Możesz jej do jedzonka dodać tabletkę antykoncepcyjną dla kotek. Tylko to sie podaje codziennie i raczej trzeba mieć pewność, że zjadła. Tak by ją można do wiosny przetrzymać i mieć w miare pewność, że nie zaciąży. Tak moją kotkę blokową trzymałam przed sterylką.
oo. a miałam w domu tabletki anty dla mojej koteczki ale mama wyrzuciła bo po sterylce nie były już potrzebne, a miałam całe opakowanie nowe.;/ kurcze.
Jak jest oswojona to nie trzeba lapać tylko zanieść na sterylkę i już. Nie upilnujesz jej i znowu będzie to samo Napisz na wątku KK, zwrócą Ci koszt sterylki. Ona bankowo sie okoci u Was i znowu będzie problem.
No właśnie świetna wiadomość bo wczoraj otrzymałam telefon od dziewczyny, która jest zainteresowana szarą koteczką:) Z rozmowy bardzo konkretna osoba dlatego mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze:) W weekend ma wraz z narzeczonym przyjechać do mnie (jest z Warszawy) i zobaczyć małą, jak jej się spodoba to między świętami a sylwestrem przyjadą po nią:) Oby tylko koteczka się spisała i pokazała z najlepszej strony:) Trzymajcie kciuki za nas!:)