Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
krynia08 pisze:Zołzik pisze:Cioteczki proszę bardzo ładnie o wsparcie dla Łaciatka. Ja już wydałam na niego wysztskie swoje oszczędności i oddałam część karmy moich futer, ale nie mogę pozwolić, żeby głodowały.
Bardzo proszę o wsparcie dla domu tymczasowego Łaciatka!!
viewtopic.php?f=1&t=120675
kto ma pomysł skąd kase?
Agness78 pisze:krynia08 pisze:Zołzik pisze:Cioteczki proszę bardzo ładnie o wsparcie dla Łaciatka. Ja już wydałam na niego wysztskie swoje oszczędności i oddałam część karmy moich futer, ale nie mogę pozwolić, żeby głodowały.
Bardzo proszę o wsparcie dla domu tymczasowego Łaciatka!!
viewtopic.php?f=1&t=120675
kto ma pomysł skąd kase?
Ale o jakie wsparcie chodzi? o kasę na leczenie? czy na utrzymanie - w sensie karmę, żwirek?
Może ktoś mógłby poratować Zołzik żwirkiem, karmą lub puszeczkami, skoro krucho jest teraz z kasą?
pucio79 pisze:Potrzebujących kotów wciąż przybywa dlatego postanowiłam podzielić się kasą ze sprzedaży broszek i kolczyków z naszą Skarboneczką![]()
viewtopic.php?f=27&t=121551
Zapraszam!
pucio79 pisze:pucio79 pisze:Potrzebujących kotów wciąż przybywa dlatego postanowiłam podzielić się kasą ze sprzedaży broszek i kolczyków z naszą Skarboneczką![]()
viewtopic.php?f=27&t=121551
Zapraszam!
krynia właśnie kupiła kolczyki i wspomogła Kocią Skarbonkę - krynia![]()
![]()
![]()
Dyrektorka dawaj nr konta - obiecuję, że tym razem już zapiszę i nie będę więcej truła
krynia08 pisze:do pogotowia i posmarują takim super mazidlem ale zapomnialam jak sie nazywa ,wygląda jak miód
Użytkownicy przeglądający ten dział: Claude-meave, Google [Bot], jackthecat i 173 gości