Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto gru 14, 2010 19:22 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

CatherineTheGreat pisze:
seidhee pisze:
MaryLux pisze:
Kaloryfery się spsujały? :strach:
Inka

Tak ale już działają. Przytulaliśmy się i przetrwaliśmy.
Menaszka dumna z siebie

Bardzo Stefcia żatroszkana a zżótuw kocykuw nie tżeba robić bo to Agent Pzyjaciołek Kwatermiszcz Stopka morze pżeprowadzić akczje i ż grohuwką rożcieplającą Stefcia szłyszała rze grohuwka robi dobże na ciepłownicztwo

Lepiej niech Stopcia grohuwki nie nosi, bo potem jest ciepło, ale z pupy bzytkie bąki Duzym lecą
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro gru 15, 2010 8:40 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

CatherineTheGreat pisze:Bardzo Stefcia żatroszkana a zżótuw kocykuw nie tżeba robić bo to Agent Pzyjaciołek Kwatermiszcz Stopka morze pżeprowadzić akczje i ż grohuwką rożcieplającą Stefcia szłyszała rze grohuwka robi dobże na ciepłownicztwo

Daliśmy radę choć osobiście uważam, że u nas jest za mało kocyków.
A grohuwka może by była fajna bo ostatnio żywimy się dosyć monotonnie.
Menaszka zblazowana

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Śro gru 15, 2010 11:30 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Meldujem, że moja Duża wpadła w śnieg po kostki, jak chciała śmieci wyrzucić. A sprzątaczka jej mówiła, że w tym miejscu to już odśnieżała
Inka

MaryLux

Post » Śro gru 15, 2010 12:34 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

seidhee pisze:
CatherineTheGreat pisze:Bardzo Stefcia żatroszkana a zżótuw kocykuw nie tżeba robić bo to Agent Pzyjaciołek Kwatermiszcz Stopka morze pżeprowadzić akczje i ż grohuwką rożcieplającą Stefcia szłyszała rze grohuwka robi dobże na ciepłownicztwo

Menaszka zblazowana

To hiba tżeba żaopatżenie koczykowe óczynić Stefcia myśli

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Śro gru 15, 2010 12:40 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Tak tak, przydałby się osobny kocyk dla mnie, osobny dla Laosia i osobny dla Pacynki. Ten co leży na łóżku oddamy wtedy Dużym.
A w ogóle to do Pacynki miał przyjść w niedzielę jakiś pan, ale nie przyszedł i nie zadzwonił i nie napisał. Niemądry jakiś. A Pacynka jest bardzo przyjemna kocinka, nawet ja ją lubię. A ja naprawdę mało kogo lubię.

Menaszka wybredna

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Śro gru 15, 2010 13:04 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

seidhee pisze:Tak tak, przydałby się osobny kocyk dla mnie, osobny dla Laosia i osobny dla Pacynki. Ten co leży na łóżku oddamy wtedy Dużym.
A w ogóle to do Pacynki miał przyjść w niedzielę jakiś pan, ale nie przyszedł i nie zadzwonił i nie napisał. Niemądry jakiś. A Pacynka jest bardzo przyjemna kocinka, nawet ja ją lubię. A ja naprawdę mało kogo lubię.

Menaszka wybredna

Mi się też Pacynka podoba
Psot

MaryLux

Post » Śro gru 15, 2010 13:53 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

seidhee pisze:Tak tak, przydałby się osobny kocyk dla mnie, osobny dla Laosia i osobny dla Pacynki. Ten co leży na łóżku oddamy wtedy Dużym.

Menaszka wybredna

To tżeba szpiszać protokorarnie jakie kocyki potżebne i jakie kororki i wftedy Agent Kwatermiszcz Stopcinek podejmnie działania

CatherineTheGreat

Post » Śro gru 15, 2010 14:10 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Osobiście uważam, że najładniejsze kocyki są w biało-czarne łaty :D
kap.klos.Laoś

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Śro gru 15, 2010 17:37 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

MaryLux pisze:
CatherineTheGreat pisze:

Bardzo Stefcia żatroszkana a zżótuw kocykuw nie tżeba robić bo to Agent Pzyjaciołek Kwatermiszcz Stopka morze pżeprowadzić akczje i ż grohuwką rożcieplającą Stefcia szłyszała rze grohuwka robi dobże na ciepłownicztwo

Lepiej niech Stopcia grohuwki nie nosi, bo potem jest ciepło, ale z pupy bzytkie bąki Duzym lecą
Inka

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro gru 15, 2010 17:40 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

seidhee pisze:

Menaszka zblazowana

nie no ,tżymajta mnie :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro gru 15, 2010 17:41 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro gru 15, 2010 18:53 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

mih pisze:Osobiście uważam, że najładniejsze kocyki są w biało-czarne łaty :D
kap.klos.Laoś

Stefcia Wuc Bez Konia wyda roszpożądzenie

CatherineTheGreat

Post » Czw gru 16, 2010 8:34 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Zatem czekamy zmarznięci. Ostatnio udaje nam się wytworzyć jedynie temperaturę 67st. C więc zdesantowane kocyki przyjmiemy.
kap.klos.Laoś

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Czw gru 16, 2010 9:46 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Meldujem, że dalej jest zimno i biało
Inka

MaryLux

Post » Czw gru 16, 2010 20:47 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

mih pisze:Zatem czekamy zmarznięci. Ostatnio udaje nam się wytworzyć jedynie temperaturę 67st. C więc zdesantowane kocyki przyjmiemy.
kap.klos.Laoś

Stefcia Wuc Bez Konia ogłasza kocykową mombilizaczję w szprawie Agentuw Menaszki Kapitana Klossa Laosia i Pacynki a to rze w celó nażbierania i żdeszantowania dla nih tżeh kocykuw do okrywania nimi odbiur powtażam tżeh kocykuw do okrywania nimi Agent Pżyjaciolek Kwatermiszcz Stopka i Pomocnik Kwatermiszcza Frózia proszeni na pozyczje powtażam proszeni na pozyczje

CatherineTheGreat

[poprzednia][następna]