Tymonek się zmienił. Nadal jest kupką nieszczęścia, ale widać w nim chęci do życia. Nie jest mu już wszystko jedno. Myślę, że sam doktor był zaskoczony wynikami.
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Aż oczy przetarłam,żeby lepiej tytuł zmieniony zobaczyć! Ale różnica w leukocytach!!! Asiulek-sama widzisz ,co potrafi zdziałać witamina M!!!! Tymuś jeszcze biedniutko wygląda,ale to minie,i futerko wypięknieje,jak kocio coraz lepiej się czuje! Tak się cieszę,że jest lepiej!,a filmik pokazał,że kocio nie jest apatyczny,że do rąk sie garnie! Koteńku-cały czas za ciebie trzymamy magiczne kciuki!
Asiu, ja Tymonka na żywo nie widziałam, ale moim skromnym zdaniem, to nie ten sam kot Biedniusi jeszcze bardzo, ale widać postępy, przynajmniej jak na moje, kaprawe oko Kciuki za zdrówko słodziaka
Super!!!!!!! Huraaaaaa!!! Brawooooo!!! Rewelacja!!!! Chyba słów zachwytu mi właśnie zabrakło. Cieszę się bardzo z postępów Tymonka. Martwię się powodzią u Ciebie. Buziaczki Asiu dla Ciebie i Twoich kocich Szczęść.
No nareszcie dobre wiadomości Cały czas wierzyłam w Tymonka że on nam jeszcze pokaże na co go stać. Pewnie z niejednego pieca chleb jadł a teraz miałby się poddać ? Nie,nie,nie Dobrze Aśka ze go wypatrzyłaś,dobrze że Molli dała cynka na forum,teraz tylko czekać,patrzeć i podziwiać jak Tymcio dochodzi do formy Ależ się cieszę
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "
Cieszę się ogromnie Tymonku, wracaj do formy, może być powolutku, byle do przodu
Asiu, z mojego bazarku jest dla Tymonka 50zł, nie wiem czy coś jeszcze się zmieni, poczekam do końca bazarku, ale poproszę numer konta na PW, jak się skończy bazarek przesyłam pieniążki do Ciebie.