Łaciatek już w DS u Prue!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw gru 16, 2010 8:56 Re: [WRO] Łaciatek vel. Mafiozo szuka DS! Prawdziwy miziak!

ciekawa.swiata pisze:może jemu trzeba terrarium jak żółwiom zbudować? z lampą i kamieniem (lub gazetą ;) ) do wygrzewania?
W przyszłym tygodniu wybieram się na polowanie na kartony do Lidla, jedzie osoba ze mną?
To upolujemy coś i dla Łaciatka, kartony z lidla robią furorę wśród mojej kociarni :D

Pewnie, że jadę!! Z Tobą do Lidla ZAWSZE! Przy okazji upolujemy coś do biurowych zapasów:)
Ale karton dla Łaciatka.... tak już widzę, jak moja mama stawia sobie w pokoju KARTON !! Chciałabym to zobaczyć :D Już jej drapak przszkadzał, bo do wystroju i ogólnej koncepcji nie pasuje :p

Chyba, że z Osobą je okleimy jakoś ładnie i nie będą z zewnątrz wyglądać jak karton ;)
...to tylko moje zdanie...

Zołzik

Od: Pon paź 11, 2010 11:53

Post » Czw gru 16, 2010 10:33 Re: [WRO] Łaciatek vel. Mafiozo szuka DS! Prawdziwy miziak!

damy radę :ok:
nawet karton z lidla dopasujemy do wystroju :kotek:

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Czw gru 16, 2010 12:31 Re: [WRO] Łaciatek vel. Mafiozo szuka DS! Prawdziwy miziak!

ciekawa.swiata pisze:damy radę :ok:
nawet karton z lidla dopasujemy do wystroju :kotek:

Już się nie mogę doczekać miny Matuli ;)

Zołzik

Post » Pt gru 17, 2010 8:49 Re: [WRO] Łaciatek vel. Mafiozo szuka DS! Prawdziwy miziak!

Witam Was w imieniu Łaciatka.
Wczoraj pokazał jakim jest dobrym kotem...

Dostał puchę na obiad... stwierdził, że nie pachnie zachęcająco... więc poszedł do mamy, wskoczył na kolana i łapkę (bez pazurów oczywiście) przyłożył do jej policzka i zaczął ją GŁASKAĆ!! Z miną mówiącą - no przecież ja cię tak kocham, a ty mia dajesz niedobre jedzenie... daj mi proszę coś innego... :)

Ten kot jest po prostu CUDOWNY!!

SZUKAMY DOMKU STAŁEGO!!

Zdjęcia będą w sobotę - wiem przeciąga się, ale to dlatego, że jak wracam z pracy to jest zupełnie ciemno i nie wychodzą ładne takie, jakie powinny. A mama niestety aparat omija szerokim łukiem. Także muszę do niej pójść jutro w dzień i zrobić Gangsterowi sesję zdjęciową :)

Zołzik

Post » Pt gru 17, 2010 10:55 Re: [WRO] Łaciatek vel. Mafiozo szuka DS! Prawdziwy miziak!

Jaaaaakie cudo :1luvu: Do mnie tez wyciagał łapki bez pazurkow tak jakby dawał "cześć" :mrgreen:

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Pt gru 17, 2010 12:19 Re: [WRO] Łaciatek vel. Mafiozo szuka DS! Prawdziwy miziak!

Mój Charlie też tak robi :mrgreen: a ja głupia zastanawiałam się zawsze o co mu chodzi :lol:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pt gru 17, 2010 12:54 Re: [WRO] Łaciatek vel. Mafiozo szuka DS! Prawdziwy miziak!

Zołziku nie wiem, czy czytasz wątek KS. Obiecaliśmy małą pomoc, ale w styczniu.Jest tak wiele chorych i potrzebujących kotów, poza tym jak na razie jesteśmy na minusie w grudniu.
Pozdrawiamy
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pt gru 17, 2010 12:56 Re: [WRO] Łaciatek vel. Mafiozo szuka DS! Prawdziwy miziak!

Agness78 pisze:Mój Charlie też tak robi :mrgreen: a ja głupia zastanawiałam się zawsze o co mu chodzi :lol:

hehe to już wiesz, o co chodzi ;)

Bo przecież jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o jedzenie !!!!!

Zołzik

Post » Pt gru 17, 2010 15:51 Re: [WRO] Łaciatek vel. Mafiozo szuka DS! Prawdziwy miziak!

hop :ok:

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Pt gru 17, 2010 15:56 Re: [WRO] Łaciatek vel. Mafiozo szuka DS! Prawdziwy miziak!

to oni by ładnie obiadki razem przy stole z Wacławem jedli... Panicz się nie awanturuje, Panicz idzie ładnie prosić :D
no Łaciatek, ale sam przyznasz, na ulicy była gorsza stołówka :mrgreen:

ciekawa.swiata

Post » Pt gru 17, 2010 22:25 Re: [WRO] Łaciatek vel. Mafiozo szuka DS! Prawdziwy miziak!

Zołzik napisz proszę jaką karmę je kotek i jakiego żwirku używasz?
Poprosiłam o wsparcie Panią która kotka znalazła na ulicy, może będzie mogła pomóc, zobaczymy :ok:
Dobrze byłoby wiedzieć o karmie, bo nie każdy chce dawać pieniążki ale może przecież pomóc kupując karmę :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Sob gru 18, 2010 9:32 Re: [WRO] Łaciatek vel. Mafiozo szuka DS! Prawdziwy miziak!

Słuchajcie, jest pilna sprawa... chodzi o psa, ale jeśli znacie kogoś, kto może pomóc to bardzo proszę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=21&t=121673

ciekawa.swiata

Post » Sob gru 18, 2010 15:41 Re: [WRO] Łaciatek vel. Mafiozo szuka DS! Prawdziwy miziak!

Agness78 pisze:Zołzik napisz proszę jaką karmę je kotek i jakiego żwirku używasz?
Poprosiłam o wsparcie Panią która kotka znalazła na ulicy, może będzie mogła pomóc, zobaczymy :ok:
Dobrze byłoby wiedzieć o karmie, bo nie każdy chce dawać pieniążki ale może przecież pomóc kupując karmę :ok:

Używam benka żółtego.
A co karmy - Łaciatek wcina suchą Purinę pro plan, ale inną pewnie też nie pogardzi. Z mokrych ostatnio nie wchodzi mu zupełnie kurczak. Smakowała mu karma Stuzzy Cat i Gourmet. Jada też animondę, ale trzeba mu ją polać jogurcikiem ;)

Zołzik

Post » Sob gru 18, 2010 17:22 Re: [WRO] Łaciatek vel. Mafiozo szuka DS! Prawdziwy miziak!

Mam trochę karmy RC light, ostatnio moje panienki przeszły na holistyczną, mogę oddać RC jeżeli kotek taką lubi :D
Pako

Post » Sob gru 18, 2010 17:44 Re: [WRO] Łaciatek vel. Mafiozo szuka DS! Prawdziwy miziak!

Pako pisze:Mam trochę karmy RC light, ostatnio moje panienki przeszły na holistyczną, mogę oddać RC jeżeli kotek taką lubi :D

Pewnie, że lubi - on wszysto pożera :)

Właśnie przyniosłam aparat do domu. Jak tylko rozkminię jak tu się dodaje zdjęcia, to wrzucę ;)

Zołzik

[poprzednia][następna]