Myszki-zabawki dla kotów - POMOC DLA KOCIAKÓW - KONIEC !!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw gru 16, 2010 10:33 Re: Myszki-zabawki dla kotów - POMOC DLA WINI, RUFUSA i KOCIAKÓW

Kurcze, a myślałam dzisiaj nawet o tym. Ja tą pocztę zabiję. Słuchaj, poczekajmy jeszcze chwilkę, ok? Jak po świętach dalej ich nie będzie - zwrócę Ci pieniążki albo wyślę myszki jeszcze raz - jak będziesz wolała. Może tak być?

A powiedz mi jeszcze masz małą czy dużą skrzynkę pocztową? Bo babka na poczcie mi kiedyś powiedziała, że jak ktoś ma małą skrzynkę to na paczki takie jak moje też zostawiają awizo, choć to nie są polecone tylko priorytety - jeśli nie mogą ich zmieścić do skrzynki. Może chciałoby Ci się podejść na pocztę i sprawdzić, czy nie zaszła taka sytuacja, że np. samo awizo gdzieś zaginęło, a te myszki na poczcie leżą? To tylko taka moja propozycja...

Od teraz chyba wszystko będę wysyłała poleconym... Trudno, trzeba będzie odbierać na poczcie, ale przynajmniej będzie pewność.

Strasznie mi przykro, że tak wyszło

Gosia B

Od: Nie maja 17, 2009 9:35

Post » Czw gru 16, 2010 10:36 Re: Myszki-zabawki dla kotów - POMOC DLA WINI, RUFUSA i KOCIAKÓW

Gosiu, trudno, to nie Twoja wina. Myszki miały przyjść na mój adres firmowy, tu nie ma skrzynek, listonosz wręcza mi wszystkie listy do rąk własnych.
Poczekam jeszcze, pewnie :)

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Czw gru 16, 2010 10:37 Re: Myszki-zabawki dla kotów - POMOC DLA WINI, RUFUSA i KOCIAKÓW

A no tak, faktycznie... Kurcze no. Może jednak dotrą. Odezwę się po świętach zaraz i wtedy ustalimy co wolisz - drugą przesyłkę czy zwrot pieniążków. Mimo wszystko pozdrawiam gorąco...

Gosia B

Post » Czw gru 16, 2010 10:44 Re: Myszki-zabawki dla kotów - POMOC DLA WINI, RUFUSA i KOCIAKÓW

Ja też pozdrawiam gorąco i wcale nie mimo wszystko :D

Lemoniada

Post » Wto gru 28, 2010 17:21 Re: Myszki-zabawki dla kotów - POMOC DLA WINI, RUFUSA i KOCIAKÓW

Lemoniado i jak tam, myszki dotarły po świętach? Daj znać co robimy...

Pozdrawiam ciepło

Gosia B

Post » Wto gru 28, 2010 18:57 Re: Myszki-zabawki dla kotów - POMOC DLA WINI, RUFUSA i KOCIAKÓW

Nie doszły myszki, niestety :( Ale bardzo mi się podobają i jestem ciekawa reakcji Dzidzi na kocimiętkę, więc kupię sobie jeszcze dwie, ale to za parę dni, jak będzie wypłata :)

Lemoniada

[poprzednia]