PAKT CZAROWNIC XX

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 17, 2010 18:18 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Puchate koty są faaaaajne! 8)

:ok: Dla potrzebujących!

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Pt gru 17, 2010 18:21 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Rudiś, ja lecę do Ciebie puchacu całoroczny, zimowy, bo tylko zdjęcia w pracy obejrzałam pobieżnie a dotrzeć nie mogę teraz :ryk:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt gru 17, 2010 18:23 Re: PAKT CZAROWNIC XX

jozefina1970 pisze:Rudiś, ja lecę do Ciebie puchacu całoroczny, zimowy, bo tylko zdjęcia w pracy obejrzałam pobieżnie a dotrzeć nie mogę teraz :ryk:

Spox....;) Mamy czas....
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt gru 17, 2010 18:39 Re: PAKT CZAROWNIC XX

AniHili pisze:
babajaga pisze:
shira3 pisze:Rudolf to legenda :wink: Zjadłam w niedzielę Rudolfsuppe :D

To znaczy, że on już nie żyje? Jeśli tak to chyba dostałam w spadku jego nos :roll:

To musiał mieć dwa nosy. Ten drugi trafił do mnie :evil:

Jak tak, to to nie były nosy, tylko jajka :wink:
Witajcie drogie siostry gaduły. Lecę nadrabiać zaległości, coście naklupały jak dzikie :evil:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pt gru 17, 2010 20:26 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Człowiek tylko na chwilke się oddali i to w kociej potrzebie, a te trzaskają jak nawiedzone.
Byłam, widziałam, ogólnie nie ma sie do czego przyczepić, oprócz tego, że droga jest, no - ani nie blisko, ani daleko. Moje wyczucie odległości jest niemiarodajne, więc nie wiem, ile to będzie w metrach :mrgreen: droga średnio ruchliwa, dom kawałek od niej oddalony, rezydenta 10 lat śliczna, zadbana, z psiakiem chodzą własnymi drogami. Kotka sypia z dziećmi , a gdy Pan sie oddala przenosi się do Pani sypialni. Drapaczkę ma, ale zdecydowanie woli wersalkę i inne ludzkie sprzęty, czego jej nikt nie broni. Pokazała się nawet, ale na długość ręki nie podeszła. Jak na mój nos to może być !
Pani mówi, że koty wychodząc udaja się w kierunku pola, łąki, ogródków i krzaczków, ulica ich nie pociąga. No ale zawsze to jakieś ryzyko. Decyzję zostawiam oddającym.
Jak chcecie sobie poczytać to jest tu ---> viewtopic.php?f=13&t=121320

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt gru 17, 2010 20:34 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Brawo jasdor! Misja spełniona!
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt gru 17, 2010 20:38 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Misja tak, ale to strasznie odpowiedzialne i trudne zadanie, bo NIGDY nie można mieć jednak tej 100% pewności, a ciąży nam wielka odpowiedzialność, bo ktoś, kto prosi o wizytę polega na naszej wiedzy i nam ufa. To jednak wielkie brzemię.

jasdor

Post » Pt gru 17, 2010 20:43 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Hej

Kciuki nadal nieustająco poproszę

Stan zapalny pochwy + stan zapalny pęcherza + naruszona któraś z nici podwieszających pochwę. :cry: Na szczęście nici jest kilka.

Utrzymujemy antybiotyk + no-spa + urosept + żurawina + tolfedine + sylimarol + lakcid + nolpaza

Wet zrobił irygacje pochwy.

Teraz czekamy aż leki zadziałają. ma się poprawić do niedzieli, jeżeli wyciek ropno krwisty się będzie utrzymywał mam dzwonić do weta.

No i nieustająco czekamy na wyniki Cystatyny C up/c + posiewu moczu......

Padam...... Bardzo boli mnie głowa od rana nic nie robię tylko zażywam leki przeciwbólowe.......

Dziunia śpi

Za godzinę muszę ją obudzić i podać jej antybiotyk.......

Mam rachunek za dzisiejsza wizytę ale nie mam siły na niego patrzeć ........ :cry: Więc nie wiem ile dług się zwiększył.
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pt gru 17, 2010 20:47 Re: PAKT CZAROWNIC XX

:strach: Całe szczęście, że nie wiem, z czym się wiążą te wszystkie choroby u pieków :roll: ale cierpi bardzo pewnie biedna sunia :(
Odpocznijcie do jutra obie, boście sobie zasłużyły , a my tu będziemy ściskać :ok: :ok: :ok:

jasdor

Post » Pt gru 17, 2010 20:57 Re: PAKT CZAROWNIC XX

jasdor pisze::strach: Całe szczęście, że nie wiem, z czym się wiążą te wszystkie choroby u pieków :roll: ale cierpi bardzo pewnie biedna sunia :(
Odpocznijcie do jutra obie, boście sobie zasłużyły , a my tu będziemy ściskać :ok: :ok: :ok:

Dostaje leki rozkurczowe i przeciwbólowe - nie pozwolę by cierpiała .

W poniedziałek zadzwonię do labu i zapytam czy i co wyrosło ...
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pt gru 17, 2010 21:01 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Jasdor - brawo, będzie dobrze :mrgreen:

Etiopia - psica to ale biedna jest i pod górkę ma strasznie :( trzymajcie się :ok: :ok: :ok:

brynia

Od: Sob paź 16, 2010 12:55

Post » Pt gru 17, 2010 21:36 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Jesoo ale wy znów natrzaskałyście! 8O

Etiopia - będzie dobrze! Leki zapodane, diagnoza postawiona :ok: .

majencja...opis dnia pracy mnie powalił...współczuję ale wpaść w g...to ponoć na szczęście :ok:

Rudolf Czerwononosy i mi się chyba po części dostał... :? Kichała tak któraś z was, że jej się tampon wymcknął... :wink:...nie to żebym jakaś rozklekotana tam była tylko o siłę kichnięcia chodzi... :?

Wszystkim osobom biorącym udział w akcji "Węgiel dla Sol na Święta" chciałam bardzo, bardzo serdecznie podziękować. W kupie siła :ok: Pieniążki wczoraj wieczorem przelałam Sol :D

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pt gru 17, 2010 21:49 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Asia_Siunia pisze:Jesoo ale wy znów natrzaskałyście! 8O

Etiopia - będzie dobrze! Leki zapodane, diagnoza postawiona :ok: .

majencja...opis dnia pracy mnie powalił...współczuję ale wpaść w g...to ponoć na szczęście :ok:

Rudolf Czerwononosy i mi się chyba po części dostał... :? Kichała tak któraś z was, że jej się tampon wymcknął... :wink:...nie to żebym jakaś rozklekotana tam była tylko o siłę kichnięcia chodzi... :?

Wszystkim osobom biorącym udział w akcji "Węgiel dla Sol na Święta" chciałam bardzo, bardzo serdecznie podziękować. W kupie siła :ok: Pieniążki wczoraj wieczorem przelałam Sol :D

Ło Jezu! :strach: To jakieś kichanie armatnie chyba było. Ja nie kicham, zatoki mam rozwalone i z nosa leci. Będę niezwykle dekoracyjna, bo do czerwonego nosa dołączyły dziś włosy w odcieniu czerwieni :lol:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pt gru 17, 2010 21:50 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Jako trzecia armata przyznaję, że nic mi się nie wymsknęło ale kicham tak, że szklanki dzwonią na stole :mrgreen:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt gru 17, 2010 21:50 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Włos w kolorze czerwieni - to lubię :-)
Asia, no nieźle :lol:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

[poprzednia][następna]