Akira vel. Blue już nie szuka domu :) dziękujemy za pomoc!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 15, 2010 23:01 Re: niebieski prosi o wsparcie i transport do weterynarza

patkazal pisze:Bardzo proszę :) mam nadzieję, że Pan Kot będzie pojętny i na coś się przydadzą.. Pani Ciekawska woli te pionowe, więc oddane bez żalu :D

Blue, bo Pan Kot, to biały kotek z innego wątku ;) tak Blue od razu załapał do czego jest drapak i ubóstwia wręcz ten leżący, ciągle sobie po nim stąpa i drap, drap, drap, a ten na ścianę też mu położyłam na podłodze i też tylko drap, drap, drap! kot idealny!

baaardzo dziękujemy i przepraszam, że Twój chłopak musiał na mnie czekać na mrozie, ale niestety byłam od koleżanki zależna z czasem i tak wyszło jakoś niemiło z mojej strony :oops:

dragonfly.87

Od: Wto lut 24, 2009 16:43

Post » Śro gru 15, 2010 23:08 Re: niebieski prosi o wsparcie i transport do weterynarza

Noo, to Dragon, jesteś w dużo lepszej sytuacji :)
Nic tylko urabiać ^^
Jak coś, to powiedz Mamie, że w schronie ciągle jest niebieski brytyjczyk... niedawno przywieziony, pewnie właśnie kończy kwarantannę. Trzynastolatek.

Patkazal, Ty jesteś właścicielką Ciekawskiej z Milanówka? :>

Dragon, chłopaki w sumie z tego samego pokoju, jakby ten sam gang, nie dziwota, że ich mylą ;)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro gru 15, 2010 23:12 Re: niebieski prosi o wsparcie i transport do weterynarza

Szalony Kot pisze:Noo, to Dragon, jesteś w dużo lepszej sytuacji :)
Nic tylko urabiać ^^
Jak coś, to powiedz Mamie, że w schronie ciągle jest niebieski brytyjczyk... niedawno przywieziony, pewnie właśnie kończy kwarantannę. Trzynastolatek.

nawet ze dwa by się znalazły :roll: i kilka persów też... i płec do wyboru :twisted: ;)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Śro gru 15, 2010 23:59 Re: niebieski prosi o wsparcie i transport do weterynarza

Ta czarna persiczka jest obledna.
Bardzo mi sie podoba.

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Czw gru 16, 2010 0:01 Re: niebieski prosi o wsparcie i transport do weterynarza

Zapisz sie na nią i bierz!!!

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Czw gru 16, 2010 0:07 Re: niebieski prosi o wsparcie i transport do weterynarza

no czarna persiczka piękna! ale już kolejnego pokoju i kolejnej pary rąk brak. A mama zapowiedziała, że już żadnego kota więcej!

dragonfly.87

Post » Czw gru 16, 2010 8:44 Re: niebieski prosi o wsparcie i transport do weterynarza

Kciuki za zdrówko niebieskiego i za same dobre wieści u weterynarza :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw gru 16, 2010 10:15 Re: niebieski prosi o wsparcie i transport do weterynarza

Blue, bo Pan Kot, to biały kotek z innego wątku ;) tak Blue od razu załapał do czego jest drapak i ubóstwia wręcz ten leżący, ciągle sobie po nim stąpa i drap, drap, drap, a ten na ścianę też mu położyłam na podłodze i też tylko drap, drap, drap! kot idealny!

baaardzo dziękujemy i przepraszam, że Twój chłopak musiał na mnie czekać na mrozie, ale niestety byłam od koleżanki zależna z czasem i tak wyszło jakoś niemiło z mojej strony :oops:

Przepraszam za pomyłkę :oops: Nie doczytałam, a tak mi Pan Kot ładnie brzmiał przy Pani Ciekawskiej :) Wazne, że wie do czego to :D

Nie przepraszaj, nie ma za co. Czasem nie wszystko zależy od nas, a jemu nic się nie stało :)

@ Szalony Kot - tak Ciekawska z Milanówka trafiła do nas :) i wczoraj minęły dokładnie 2 miesiące odkąd z nami jest! jakoś bardzo szybko zleciało.. i mamy już pierwsze sukcesy w oswajaniu :)

patkazal

Od: Nie paź 10, 2010 18:10

Post » Czw gru 16, 2010 16:43 Re: niebieski prosi o wsparcie i transport do weterynarza

Patkazal - tak strasznie się cieszę! Czytałam o niej na stronie jak wybieraliśmy się do Milanówka i z takim bólem serca myślałam, że szkoda takiej fajnej kotki, która pewnie do końca zostanie w schronie... a tu w pewnym momencie okazało się, że jednak ktoś ją pokochał! Wielkie wielkie dzięki, takie historie dają nadzieję każdemu kotu :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw gru 16, 2010 21:27 Re: niebieski prosi o wsparcie i transport do weterynarza

no i właśnie to jest wspaniałe, że czasem nawet te "beznadziejne" przypadki mają zaskakujące zakończenia :)

Na dzisiejszej wizycie, okazało się, że Blue ma się dobrze i jeśli wszystko będzie tak jak było to za 5 dni może być ciachnięty :)

poza tym, uwaga, uwaga, Blue ma 3,8kg :)

dragonfly.87

Post » Czw gru 16, 2010 21:33 Re: niebieski prosi o wsparcie i transport do weterynarza

dragonfly.87 pisze:no i właśnie to jest wspaniałe, że czasem nawet te "beznadziejne" przypadki mają zaskakujące zakończenia :)

Na dzisiejszej wizycie, okazało się, że Blue ma się dobrze i jeśli wszystko będzie tak jak było to za 5 dni może być ciachnięty :)

poza tym, uwaga, uwaga, Blue ma 3,8kg :)

Nieźle kolego :D :D :ok: :ok: :ok: Tak trzymaj.
I w ogóle, świetne wieści :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw gru 16, 2010 22:10 Re: niebieski prosi o wsparcie i transport do weterynarza

no, no! jeszcze trochę i RC Obesity! :twisted:
super, że chłopak zdrowieje! :)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Czw gru 16, 2010 22:18 Re: niebieski prosi o wsparcie i transport do weterynarza

oby nie tył :D
ale po ciachnięciu od razu kupię mu dla karmę sterylizowanych! teraz gadają sobie z Mru przez drzwi łazienki, śmieszny widok :)

a wiecie co to jest przy oku? GRZYB! ale podobno już się goi i nie zaraża 8O

dragonfly.87

[poprzednia][następna]