Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:Do góry wieczorową porą . sprawna lodówka poszukiwana
Magdalena pisze:Lodówka ma być u Joli w sobotę. Nie udało się załatwić szybko transportu bezboleśnie czyli własnymi siłami lub w kosztach paliwa.
W tej sytuacji moja wspaniała kuzynka nie tylko dała lodówkę, ale również wynajęła transport. Gdy powiedziałam, że spróbuję zebrać trochę funduszy na forum, żeby jej zwrócić, powiedziała, że jeśli ktoś chciałby się dołożyć, to żeby przeznaczyć to na karmę dla kotów Joli.
Ponieważ Jola w tej chwili NIE MA jedzenia dla swoich podopiecznych bardzo proszę o pomoc dla nich. Zbliżają się Święta, nie pozwólmy, żeby kociarnia Zdrojowa głodowała.
Iweta pisze:Magdalena pisze:Lodówka ma być u Joli w sobotę. Nie udało się załatwić szybko transportu bezboleśnie czyli własnymi siłami lub w kosztach paliwa.
W tej sytuacji moja wspaniała kuzynka nie tylko dała lodówkę, ale również wynajęła transport. Gdy powiedziałam, że spróbuję zebrać trochę funduszy na forum, żeby jej zwrócić, powiedziała, że jeśli ktoś chciałby się dołożyć, to żeby przeznaczyć to na karmę dla kotów Joli.
Ponieważ Jola w tej chwili NIE MA jedzenia dla swoich podopiecznych bardzo proszę o pomoc dla nich. Zbliżają się Święta, nie pozwólmy, żeby kociarnia Zdrojowa głodowała.
Znowu będę u Joli w sobote ,jesli ktoś chciałby moge kupić żarełko i zawieźć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina, Google [Bot], squid i 162 gości