Kociak poszarpany przez silnik!:( Maluszek ma domek!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw gru 16, 2010 20:27 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Wizyta - Grodzisk Maz.

niestety u nas DT jak na lekarstwo, wszystkie zapełnione i zakocone
będzie ciężko :|
Maluszek jest w schronisku w pomieszczeniu gdzie sa inne koty. Nie ma możliwości odizolowania go, w całym budynku pełno zwierząt.
Wątpię, czy dowiemy się skąd ta osoba wyjeżdżała z Bydgoszczy ale w sobotę zapytamy się.
Stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś...
Obrazek

lidka_park

Od: Nie lip 26, 2009 12:18

Post » Czw gru 16, 2010 20:27 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Wizyta - Grodzisk Maz.

Czy naprawdę nie ma nikt możliwości podjechania do Grodziska Maz. na wizytę?
Obrazek

lidka_park

Post » Czw gru 16, 2010 20:47 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Wizyta - Grodzisk Maz.

Zaznaczam.
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Czw gru 16, 2010 21:20 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Wizyta - Grodzisk Maz.

lidka_park pisze:Wątpię, czy dowiemy się skąd ta osoba wyjeżdżała z Bydgoszczy ale w sobotę zapytamy się.

...pytajcie dziewczyny, to może być ważna informacja. Mój mąż karmił podobnego maluszka u siebie w pracy, kotek niestety zaginął. Nie ma go już dobry, cały tydzień, czekał na niego DT...w Toruniu. Biedny maluch:(

anabelp

Od: Nie sty 10, 2010 12:04

Post » Czw gru 16, 2010 21:34 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Wizyta - Grodzisk Maz.

Lidka, może napisz do tej organizacji http://www.arka.strefa.pl/. Z wyszukiwarki wynika mi, że działają w Grodzisku :roll: . Adres mailowy jest na stronie z zakładce "O Nas" na dole w lewym rogu.
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Czw gru 16, 2010 22:37 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Wizyta - Grodzisk Maz.

Biedne kocisko! :( Wygląda jak mój kiciuś, raczej kicia! Powodzenia Maluszku! Dieselku :kotek: będzie :ok: :1luvu: :1luvu:
Koty z Ostródy szukają domków. Holly, Molly, Diesel, Milka i wiele innych potrzebują miłości!
Psy z Ostródy również szukają domków !

www.afn.pl

Małgorzatta.

Od: Czw gru 16, 2010 22:30

Post » Czw gru 16, 2010 22:55 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Wizyta - Grodzisk Maz.

Lidka jak nic z Grodziska nie znajdziecie, my możemy się przejechać wieczorkiem i zrobić taką wizytę
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Pt gru 17, 2010 8:02 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Wizyta - Grodzisk Maz.

lidka_park pisze:niestety u nas DT jak na lekarstwo, wszystkie zapełnione i zakocone
będzie ciężko :|
Maluszek jest w schronisku w pomieszczeniu gdzie sa inne koty. Nie ma możliwości odizolowania go, w całym budynku pełno zwierząt.
Wątpię, czy dowiemy się skąd ta osoba wyjeżdżała z Bydgoszczy ale w sobotę zapytamy się.

U nas niestety to samo :x Zakocenie totalne. Nie jest łatwo o DT.
Ale tutaj jest mozliwość szybkiego DS.Więc i tymczas byłby krótki.
W przypadku osłabionego kota szybkie wyrwanie ze schronu jest ważne.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt gru 17, 2010 8:51 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Wizyta - Grodzisk Maz.

Maluszku, powodzenia! :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt gru 17, 2010 9:06 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Wizyta - Grodzisk Maz.

Dziewczyny, jeżeli to ma jakikolwiek sens, to mogę zabrać do siebie maluszka na przechowanie. Co prawda atmosfera u mnie dosyć nerwowa (vide ta nieszczęsna Klara z Palucha :twisted: ), ale takiego kalekiego dziecinę na pewno mogłabym umieścić w małym pokoju razem z Buśką i chłopakami. Busieńka nie zrobi krzywdy kalece (przez prawie 4 lata mieszkały razem z niepełnosprawną Bidzią), żaden z chłopców tym bardziej, ja juz od wtorku będę miała bardzo dużo wolnego czasu...
Potrzebna byłaby tylko następująca pomoc:
1. Przy ewentualnych ogloszeniach, gdyby z domku w Grodzisku nic nie wyszlo.
2. Niestety również karma dla dzieciaków + całkowity sponsoring wszelkiego leczenia i wizyt kontrolnych. Od nowego roku jestem bez pracy, z rodziny mogę liczyć na pomoc co najwyżej mojej Babci, której zresztą też samej nie starcza na leki :( ...

Jeżeli znajdzie się coś lepszego, oczywiście nie nalegam - ale jeśli nie, to może warto...?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt gru 17, 2010 10:05 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Wizyta - Grodzisk Maz.

Satyr77 pisze:Lidka jak nic z Grodziska nie znajdziecie, my możemy się przejechać wieczorkiem i zrobić taką wizytę

Będziemy w kontakcie w sprawie wizyty :ok:
W sprawie DT porozmawiam z dziewczynami z Fundacji. Samej ciężko mi sie wypowiedzieć.
Obrazek

lidka_park

Post » Pt gru 17, 2010 14:06 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Wizyta - Grodzisk Maz.

Zawsze można się zrzucić na utrzymanie kociaka w DT...

^Lil^^

Od: Pon cze 02, 2008 18:59

Post » Pt gru 17, 2010 14:24 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Wizyta - Grodzisk Maz.

TDT w Ostródzie wybłagany, jutro maluszek będzie zabrany. Co prawda będzie w łazience ale to zawsze coś. :ok:
Wizyta w Grodzisku w niedziele. Czekamy na relacje :)
Obrazek

lidka_park

Post » Pt gru 17, 2010 14:27 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Wizyta - Grodzisk Maz.

lidka_park pisze:TDT w Ostródzie wybłagany, jutro maluszek będzie zabrany. Co prawda będzie w łazience ale to zawsze coś. :ok:

Bisek u mnie siedział przez 7 dni w ... kabinie brodzika.Zamknięty. Łazieneczk malutka i jedyna.Tylko kontenerek i miska ze żwirkiem tam właziła. Wziecie prysznica to była sprawa logistyczna wielce.

Ciesze sie,ze mały ma TDT.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt gru 17, 2010 15:08 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Wizyta - Grodzisk Maz.

Ja też się cieszę i trzymam kciuki za wizytę niedzielną!
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

[poprzednia][następna]