dzięki dziewczyny jak tylko uporam się z pomalowaniem towarzystwa to zrobię bazarek:) a na razie malować mi się nie chce bo mam w głowie nowe pomysły, na sowy, na bulgotka, na świnkę, na krówkę
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy.Jerzy Pilch wyprzedaż szafy, zapraszam
w związku z tym że moje koty nijak nie chcą pozować pod choinką musiałam się posłużyć kotem lepiej współpracującym, i nie jest to niestety mój kot:)
Chciałabym życzyć Wam pogodnych Świąt, by czas ten szczególny był w każdej chwili był przepełniony ciepłem i radością, by powracały w myślach tylko dobre wspomnienia, a przyszłość jawiła się w barwach tęczy. Niech koty będą zdrowe, niech bliscy nie chorują, a każdy plan dokoceniowy niech się realizuje jak po maśle:) Kotom z ambicjami życzę samych Biv-ów i Bis-ów, zdrowego, licznego i doskonałego w typie potomstwa. Nam wszystkim na Miau.pl życzę by szczytne IDEE udało się wcielać w życie, by wreszcie prawo było dla zwierząt, by każdy kot miał swój dom, swoją pełną miskę i rękę która go pogłaszcze. I wszystkim życzę ZDROWIA (i pieniędzy) by dalej można było ciągnąć ten wózeczek z ogonami:) Wesołych Świąt!!
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy.Jerzy Pilch wyprzedaż szafy, zapraszam
Puk puk …. ja tylko na chwilę…….. Ślad malutki pragnę zostawić w Twoim świecie, nie potrzeba więcej. Koszyk życzeń świątecznych niosę ze sobą, życzeń wymarzonych, od tych najmniejszych cichutkich jak westchnienie, po te największe z zapachem przygody…. Wiarę w nim mam, Nadzieję , Miłość, ciszę Wigilijnego Wieczoru, zapach choinki, skrzypiący śnieg pod butami, leniwie mruczące koty - to wszystko jest teraz Twoje. Dobrych Świąt…. życzę ja i Kotki Trzy
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.