:)))

trawa11 pisze:
kasiunia773 pisze:U mnie taki widok mam od 4 godzin ,ubrałam choinkę i Luna.... sprawdzała czy aby na czubku nie zapomniałam baniek powiesić :evil: jak się wycofałam po aparat to małpa zwiała :evil: a tak w ogóle to Lunka chyba z nami już zostanie :ryk: :ryk: :ryk: jej nowy domek nie przeszedł przez moje drobniutkie sitko ...przed adopcyjne :ryk:

No widzisz :lol: , nawet nie wiedzialaś jaką pomocnicę w domu masz :ryk:

Taaa tylko mój TŻ jeszcze nie jest świadom faktu że Luna ...zostaje :ryk: boję się ze jak się dowie to jeszcze przed Świętami na intensywnej terapii wyląduję :ryk: :ryk: :ryk:

kasiunia773

Ciepła pisze:

nie Ty jedna haha :mrgreen: :ryk:

pewnie w szkole na WF nie chodzilyscie :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Post » Pt gru 17, 2010 22:14 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, Już prawie święta:)))

kasiunia773 pisze:Taaa tylko mój TŻ jeszcze nie jest świadom faktu że Luna ...zostaje :ryk: boję się ze jak się dowie to jeszcze przed Świętami na intensywnej terapii wyląduję :ryk: :ryk: :ryk:

Swięta ,czas pojednań , wtedy mu o tym powiedz :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Pt gru 17, 2010 22:15 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, Już prawie święta:)))

trawa11 pisze:

spoko, też jest luz , bo śpią :ryk:
Witaj Aniu w nowym watku :1luvu:
i bombeczka dla Ciebie :wink:

Obrazek

Uoooo jaka śliczna *_*

No kurde, piszą i piszą, postu nie mogę wyslać :D
Na WF nie chodziłam w LO, bo miałam głupią nauczycielkę. Ale w bieganiu zawsze byłam najlepsza. W zawodach startowaląm..

A potem pojawił się komputer i internet... I zadyszka na schodach :P
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pt gru 17, 2010 22:17 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, Już prawie święta:)))

trawa11 pisze:
kasiunia773 pisze:Taaa tylko mój TŻ jeszcze nie jest świadom faktu że Luna ...zostaje :ryk: boję się ze jak się dowie to jeszcze przed Świętami na intensywnej terapii wyląduję :ryk: :ryk: :ryk:

No :twisted: ponoć w Święta to nawet świnie ludzkim głosem gadają :ryk: to ja mu to powiem w łóżku ..... najwyżej mnie zabije na śmierć :ryk: :ryk: :ryk:

kasiunia773

Post » Pt gru 17, 2010 22:17 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, Już prawie święta:)))

KaleidoStar pisze:
Uoooo jaka śliczna *_*

No kurde, piszą i piszą, postu nie mogę wyslać :D
Na WF nie chodziłam w LO, bo miałam głupią nauczycielkę. Ale w bieganiu zawsze byłam najlepsza. W zawodach startowaląm..

A potem pojawił się komputer i internet... I zadyszka na schodach :P

ja nie chodzilam w Liceum, bo wuefistą był mój sąsiad :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Post » Pt gru 17, 2010 22:19 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, Już prawie święta:)))

kasiunia773 pisze:
trawa11 pisze:

No :twisted: ponoć w Święta to nawet świnie ludzkim głosem gadają :ryk: to ja mu to powiem w łóżku ..... najwyżej mnie zabije na śmierć :ryk: :ryk: :ryk:

A najlepeij niech Luna mu w noc wigilijną sama powie , ze poprostu zostaje :ryk:
Twemu TZ napewno mowę odbierze,a milczenie oznacza zgodę :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Post » Sob gru 18, 2010 0:42 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, Już prawie święta:)))

trawa11 pisze:tęsknię za tym widoczkiem , sprzed trzech lat :oops:

Obrazek

Ale fajne :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]