Anna Rylska pisze:WItam
kotka nadal nie bardzo z jedzeniemAnna Rylska pisze:
potrzebna jest bardzo karma covalescent proszek i intesinal mokra
może kto ma?
nie dam rady teraz tego kupić, mój tż po chemii też potrzebuje w tej chwili kilku rzeczy,
a kotkę też trzeba cały czas leczyć, ma silną anemię, jest jeszcze na antybiotykach
Klara: kicia porzucona przez córkę chorej opiekunki. Razem z Mufasą trafiła do Ani Rylskiej.
Wycofana, niechętna do jedzenia, z zębami w strasznym stanie i ropomaciczem.
Dzięki szybkiej reakcji Ani, kotka jest już po operacji i potrzebuje pomocy w powrocie do zdrowia.

Historia Klary i Mufasy tutaj: viewtopic.php?f=1&t=120905
Na bazarku oferuję różności:
1. Dystrybutor wody Purina, znany i bardzo lubiany przez forumowe koty

Cena wywoławcza: 20 złotych
Licytuje: ppsi: 30 złotych

2. Karta SD micro 2 GB plus adapter plus czytnik kart. Niezbędna przy niemal każdym nowszym telefonie komórkowym. Mały, poręczny, znmieści się do każdej torebki, a nie wiadomo, kiedy może się przydać! Zestaw nowiutki, w oryginalnym opakowaniu:

Cena wywoławcza: 15 złotych
Licytuje: Dagmara-olga za wywoławczą

3. Dziwadło z Meksyku... drewniana ozdóbka w formie egzotycznego ptaka w bajecznych kolorach: prezentowany jest bez bambusowego kijka, który wkłada się w specjalny otwór w brzuszku... w ten sposób, wetknięty w doniczkę z kwiatem, wygląda naprawdę pięknie i oryginalnie. Skrzydełka na sprężynach są ruchome

Cena wywoławcza: 15 złotych
Licytuje: galos3max za wywoławczą

4. Prosto z Egitpu: 100 % bawełny, biała długa sukienka. Może służyć za podomkę w ciepłe letnie dni. Egipska bawełna słynie z wysokiej jakości, a sukienka jest pięknie zdobiona, co widać na zbliżeniach. Sukienka jest śliczna, przepraszam, że na zdjęciach niewyprasowana, ale dopiero ją wyjęłam z szafy.

Cena wywoławcza: 20 złotych
Licytuje: mavi za wywoławczą

Bazarek trwa do wtorku, 21 grudnia do godz. 20
Koszty przesyłki pokrywam ja.
Bardzo prosimy o licytowanie i pomoc kotom Ani! Ania musi teraz opiekować się nie tylko swoimi chorymi kotkami, ale również mężem po ciężkiej operacji!
Zapraszamy!