Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 15, 2010 23:09 Re: Lonia w DS, Leoś w DT - szukamy domku stałego dla seniora!!!

LEOOOOOOOOOŚŚŚ Obrazek

ależ z niego superancki kawaler :)
to musi być niesamowita ulga, a klatki do ludzia na kolanka :1luvu:
trzymaj się chłopie :ok:
domku, przybywaaaaaj! :kotek:

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Czw gru 16, 2010 8:16 Re: Lonia w DS, Leoś w DT - szukamy domku stałego dla seniora!!!

Wspaniały kot z Leosia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Swietne foty :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw gru 16, 2010 9:05 Re: Lonia w DS, Leoś w DT - szukamy domku stałego dla seniora!!!

masz dwóch fajnych facetów teraz - Leosia i TŻta ;)

Leoś jest piękny i na pewno jest i będzie bardzo wdzięcznym kociakiem :) Kciuki za stały domek!!
...to tylko moje zdanie...

Zołzik

Od: Pon paź 11, 2010 11:53

Post » Czw gru 16, 2010 11:27 Re: Lonia w DS, Leoś w DT - szukamy domku stałego dla seniora!!!

jak on jest cudowny :1luvu: i widać szczęście w jego oczach... :cry:
Boże jak można oddać kota w takim wieku ? i to jeszcze do schroniska? :evil:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Czw gru 16, 2010 16:54 Re: Lonia w DS, Leoś w DT - szukamy domku stałego dla seniora!!!

dase pisze:Lonia jest okropna! W nocy KONIECZNIE musi spać na poduszce, między mną a moim narzeczonym :P Wszelkie próby przenoszenia kończą się fiaskiem, trzecia noc już, jak się nie wyspałam :)
Jutro operacja, proszę trzymać kciuki :)

Kruszyna - nie wybierasz się przypadkiem jutro do schronu? ;)

Niestety dzisiaj nie dałabym rady :( Jak Lonia po zabiegu? Doszła już do siebie?
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Czw gru 16, 2010 16:55 Re: Lonia w DS, Leoś w DT - szukamy domku stałego dla seniora!!!

E, znowu wątek jest na KOCIARNI 8O
Obrazek

Kruszyna

Post » Czw gru 16, 2010 17:04 Re: Lonia w DS, Leoś w DT - szukamy domku stałego dla seniora!!!

Lonia jeszcze pod lekkim wpływem narkozy, za wszelką cenę chce chodzić i się jeszcze czasem przewraca. Teraz gdzieś zaszyła się w kącie.
Ogółem zabieg poszedł ok, ząbki też poszły do usunięcia, więc już jest totalnie bezzębna :)
Obrazek

dase

Od: Czw paź 09, 2008 19:12

Post » Czw gru 16, 2010 17:11 Re: Lonia w DS, Leoś w DT - szukamy domku stałego dla seniora!!!

Dzisiejszą noc też pewnie będziecie mieli nieprzespaną przez to wybudzanie się z narkozy :lol: Dzielna kotusia :ok:
Obrazek

Kruszyna

Post » Czw gru 16, 2010 17:20 Re: Lonia w DS, Leoś w DT - szukamy domku stałego dla seniora!!!

Aha, okazało się, że ogonek był kiedyś zmiażdżony.

Przy okazji zabiegu na zębach wyszło, że Lonia już miała taki zabieg przeprowadzany - czyli kiedyś miała swój domek.
Jeśli by się zgubiła, to pewnie by jej szukali w schronie, także podejrzewam wyrzucenie :evil:
Obrazek

dase

Od: Czw paź 09, 2008 19:12

Post » Czw gru 16, 2010 18:59 Re: Lonia w DS, Leoś w DT - szukamy domku stałego dla seniora!!!

Leoś wczoraj i dziś tradycyjnie już był na kroplówce. Tradycyjnie na kroplówce była też jego 13-letnia koleżanka. Zrobiłam mu dziś badanie krwi pod kątem nerek (mocznik i kreatynina). Można powiedzieć, że jak na takiego seniora i po takich przejściach to wyniki ma wspaniałe. Wczorajsze i dzisiejsze leczenie Leosia plus badanie krwi wyszło w sumie 45 zł. Jutro o 9 godzina zero czyli zabieg usuwania kamienia i zębów. Proszę o kciuki dla Leosia.
Bardzo dziękuję Kruszynie za wsparcie finansowe :1luvu:
Obrazek Obrazek

Rudaa

Od: Pon maja 18, 2009 12:51

Post » Czw gru 16, 2010 19:16 Re: Lonia w DS, Leoś w DT - szukamy domku stałego dla seniora!!!

Leosiu :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw gru 16, 2010 19:22 Re: Lonia w DS, Leoś w DT - szukamy domku stałego dla seniora!!!

Jakie ładne zdjęcia. Zaraz któreś przkleję do ogłoszenia i dopiszę, jak Leoś dobrze w domku się zachowuje. Zdjęcie na stole super. Mój kot tak mówi: proszę zwrócić na mnie uwagę. Tego do ogłoszenia nie dam, zbyt ryzykowne.

Jeśli jeszcze nie głosowałyście w ankiecie KrakVetu, proszę o wsparcie Andzeliki i jej fundacji z Radomska. Wejście do głosowania przez pierwszy baner w moim podpisie. Jeszcze dzisiaj.
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Pt gru 17, 2010 11:52 Re: Lonia w DS, Leoś w DT - szukamy domku stałego dla seniora!!!

Leoś już po zabiegu. Rozmawiałam przez telefon z Panią doktor, wszystko poszło zgodnie z planem. Dzisiejsze koszty operacji i leków to 100 zł. Jutro znowu jedziemy na kroplówki i zastrzyk przeciwzapalny, do tego dojdzie leczenie zmienionej tkanki wokół najbardziej zniszczonego zęba Solcoserylem. Dzisiejsze koszty wpisuje w zeszyt bo już nie mam pieniędzy na dalsze leczenie :cry: Prawie 240 zł wydane w ciągu jednego tygodnia na same tylko leki to naprawdę dla budżetu studenckiego bardzo dużo, dlatego jeszcze raz proszę o jakieś finansowe wsparcie :cry:
Obrazek Obrazek

Rudaa

Od: Pon maja 18, 2009 12:51

Post » Pt gru 17, 2010 12:17 Re: Lonia w DS, Leoś w DT - szukamy domku stałego dla seniora!!!

Wpiszcie w tytule że potrzebne wsparcie finansowe :ok: To naprawdę dużo kasy...
Ja niestety tym razem nie pomogę, moja kotka się pochorowała i już musiałam w tym m-cu 350 zł wydać na leczenie :oops:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

[poprzednia][następna]