Czy nadejdzie lepsze jutro? Tymczasów 7, niewidoma Bisia:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 17, 2010 17:48 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

Aniu-taka dzielna jesteś!!!!
Tyle własnych kotów masz,a jeszcze trzy biedulki przygarnełaś!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt gru 17, 2010 19:08 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

Swiat byl by taki pusty bez CIEBIE :D
JESTES WIELKA :D :D
A kiciunie niech sie nie czepiaja to dla ich dobra (nawet jak one same jeszcze o tym nie wiedza :mrgreen: )
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Pt gru 17, 2010 21:52 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

To troszkę♥ zdjęć Kasi już się rozgoszczącej na dobre :1luvu:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt gru 17, 2010 22:02 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

i Agatka :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pt gru 17, 2010 22:10 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

Kajtuś :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob gru 18, 2010 22:18 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

Czy Ty masz w ogule pojecie, jak ja uwielbiam Twoje zdjecia ogladac???? Po prostu na kazdym kawaleczku widac, jak Ty kotki kochasz i kotki to dobrze wiedza.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Lillutek tez byla u wetki i jej sie nie podobalo a ja wylam jak opetana, jak jej krew pobierali i ona plakala.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Nie gru 19, 2010 12:29 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

Kaśka już chodzi swobodnie po całym domu. :1luvu:
Pamięta ze tu była. :1luvu:
Agatka próbuje, ale ona się boi bo nie wie, co tez może ja spotkać w drugim pokoju.
Ją mogę miziać po bziuśku i jest bardziej przyjacielska, za to Kaśka to charakterna dziewczyna jest, ale jaka kochana.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie gru 19, 2010 12:36 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

One są takie zadbane,puchate-nigdy by nikt nie pomyslał,że to kotki wziete ze dworu!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie gru 19, 2010 13:36 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

kropkaXL pisze:One są takie zadbane,puchate-nigdy by nikt nie pomyslał,że to kotki wziete ze dworu!!!

Dobrze, że są zdjęcia jak były bezdomne. :wink:

No cóż, ładnie wyglądają bo i dobrze je karmiłam, nie jakąś tam bele jaką karmą, tylko tą co jędza i moje zgredy. :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie gru 19, 2010 19:35 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

Wyjelas mi to z ust Aniu. Nawet bezdomne moga ladnie wygladac, jak ktos Twojego typu sie nimi zajmuje. :1luvu:

SecretFire

Post » Nie gru 19, 2010 20:16 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

W najbliższych dniach po świętach będę miała tą kotkę do adopcji i proszę trzymać kciuki za jej dotarcie do mnie. :ok:

Obrazek Obrazek
Obrazek

Post z 23 kwietnia 2010r.

kasia86 pisze:Oto dziewczynka którą zawiozłam w środę na sterylkę na czwartek. Jest u mnie do czasu wydobrzenia i z powrotem do swojego ...domu.
Musi wrócić, niestety. :cry:

Ona jest taka mała koteczki i chudziutka. Ma takie delikatne trochę dłuższe futerko. Musze jej dawać antybiotyk i tabletki bo ma jeszcze mleko.

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Ktoś może chce ją pokochać na dobre i złe?
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie gru 19, 2010 20:29 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

Piekna ona jest i ma taki fajnie puchaty ogonek. :1luvu:

SecretFire

Post » Nie gru 19, 2010 20:33 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

Boże-jak ona cudna jest!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie gru 19, 2010 21:24 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

SecretFire pisze:Piekna ona jest i ma taki fajnie puchaty ogonek. :1luvu:

Tak, jest piękna i ogonek też ma piękny, i nieważny, że trochę skrócony. :evil:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon gru 20, 2010 8:42 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

Eee tam, Lillutek jest najlepszym przykladem, ze z krotszym ogonkiem tez idzie machac. :1luvu:

SecretFire

[poprzednia][następna]