Fundacja PJD, Vegas ma swój dom! :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 12, 2010 22:25 Re: Fundacja PJD: Wilson i Chase wyprowadzili się! :))))

Dokładnie ta niunia - tylko teraz jest trochę dłuższa :wink: . I potrafi robić jedyne w swoim rodzaju Oczęta Przytul Mnie Natychmiast :).
"Wykuj własny szlak przez kraj dziki i surowy..."

luelka

Od: Sob cze 30, 2007 8:14

Post » Nie gru 12, 2010 23:31 Re: Fundacja PJD: Wilson i Chase wyprowadzili się! :))))

luelka pisze:Dokładnie ta niunia - tylko teraz jest trochę dłuższa :wink: . I potrafi robić jedyne w swoim rodzaju Oczęta Przytul Mnie Natychmiast :).

Biorę :1luvu: U kogo jest na DT?
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Nie gru 12, 2010 23:33 Re: Fundacja PJD: Wilson i Chase wyprowadzili się! :))))

Majorka pisze:
luelka pisze:Dokładnie ta niunia - tylko teraz jest trochę dłuższa :wink: . I potrafi robić jedyne w swoim rodzaju Oczęta Przytul Mnie Natychmiast :).

Biorę :1luvu: U kogo jest na DT?

U Stachurki. Była też u mnie chwilę awaryjnie - przekochana jest i przesłodka! :D Takie słodziaki a Domów brak...

Ślicznie dziękujemy za opiekę! :1luvu:
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Nie gru 12, 2010 23:40 Re: Fundacja PJD: Wilson i Chase wyprowadzili się! :))))

grrr... pisze:U Stachurki. Była też u mnie chwilę awaryjnie - przekochana jest i przesłodka! :D Takie słodziaki a Domów brak...

Ślicznie dziękujemy za opiekę! :1luvu:

Dzięki za informację :) Niunia mam nadzieję długo czekać na DS nie będzie :ok:
Obrazek
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Post » Pon gru 13, 2010 18:18 Re: Fundacja PJD: Wilson i Chase wyprowadzili się! :))))

Majorka jesteś :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: . Strasznie się cieszę, że Lili będzie miała teraz Kogoś Swojego - chociaż tak wirtualnie :kotek: :kotek: :kotek: .

A ja chciałabym gorąco zaprosić na bazarek z nietłukącymi 8) , przyjaznymi kotu ozdobami choinkowymi! :)

viewtopic.php?f=20&t=121440&p=6799097#p6799097

luelka

Post » Wto gru 14, 2010 22:50 Re: Fundacja PJD: Wilson i Chase wyprowadzili się! :))))

luelka pisze:Strasznie się cieszę, że Lili będzie miała teraz Kogoś Swojego - chociaż tak wirtualnie :kotek: :kotek: :kotek:

To teraz nie ma zmiłuj, poproszę o więcej fotek, bo Lilu będzie miała swój wąteczek na MruMru :)
Proszę dopisać, że Lili ma już mecenasa.
A gdzie podziewa się Starchurka, bo dawno jej nie widziałam?
Obrazek

Majorka

Post » Wto gru 14, 2010 23:10 Re: Fundacja PJD: Wilson i Chase wyprowadzili się! :))))

Stachurka, cóż, Stachurka się uczy - przypilnuję ją, żeby przysłała zdjęcia :).

luelka

Post » Wto gru 14, 2010 23:24 Re: Fundacja PJD: Wilson i Chase wyprowadzili się! :))))

luelka pisze:Stachurka, cóż, Stachurka się uczy - przypilnuję ją, żeby przysłała zdjęcia :).

Dziękuję, luelko :1luvu:
A może trzeba trochę poczarować w kwestii egzaminów? :roll:
Obrazek

Majorka

Post » Śro gru 15, 2010 9:12 Re: Fundacja PJD: Wilson i Chase wyprowadzili się! :))))

W przyszły wtorek Stachurka ma ważne kolokwium, czary na pewno nie zaszkodzą :lol: .

Maluchy u niej niestety znowu zakichane i zasmarkane - Ania w tym tygodniu odda materiał na posiew - nie chce dawać kolejnego antybiotyku "na ślepo". Bidoki z tych malutków, coś nie mogą stanąć na łapki :(.

luelka

Post » Czw gru 16, 2010 15:31 Re: Fundacja PJD: Wilson i Chase wyprowadzili się! :))))

Dzisiaj została potwierdzona godzina jutrzejszego spotkania. Olunia powoli musi pakować walizeczki :)

luelka

Post » Pt gru 17, 2010 21:33 Re: Fundacja PJD: Wilson i Chase wyprowadzili się! :))))

Ola jest już u siebie. Płakała strasznie w samochodzie, ale dostałam już telefon, że zjadła od razu kolację i biega od człowieka do człowieka, głośno mrucząc.

Jak widać bycie w centrum uwagi i odbieranie hołdów dobrze jej idzie :). :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

luelka

Post » Pt gru 17, 2010 21:43 Re: Fundacja PJD: Wilson i Chase wyprowadzili się! :))))

super :D :D :D
czyli TY już nie masz żadnego tymczasowego kota u siebie :?: :?: :?:

Ziółko

Od: Nie lis 30, 2008 16:17

Post » Sob gru 18, 2010 0:11 Re: Fundacja PJD: Wilson i Chase wyprowadzili się! :))))

Chwilowo, ale już jestem "zarezerwowana" tymczasowo :lol: .

luelka

Post » Sob gru 18, 2010 9:20 Re: Fundacja PJD: Wilson i Chase wyprowadzili się! :))))

Majorko :D , serdecznie, serdecznie dziękuję za objęcie mecenatem Lili :1luvu: :piwa:

Kociaki niestety są po raz kolejny chore, tym jednak razem kierujemy leczenie w chlamydię mocniejszym antybiotykiem - dostają dużą dawkę summamedu. Leczenie potrwa trzy tygodnie. Poza tym Lila dostała zylexis. Kolejne dwie dawki jadą właśnie z hurtowni. No i, z pewnym opóźnieniem, ale jednak, zrobiliśmy test PCR na białaczkę. Wyniki, mam nadzieję, wkrótce.
Lila waży prawie 2,5 kg i ząbkuje :1luvu: :kotek: Nawet nie ośmielę się zważyć Imbira, bo jest on kluską :ryk:

starchurka

Od: Nie sie 26, 2007 0:09

Post » Sob gru 18, 2010 12:59 Re: Fundacja PJD: Wilson i Chase wyprowadzili się! :))))

A ja wczoraj rozmawiałam dłużej z Opiekunem Toffisia - przekazał od kocurka najlepsze pozdrowienia :). Ponoć jest cudny, mruczący - i nie przepuści nikomu, na kim się da usiąść i do kogo można się przytulić. Nie ma w domu czytania książek ani gazet bez Toffisia, a i przy komputerze stara się zająć odpowiednie miejsce :).

Strasznie fajnie słuchać takich wieści - Toff w domu :1luvu: , na swojej kanapce, przy swoich Ludziach :1luvu: .

luelka

[poprzednia][następna]