KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw gru 16, 2010 23:21 Re: _} W schronisku następna bieda!!!porzucona jak stary grat!!

hanelka pisze:
CatAngel pisze:http://www.facebook.com/event.php?eid=184091284941098 kto umie obsługiwać FB :) podnosić ręce :twisted:
Dlaczego nie mogę udostępnić? :evil:
Zgłosiłam, że wezmę udział, a udostępnić nie mogę... za blondynka jestem na to :evil:

Ja najpierw klikam "udostępnij", a później "biorę udział". Jak robiłam odwrotnie, to po kliknięciu "biorę udział" musiałam odświeżyć stronę i znowu pojawiało się "udostępnij"
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw gru 16, 2010 23:26 Re: _} W schronisku następna bieda!!!porzucona jak stary grat!!

Ok, dzięki! Poszło!
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw gru 16, 2010 23:39 Re: _} W schronisku następna bieda!!!porzucona jak stary grat!!

Zedytowałam wydarzenie, że siedzi na mrozie i o jej ID i imię, jakby ktoś chciał dzwonić i pytać.

A Wy mi w zamian powiedzcie, co z kotami z początku wątku, żebym i im mogła zedytować co i jak.
Bo jak myślicie, że się będę przez niemal czterdzieści stron przekopywać... :twisted:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw gru 16, 2010 23:44 Re: _} W schronisku następna bieda!!!porzucona jak stary grat!!

przepraszam ze tu pisze ale potzrbuje pomoc.potrzebuje surowicy lub ozdrowienca estesmy z bedzina moze mozecie mi pomoc.prosze

izzal

Od: Wto sie 03, 2010 19:02

Post » Pt gru 17, 2010 0:30 Re: _} W schronisku następna bieda!!!porzucona jak stary grat!!

Szalony Kot pisze:Zedytowałam wydarzenie, że siedzi na mrozie i o jej ID i imię, jakby ktoś chciał dzwonić i pytać.

A Wy mi w zamian powiedzcie, co z kotami z początku wątku, żebym i im mogła zedytować co i jak.
Bo jak myślicie, że się będę przez niemal czterdzieści stron przekopywać... :twisted:

Szalony Kocie :D popilnujesz wydarzenia :oops: :oops: :mrgreen:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt gru 17, 2010 0:31 Re: _} W schronisku następna bieda!!!porzucona jak stary grat!!

Taka z Tobą robota - założysz i lecisz do następnej kociej bidy, a potem człowiek ma pilnować :ryk: :ryk: :ryk:
Jasne, że popilnuję, Ty szukaj bid, ja je kontroluję :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt gru 17, 2010 0:33 Re: _} W schronisku następna bieda!!!porzucona jak stary grat!!

izzal pisze:przepraszam ze tu pisze ale potzrbuje pomoc.potrzebuje surowicy lub ozdrowienca estesmy z bedzina moze mozecie mi pomoc.prosze

Wysłałam ci wiadomość :)

CatAngel

Post » Pt gru 17, 2010 0:35 Re: _} W schronisku następna bieda!!!porzucona jak stary grat!!

Szalony Kot pisze:Taka z Tobą robota - założysz i lecisz do następnej kociej bidy, a potem człowiek ma pilnować :ryk: :ryk: :ryk:
Jasne, że popilnuję, Ty szukaj bid, ja je kontroluję :)

Taki podział mi się podoba 8) :mrgreen: musze się zająć teraz tym psem z Sosnowieckiego schronu

CatAngel

Post » Pt gru 17, 2010 8:24 Re: _} W schronisku następna bieda!!!porzucona jak stary grat!!

Witam i ja.I jak zwykle z prosba zaglądam. :oops:
Cel ważny i szczytny.Chodzi o karanie mordujących zwierzęta ludzi.
Prosze podpiszcie i roseslijcie znajomym.
http://www.petycjeonline.pl/petycja/pet ... olnosci/66
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Pt gru 17, 2010 9:19 Re: _} W schronisku następna bieda!!!porzucona jak stary grat!!

ASK@ pisze:Witam i ja.I jak zwykle z prosba zaglądam. :oops:
Cel ważny i szczytny.Chodzi o karanie mordujących zwierzęta ludzi.
Prosze podpiszcie i roseslijcie znajomym.
http://www.petycjeonline.pl/petycja/pet ... olnosci/66

Zrobię wydarzenie na FB i Psiaki też już tam są :)

CatAngel

Post » Pt gru 17, 2010 14:13 Re: _} W schronisku następna bieda!!!porzucona jak stary grat!!

Byłam w schronisku., masakra pełno chorych piesków, wymagających ,,kroplówkowania.,,leżą w koszykach w kuchni. Razem też są łabędzie , teraz w tym okresie co chwilę schronisko jeździ z interwencją / złamane skrzydło, zamarznięcia. Łabędzie sraj...gdzie stoją . :roll: kilkanaście mew , to samo. Sceneria jak z ,,ptaków,,Hitchcocka. Jedyna ,,dobra,, wiadomość , to to ,że kotka będzie zabierana na noc...do środka. :? , chyba do tej kuchni. U nas śniegu nawaliło z pół metra, dalej pada. ech...
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pt gru 17, 2010 14:41 Re: _} W schronisku następna bieda!!DT na cito!!!zamarznie!!!!

Do tych chorych piesków?
Na dzień będzie wywalana na ten ziąb?
Matko kochana!!! :strach: :strach: :strach:
Obrazek

hanelka

Post » Pt gru 17, 2010 14:43 Re: _} W schronisku następna bieda!!DT na cito!!!zamarznie!!!!

:roll: jakoś tak...
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pt gru 17, 2010 14:55 Re: _} W schronisku następna bieda!!DT na cito!!!zamarznie!!!!

cypisek pisze::roll: jakoś tak...

matko!
Szybko dom potrzebny.Jakikolwiek!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Pt gru 17, 2010 21:35 Re: _} W schronisku następna bieda!!DT na cito!!!zamarznie!!!!

Nic już nie mogę, wzięłam sobie na głowę więcej, niż można przerobić jedną parą rąk i jedną pensją.
Jeśli ktoś jest w stanie zrobić małej testy i znaleźć transport, namówiłam sąsiadkę, żeby ją wzięła.
Może znajdzie się ktoś bliżej. Jakby co, u sąsiadki byłby ds i bardzo dużo serca. Ja już nie jestem w stanie nawet grosika podrzucić. Może ktoś z forum pomoże to zorganizować. Ja tylko znalazłam dom.

Edit: gramatyka...
Ostatnio edytowano Pt gru 17, 2010 22:07 przez hanelka, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

hanelka

[poprzednia][następna]