Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocurzyca41 pisze:Takiej podszafkowej sesji jeszcze nie było
tillibulek pisze:dzieki Mamyszce Olga ma czysciutko pod szafkami![]()
OKI pisze:tillibulek pisze:dzieki Mamyszce Olga ma czysciutko pod szafkami![]()
Sieknąć Cię?!![]()
Mamyszka wyedukowała Delicję w zakresie darcia mordy o michęTeraz mam duet
![]()
Mało tego... wyedukowała ją również, że darcie mordy nie starczy, trzeba się jeszcze plątać umiejętnie pod nogami i barankować co się da... Mamysz jest wyjątkowo kumatym kotem....![]()
![]()
Rakea pisze:OKI pisze:tillibulek pisze:dzieki Mamyszce Olga ma czysciutko pod szafkami![]()
Sieknąć Cię?!![]()
![]()
Mało tego... wyedukowała ją również, że darcie mordy nie starczy, trzeba się jeszcze plątać umiejętnie pod nogami i barankować co się da... Mamysz jest wyjątkowo kumatym kotem....![]()
![]()
Epidemia u OKI - należałoby zarządzićmałą kwarantannę..
OKI pisze:Rakea pisze:OKI pisze:Sieknąć Cię?!![]()
![]()
![]()
Epidemia u OKI - należałoby zarządzićmałą kwarantannę..
Tak, tak, tak... koniecznie trzeba izolować moje koty... przede wszystkim ode mnie
Rakea pisze:OKI pisze:Rakea pisze:Epidemia u OKI - należałoby zarządzićmałą kwarantannę..
Tak, tak, tak... koniecznie trzeba izolować moje koty... przede wszystkim ode mnie
ooooo koniecznie - jeszcze się zarazisz i w gościach będziesz japiszona drzeć i strzelać barany.
no niezbyt wyjściowo...
OKI pisze:Mamysz szaleje coraz bardziej, czym doprowadza do szału Szelmę![]()
Awantury się klują następująco:
- najpierw Mamysz podchodzi to Szelmy i się bezczelnie gapi![]()
- Szelma zaczyna drzeć japę, żeby odstraszyć namola,
- Namol się nie przejmuje, więc Szelma wyrzuca się siebie wściekły warkot i wieje w spokojniejsze miejsce![]()
- Szelma wieje, to Mamysz w podskokach za nią cała zachwycona![]()
- Szelma zagoniona w kąt daje Mamyszy po łbie - podkładu dźwiękowego nie powstydziłaby się orkiestra symfoniczna![]()
- jeszcze nie przyuważyłam, czy Mamysz oddaje![]()
- Szelma oddala się z godnością![]()
15 minut spokoju i zabawa zaczyna się od nowa![]()
Ja oszaleję![]()
OKI pisze:Myślę, że ona zawsze była cwana, tylko dopiero teraz ma pole do popisu
tillibulek pisze:OKI pisze:Myślę, że ona zawsze była cwana, tylko dopiero teraz ma pole do popisu
w kazdym badz razie historyjki rewelka![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości