kothka pisze:Podłączę się do zachęcających do wystawienia RysiaPrzynajmniej będę miała okazję go na żywo zobaczyć
![]()
Jakby co mam wprawę w trzymaniu w pozycji wystawowej wijącej się osmiornicy ważącej ponad 8 kg

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kothka pisze:Podłączę się do zachęcających do wystawienia RysiaPrzynajmniej będę miała okazję go na żywo zobaczyć
![]()
Jakby co mam wprawę w trzymaniu w pozycji wystawowej wijącej się osmiornicy ważącej ponad 8 kg
anulka111 pisze:kothka pisze:Podłączę się do zachęcających do wystawienia RysiaPrzynajmniej będę miała okazję go na żywo zobaczyć
![]()
Jakby co mam wprawę w trzymaniu w pozycji wystawowej wijącej się osmiornicy ważącej ponad 8 kg![]()
![]()
A jak sedziowie reaguja na wijaca sie osmiornice
kothka pisze:anulka111 pisze:kothka pisze:Podłączę się do zachęcających do wystawienia RysiaPrzynajmniej będę miała okazję go na żywo zobaczyć
![]()
Jakby co mam wprawę w trzymaniu w pozycji wystawowej wijącej się osmiornicy ważącej ponad 8 kg![]()
![]()
Jak go złapię i wyciągnę przed sędzią to przestaje się wićtylko trochę siły trzeba mieć
Na szczęście ta moja ośmiornica wije się coraz mniej i sędziowie już widzą tylko grzecznego kotka
anulka111 pisze:kothka pisze:anulka111 pisze:![]()
![]()
Jak go złapię i wyciągnę przed sędzią to przestaje się wićtylko trochę siły trzeba mieć
Na szczęście ta moja ośmiornica wije się coraz mniej i sędziowie już widzą tylko grzecznego kotka
Szczesciara
anulka111 pisze:Dobra ,dobra ,ja bede ogladac ,a wy wystawiac
Rysio bedzie robic za figurke lodowa....bo nie tylko znow mi zwial na balkon ,jak brat po pieska przyszedl.....dodatkowo ...dal sie bratu posypac sniegimewkaa pisze:anulka111 pisze:Dobra ,dobra ,ja bede ogladac ,a wy wystawiac
Ale Rysia
ewkaa pisze:anulka111 pisze:Dobra ,dobra ,ja bede ogladac ,a wy wystawiac
Ale Rysia
kothka pisze:ewkaa pisze:anulka111 pisze:Dobra ,dobra ,ja bede ogladac ,a wy wystawiac
Ale Rysia
właśnie![]()
Anulka, sama się zdziwisz jakiego masz grzecznego kota
halbina pisze:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości