OTW- Teo (*) ,Zelda (*)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto gru 14, 2010 13:40 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda ciągle grymasi :(więc ciągle kciuki!

To nie pierwszy raz kiedy Twoje koty wiedzą do czego służy papier toaletowy, prawda? :mrgreen:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto gru 14, 2010 13:43 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda ciągle grymasi :(więc ciągle kciuki!

Żal serce ściska na to wszystko.
I miłość siostrzano-braterska się rozpadła...

Zelda, dziewucho, weź przykład z brata! Nie ma po czym tęsknić! Najlepsze jest przed tobą!
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw gru 16, 2010 8:54 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda ciągle grymasi :(więc ciągle kciuki!

Nie pisałam, bow pracy urwanie głowy.A w domu bez większych zmian.
Teo ,co to odkrył kolegów i uroki łobuzowania w towarzystwie nie ma czasu na pierdoły zwane piszczochowaniem z Dużymi. Oj, ma co chłopak robić i z kim psocić. Co jeden towarzysz to lepszy chuligan.
Niestety jeszcze mu cos w gardziołku "gra" ale pozostajemy przy scanomune .
Ma apetyt, włazi na blat i wyjada spod noza jak za wolno szykuje sie żarełko. A z reguły za wolno jest :mrgreen:
Zelda zamknięta znów w sobie,całe dnie unika właściwie naszego widoku. Widoku kotów też. Wczoraj przeleżała całe popołudznie schowana u Danki pod łóżkiem. Az jej temp. mierzyłam. Oczy smutne, buzia chuda, brzuszek też jej sie nie zaokrąglił. Prawie nie je. Dajemy jej na apetyt specyfik (za diabła nie pamietam jak się nazywa) . Mam nadzieję,ze poprawi jej to łaknienie. Siusiale w kuwecie, reszta poza. Dziewczyna płacze jak sie ją chce dotknąć, płacze jak tylko sie podejdzie. Niedotykalska :cry:

Spotkała ja wielka krzywda i całym swym małym ciałkiem daje to do zrozumienia. Patrzy mi w oczy a mnie się płakać chce. Zero radości i zycia w nich.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Czw gru 16, 2010 9:26 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda ciągle grymasi :(więc ciągle kciuki!

:cry: :cry: biedna, malutka Zeldusia... :oops: :oops:
oby odzyskała wiarę w życie :!:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Czw gru 16, 2010 14:17 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda ciągle grymasi :(więc ciągle kciuki!

za malutką :ok: szkoda kociny :( js

Maria Szczyglińska

Od: Pt gru 03, 2010 14:58

Post » Czw gru 16, 2010 23:49 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda ciągle grymasi :(więc ciągle kciuki!

Strasznie to przykre, że koteczka tak ciężko to znosi. :cry:
Zelduniu trzymaj się kocinko. :kotek:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Pt gru 17, 2010 8:25 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda ciągle grymasi :(więc ciągle kciuki!

Cel ważny i szczytny.Chodzi o karanie mordujących zwierzęta ludzi.
Prosze podpiszcie i roseslijcie znajomym.
http://www.petycjeonline.pl/petycja/pet ... olnosci/66
Obrazek

ASK@

Post » Pt gru 17, 2010 10:09 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda ciągle grymasi :(więc ciągle kciuki!

:1luvu: :1luvu: petycja podpisana :ok:
Jak dwupak dzisiaj?? :oops:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Pt gru 17, 2010 10:54 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda ciągle grymasi :(więc ciągle kciuki!

Teoś szaleje na maksa.Bawi sie ,dokazuje.Znalazł torebke foliowa i podarł ja na strzępy.Jest zazdrosnikiem.Nie lubi jak się w jego obecności głaszcze inne koty.Oczyska ma jak paciorki co to wszystko zauważą. Apetyt dopisuje.Chuligani na maksa. Kuweta wzorowa.Wzorowo tez zagrzebuje.Cała łazienka w żwirku.Fruwa wszystko.
Zelda z apetytem troszkę lepiej. Przychodzi sama na jedzenie i skubie cos. Lubi nerki sparzone,więc szykujemy jej. Przeleżała u Danki wczoraj an wyrku i podobno dała sie wygłaskać. Mnie wystawiła brzuszek do głaskania niesmiało mrucząc. Przydybałam ją na oparciu fotela jak grzała sie przy kaloryferze.
Nie jestem pewna,czy to jednak zawsze ona zostawia w pokoju slady swego jedzenia :mrgreen: I płynów.
Za duzo nas.
Rano zastałam ją leżącą w brodziku.Taką skuloną. I już sie martwie.Ale zjadłą troszkę.
Potrafi stanąć przed drzwiami córki i cicho popiskiwać.Chce do niej ,uciec od hałasu. Nie bawi sie,nie reaguje na wedki,kulki,papierki...
Obrazek

ASK@

Post » Pt gru 17, 2010 11:44 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda ciągle grymasi :(więc ciągle kciuki!

ASK@ pisze:Rano zastałam ją leżącą w brodziku.Taką skuloną. I już sie martwie.Ale zjadła troszkę. Potrafi stanąć przed drzwiami córki i cicho popiskiwać.Chce do niej ,uciec od hałasu. Nie bawi sie,nie reaguje na wedki,kulki,papierki...

Wrażliwiec z niej ... :(
Moja Zelda jest bardzo podobna, każdy niepokojący szmer, każdy ruch, nie daj boże nagła zmiana ustalonego porządku dnia, a już jest zaniepokojona i czujna ...

Wielkie kciuki za kocurry :ok: :kotek:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pt gru 17, 2010 21:55 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda ciągle grymasi :(więc ciągle kciuki!

Nieustające :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za Zeldusię!!!

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Pt gru 17, 2010 22:32 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda ciągle grymasi :(więc ciągle kciuki!

Zeldusia :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Sob gru 18, 2010 7:27 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda ciągle grymasi :(więc ciągle kciuki!

Małą spała dziś z nami.na naszej głowie.
Ale rano znów ma luźniejsza kupkę.Przejadła się moze, bo wczoraj faktycznie duzo zjadła.Jak na nią.Teraz leży w duzym pokoju i patrzy co inne gadziny robia.
A robią wiele hałasu i rozgardiaszu. Benek,Bisek i Teo oczywiście slizgają sie po mytej świeżo podłodze. Wzrok za ich biegiem nie nadąża.
Teo i Zelda wczoraj przez krótką chwilkę przytulili sie do siebie.Zelda nawet polizała brata.On próbował ją zagryźć. Facet :mrgreen:
Jest maleńka i chudzieńka przy nim.
Obrazek

ASK@

Post » Sob gru 18, 2010 7:37 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda ciągle grymasi :(więc ciągle kciuki!

ASK@ pisze:Małą spała dziś z nami.na naszej głowie.
Ale rano znów ma luźniejsza kupkę.Przejadła się moze, bo wczoraj faktycznie duzo zjadła.Jak na nią.Teraz leży w duzym pokoju i patrzy co inne gadziny robia.
A robią wiele hałasu i rozgardiaszu. Benek,Bisek i Teo oczywiście slizgają sie po mytej świeżo podłodze. Wzrok za ich biegiem nie nadąża.
Teo i Zelda wczoraj przez krótką chwilkę przytulili sie do siebie.Zelda nawet polizała brata.On próbował ją zagryźć. Facet :mrgreen:
Jest maleńka i chudzieńka przy nim.

nieustająco :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

[poprzednia][następna]