krynia08 pisze:jestem upita ale na jedno oko znalazlam takiego Anioła Iga5 Kto zna? bo moze trzeba się zaopiekować w przyszłym roku???? prosze o donosiki
nie znam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
krynia08 pisze:jestem upita ale na jedno oko znalazlam takiego Anioła Iga5 Kto zna? bo moze trzeba się zaopiekować w przyszłym roku???? prosze o donosiki
Hanulka pisze:krynia08 pisze:jestem upita ale na jedno oko znalazlam takiego Anioła Iga5 Kto zna? bo moze trzeba się zaopiekować w przyszłym roku???? prosze o donosiki
nie znam
AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:jestem upita ale na jedno oko znalazlam takiego Anioła Iga5 Kto zna? bo moze trzeba się zaopiekować w przyszłym roku???? prosze o donosiki
No, ona nie jest aniołem oficjalnym, ale rzeczywistym takim, że hej!
Pomaga jak może i gdzie może. Wystawia bazarek z ksero obrazków p. Gila.
Teraz usiłuje do spółki ze znajomą wyłapać 5 kotów, które jakiś zwyrodnialec wyrzucił przedwczoraj między Iwinami a Wrockiem. 2 maluchy (w tym jednego norweskiego) udało się złapać, pozostały 3 dorosłe, w tym jedna koteczka chyba w ciąży.Koty pochowały się na budowie, śpią na betonie ... Iga zostawiła trochę karmy jakiemuś cieciowi, co tam pilnuje a w sobotę jedzie sprawdzić, co się dzieje.
Mruczeńka1981 pisze:Cienko w portfelach przed swiętami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 143 gości