CatAngel Leonek to raczej długawa historia.Z DS oraz Włocławkiem związana.Pisana na poprzednim watku w odcinkach, przy okazji wieści od Mikitki. Mojej tymczaski co sie w swiat wybrała. Załatwiła tam dom 2 biedom

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Chatte pisze:Zajrzyjcie proszę, znaleziona koteczka w Józefowie, może komus się zagubiła?
http://forum.gazeta.pl/forum/w,19980,119768773,,Znaleziono_mloda_kotke_.html?v=2
smarti pisze:dziewczyny,dostałam takiego maila
Cześć Iwonko,
W weekend spróbuję coś wykombinować, żeby dostać się do zepsutego komputera i odnaleźć ten przepis na kocia galaretkę. Mam nadzieję, że mi się uda.
Mam jeszcze jedną sprawę i aż mi głupio. Dzisiaj w pracy koleżanka się mnie pyta (pół żartem, pół serio) czy nie chcę jeszcze 2 młodziutkich kociaków, bo ktoś w Michalinie (tam mieszkają jej rodzice) wyrzucił dwa maluchy. Jakiś facet je dokarmia, ale one cały czas są na mrozie. Dziewczyna nie wie dokładnie w jakim są wieku. Na pytanie o jakieś namiary, napisała mi "Schowek na Spacerowej - drewniany - one sobie tam tak same rzepkę skrobią! Takie 2 szare dachowce". I oczywiście ja mam pojęcia, co z tym fantem zrobić. Ani nie mam jak tam podjechać, ani gdzie je zabrać. Nie wiem co robić.
Pozdrowionka
nie wiem gdzie jest Spacerowa.
może by je jakoś zlapać-tylko ja nigdy nie łapałam więc nie wiem jak
J.D. pisze:"Rozmyśliła się"..... szkoda,że bóg nie rozmyślił się zanim pozwolił głupiej babie przyjść na ten światNauczyła,przyzwyczaiła i teraz biedne koty nie wiedzą co jest grane.
Zawsze było a teraz nie ma
Biedaki,dobrze,że chociaż ty,Asiu, nie "rozmyślasz się"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości