PAKT CZAROWNIC XX

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 16, 2010 22:27 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Jutro Myślenice. :cry:

Psica niezbyt kciuki bardzo wskazane. Ma wyciek z pochwy wygląda na ropny - tylko jakim cudem macica i przydatki usunięte :?: Boli ją co chwile przykuca i się napina .......

Bierze antybiotyk Forcid no-spe i urosept

Mnie już kompletnie na to wszystko sił brakuje ........

Idę sobie pobeczeć do kąta.......... :cry: :cry: ..

Boję się :cry:

Wynik posiewu moczu wypada w Wigilię ........

pa :cry: :cry:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Czw gru 16, 2010 22:33 Re: PAKT CZAROWNIC XX

pomponmamo,oficjalnie dołączam do licznej rzeszy Twoich fanek;laptop ledwo przeżył kilka solidnych pryszniców z kawy.Tak w ogóle to ja za babajagą i pomponmamą przywlokłam się na wątek czarownych.Postuluję wydanie drukiem pomponmamowych tekstów-wszystkie części Pomponlandii pochłonęłam w niecały tydzień :lol:
Obrazek

dysia761

Od: Pon maja 10, 2010 22:33

Post » Czw gru 16, 2010 22:35 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Etiopia :ok: :ok: :ok:
Obrazek

dysia761

Od: Pon maja 10, 2010 22:33

Post » Czw gru 16, 2010 22:37 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Etopia....trzymam bardzo kciuki za psinkę...Strasznie długo się to rozwleka w czasie...na posiew aż tyle czekać?

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Czw gru 16, 2010 22:41 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Etiopia, rozumiem co przezywasz. Ale pamietaj o jednym: Ty jestes w tym wszystkim najwazniejsza, Twoje zdrowie.
Zrobilas i wciaz robisz co mozesz, nie poddajesz sie, nie skladasz broni. Walczysz, jestes dzielna. Psica to wie i walczy razem z Toba.
Nie pozwol by te wszystkie emocje podciely Ci skrzydla... jestem z Toba, trzymam kciuki. Jutro o 18.00 bede myslami z Wami mocno i intensywnie.

Dysia a Ty tez z Zaglebia pochodzisz? Czy moze ze Slaska? Warto czasem zlapac babejage za miotle albo pomponmame za Fredzla i przytuptac na jakis watek ;)
Pomponlandia jest git :) tez jestem za tym zeby Pompon wydala ja drukiem. Plus smieszne ilustracje i zdjecia Fredzla, Pompona i uroczej Cizi... sukces czytelniczy gwarantowany!
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw gru 16, 2010 22:53 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Etiopia kciuki za Was :ok: :ok: :ok: :ok: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Czw gru 16, 2010 22:55 Re: PAKT CZAROWNIC XX

kciuki dla potrzebujących, przytulasy dla smutnych

dołączam do wielbicieli (niekoniecznie cichych ;)) Pomponmamy. Muszę zaległości nadrobić, czyli całą Pomponlandię przeczytać. :mrgreen: Może na wszelki wypadek z dala od jakichkolwiek trunków, dla bezpieczeństwa kompa ;)

brynia

Od: Sob paź 16, 2010 12:55

Post » Czw gru 16, 2010 23:07 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Etiopia- wynik wydadzą we wigilię??? Mocz na bakteriologii robi się 4-5 dni przy czym po 24 godzinach od nastawienia posiewu można już dzwonić czy coś rośnie i w jakim kierunku.
Mam nadzieję że Psicy wycięto to co piszesz i oby tak było. Ale to nie wyklucza np zmian w pochwie to raz, po drugie może być przetoka np odbytniczo -pochwowa i dlatego tak się dzieje.
Wystarczy wziąć wodny roztwór gencjany , zrobić lewatywkę doodbytniczą i zobaczyć czy pojawia się w wydzielinie pochwowej - i masz odpowiedź
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw gru 16, 2010 23:10 Re: PAKT CZAROWNIC XX

brynia pisze:kciuki dla potrzebujących, przytulasy dla smutnych

dołączam do wielbicieli (niekoniecznie cichych ;)) Pomponmamy. Muszę zaległości nadrobić, czyli całą Pomponlandię przeczytać. :mrgreen: Może na wszelki wypadek z dala od jakichkolwiek trunków, dla bezpieczeństwa kompa ;)

...i wlasnego - toz to mozna sie na smierc udlawic kawa! albo herbata! ze o innych trunkach nie wspomne.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw gru 16, 2010 23:14 Re: PAKT CZAROWNIC XX

A i dołączam ze swoją stłuczona doooopą do Ponponmamy :evil: Wyciagaliśmy nietomną 80kg dziewoję zatrutą tlenkiem węgla z wandy i chłopaki prawie rzucili Ja na mnie. No i poleciałam na zadek Jak pizgłam pośladkiem to mię sie gwiazdki pokazały. A zamiast pomocnego ramienia dostałam jeszcze popuszczonym goooownem :evil:
Zaczęłam ranek goownem i skończyłam dniówkę w goownie. Ciekawe co będzie do jutra :twisted: A moczyk też był
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw gru 16, 2010 23:53 Re: PAKT CZAROWNIC XX

majencja pisze:Etiopia- wynik wydadzą we wigilię??? Mocz na bakteriologii robi się 4-5 dni przy czym po 24 godzinach od nastawienia posiewu można już dzwonić czy coś rośnie i w jakim kierunku.
Mam nadzieję że Psicy wycięto to co piszesz i oby tak było. Ale to nie wyklucza np zmian w pochwie to raz, po drugie może być przetoka np odbytniczo -pochwowa i dlatego tak się dzieje.
Wystarczy wziąć wodny roztwór gencjany , zrobić lewatywkę doodbytniczą i zobaczyć czy pojawia się w wydzielinie pochwowej - i masz odpowiedź

Wycięto, cieczek od roku brak.

W przyszłym tygodniu będę dzwonić do labu to się dowiem czy i co wyrosło.

Wetem prowadzącym psice jest specjalista rozrodu zwierząt.
http://www.therios.eu/?act=2&id=117

psica śpi ale cały czas popiskuje......

Gorączki nie ma, apetyt w normie, nie wymiotuje i nie ma biegunki........

idę do niej

Pa pa :cry:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pt gru 17, 2010 8:36 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Duże :ok: za potrzebujących!
I na pocieszenie: stara zagadka (jeszcze z mojego dzieciństwa) : co to jest "nie je, nie pije, a chodzi i bije"? Dziecko współczesne, po namyśle: -Tata!
(kiedyś zegar)
Obrazek
Obrazek

kirke18

Od: Pt mar 31, 2006 10:17

Post » Pt gru 17, 2010 9:14 Re: PAKT CZAROWNIC XX

I wesołe i smutne - ten zegar
A to znacie: co to za zagadka - dwie kulki i armatka?

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt gru 17, 2010 9:51 Re: PAKT CZAROWNIC XX

jozefina1970 pisze:I wesołe i smutne - ten zegar
A to znacie: co to za zagadka - dwie kulki i armatka?

Hmm mozna miec rozne skojarzenia ;) ale nie bede sie dzielila glosno swoimi :oops: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pt gru 17, 2010 9:52 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Ha, ha! To są nożyczki :D

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

[poprzednia][następna]