Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
magaaaa pisze:Jak jest oswojona to nie trzeba lapać tylko zanieść na sterylkę i już.
Nie upilnujesz jej i znowu będzie to samo![]()
Napisz na wątku KK, zwrócą Ci koszt sterylki.
Ona bankowo sie okoci u Was i znowu będzie problem.
serotoninka pisze:Hej, no więc tak:
Kociaki są w domu rodzinnym mojego TŻ. Jeden na pewno na stałe, ale nie wiem który, podrzuciłam im dwa wyjeżdżając w delegację w zeszłym tygodniu. No i teraz wróciłam a oni wcale nie nalegają żebym brała którego kotka z powrotem. Malce się u nich zaaklimatyzowały, szaleją, bawią się... Więc może mój niecny plan się powiedzie
Mam niestety inne zmartwienie - moja Penelopka jest chora, trzymajcie kciuki, żeby leczenie szybko postawiło ją na nogi - martwię się o nią bardzo...
asia2 pisze:magaaaa pisze:Jak jest oswojona to nie trzeba lapać tylko zanieść na sterylkę i już.
Nie upilnujesz jej i znowu będzie to samo![]()
Napisz na wątku KK, zwrócą Ci koszt sterylki.
Ona bankowo sie okoci u Was i znowu będzie problem.
przecież po nowym roku Koteria przyjmie kitę na sterylizacje za darmo i może przetrzymac 7 dni po zabiegu jeśli kota nie ma gdzie się podziać, chodzi mi o opiekę.
tel. 228702255
dzwoniłam do nich niedawno i wiem ,że teraz nic nie robią bo przez świąteczny okres robią sobie wolne ale po nowym roku już tak. Najlepiej dzwonić do nich w godz. popołudniowych od 15 tak do 18 max.
Mają też klatki pułapki ale kaucja za klatkę to 400 złwięc jeśli kita jest spokojniejsza to moze nie potrzebne zamrażanie kasy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości