PAKT CZAROWNIC XX

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 15, 2010 14:13 Re: PAKT CZAROWNIC XX

E tam, dzisiaj nawet nie jest już tak najgorzej, więc jutro mam nazdzieje, że zaponę o tym. :mrgreen: Posmarowałam się Fastum i nawet mogę siedzieć :ok: Na FB też jestem, ale mi się wcale nie podoba wiec nawet nie wchodzę. Wolę Miau 8)
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Śro gru 15, 2010 14:52 Re: PAKT CZAROWNIC XX

hA!!
KAWY TO JA WYPIŁA AŻ DWIE I D...

SŁUCHAJCIE!!

WŁAŚNIE OBSŁUŻYŁAM BRUDNEGO JAK NIESZCZĘŚCIE KOMINIARZA 8O

I ON DAŁ MI W PODARKU KALENDARZ KOMINIARKI NA 2011 R. CZY TO ZNACZY, ŻE BEDĘ MIAŁA WYJATKOWE SZCZĘŚCIE??

BO KALENDARZ KOMINIARKI TO ZDAJE SIĘ JEST STARA TRADYCJA I CHYBA JEST TO WIELCE POŻĄDANY GADŻET??
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro gru 15, 2010 14:53 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Nie pękaj jasdor - mnie fb tez tylko trochę się podoba - te aplikacje i inne takie są chyba już nie z mojej bajki :roll:
Ale można przynajmniej zidentyfikować Siostry i Miauowiczki :twisted:

Pomponmamo - okłady z kota koniecznie [ auć :evil: wiem jak to boli] :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro gru 15, 2010 15:11 Re: PAKT CZAROWNIC XX

A ja sie bronię przed FB... :roll:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro gru 15, 2010 15:13 Re: PAKT CZAROWNIC XX

pomponnmamao 8O :ryk: pszszerpaszam ups...ja wiem, ze to bolało ale opis zawisania na szyi dośc przystojnego pana mnie rozwalił...

Przyłączam się do niekumatych do końca z FB...konto mam i tyle. Nie wiem gdzie co i jak i co chodzi...Może kiedyś....

Etopia...biedna Dziunia. Kciuki za was mocne :ok: :ok: :ok:

Dziewczyny - jeśli komuś się chce jeszcze przyłączyć do akcji "węgiel do Sol na święta" to obwieszczam, że dziś jest OSTATNI dzień :mrgreen: :ok:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Śro gru 15, 2010 15:14 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Ja jestem na FB ale zaglądam od wielkiego dzwonu!
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Śro gru 15, 2010 15:30 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Villemo - to woodki sobie rombnij jak kawa nie działa. Sen może nie przejdzie, ale za to humor sie poprawi :piwa:
AYO pisze:Nie pękaj jasdor - mnie fb tez tylko trochę się podoba - te aplikacje i inne takie są chyba już nie z mojej bajki :roll:
Ale można przynajmniej zidentyfikować Siostry i Miauowiczki :twisted:

Toż nie pękam :ok:

Asia_Siunia pisze:Przyłączam się do niekumatych do końca z FB...konto mam i tyle. Nie wiem gdzie co i jak i co chodzi...Może kiedyś....

Etopia...biedna Dziunia. Kciuki za was mocne :ok: :ok: :ok:

Konto FB też miałam dawno i wychodząc z założenia może kiedyś.. doszłam właśnie do wniosku może dziś...

Dziunia - mocno, mocno zaciskam :ok: :ok: :ok: Trzymaj sie psica

Tylko na FB nijak nie mogę zaskoczyć kto jest kto 8O

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro gru 15, 2010 16:14 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Witam :mrgreen: i od razu solidaryzuję się z rozchorowanymi, usypiającymi i omijającymi FB szerokim łukiem (ciągle jestem szczęśliwym nieposiadaczem konta) ;)

kciuki za wszystkich potrzebujących, dziś szczególnie za Siostry Poobijane :ok:

wybacz Pomponmamo ale opis upadku był tak przedni, że z pełną świadomością, że zachowuję się podle uśmiałam się setnie :twisted:

brynia

Od: Sob paź 16, 2010 12:55

Post » Śro gru 15, 2010 16:17 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Nie ma to jak zawisnac na szyi jakiegos milego pana w lodowym skrecie :ok: :ok: :ok:
ja rowniez dolaczam do osob ubawionych opisem - bo samym wypadkiem bynajmniej nie jestem ubawiona...
dzioucha ty powinnas pisac scenki sytuacyjne kabareciarzom :mrgreen: :ryk: :ryk:

Pomponku kciuki za corunie, biedna musi byc :( to taka pora parszywa, lataja jakies wirusy i wkurzaja ludzi.
Etiopia, trzymam kciuki. Pania w labie sie nie przejmuje, grunt ze zrobilas co trzeba.

Mam konto na fb, na poczatku tez nie rozkminialam tego dziadostwa i bardzo niechetnie uzywalam. Teraz sie wdrozylam i owszem, lubie, w farme gram a i owszem. Niektore pomysly sa durne ale inne owszem niczego sobie. Ot, portal spolecznosciowy, fajnie ze moja siostra sie tez do niego przekonala :)

Powoli przemija ciezki dzien. Ale wiecie co, nie zaluje. Dzis dokonalam odkrycia, ze kazda rzecz w zyciu jest mi potrzebna i konieczna do tego zeby lepiej zyc. Nawet te przykre doswiadczenia, trudne i nieprzyjemne.
Chyba sie starzeje.... :roll: 8) :lol: :ok: :piwa:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Śro gru 15, 2010 16:17 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Mam awizo być może waga doszła - koło 18 pełznę na pocztę....

Okropnie się czuje nie mam siły na nic .......
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Śro gru 15, 2010 16:50 Re: PAKT CZAROWNIC XX

villemo5 pisze:hA!!
KAWY TO JA WYPIŁA AŻ DWIE I D...

SŁUCHAJCIE!!

WŁAŚNIE OBSŁUŻYŁAM BRUDNEGO JAK NIESZCZĘŚCIE KOMINIARZA 8O

I ON DAŁ MI W PODARKU KALENDARZ KOMINIARKI NA 2011 R. CZY TO ZNACZY, ŻE BEDĘ MIAŁA WYJATKOWE SZCZĘŚCIE??

BO KALENDARZ KOMINIARKI TO ZDAJE SIĘ JEST STARA TRADYCJA I CHYBA JEST TO WIELCE POŻĄDANY GADŻET??

Vil, obsłużyłaś kominiarza TYLKO za kalendaarz?? 8O 8O 8O
:ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro gru 15, 2010 17:27 Re: PAKT CZAROWNIC XX

A ja dzisiaj tez z rana miałam dzień przymulasty :evil: Ale na koniec udało mi się wyciągnąć różnymi czarami ludzką żyć zza Tęczowgo Ludzkiego Mostu :mrgreen: Przyjechał biedak z Krakowa TIR-em żeby się mu się serce zatrzymało na ulicy....OSTATNI ETAP !! Dobrze że zdążył wysiąść chociaż ciężarówa zsunęła się nieco z nasypu.
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro gru 15, 2010 17:34 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Łomatko!!! Majencjo ! Ale ty masz żyć przygód pełną :roll:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro gru 15, 2010 17:39 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Majencja :lol: Czy rzecz działa się w Oświęcimiu? Bo tam jest ulica o tejże wdzięcznej nazwie :wink:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Śro gru 15, 2010 17:39 Re: PAKT CZAROWNIC XX

O, Siostro majencjo pozostaję w nieustającym podziwie - praca bardzo ciężka :1luvu:
Jasdor, co za szczęście, że ja w Jeleniej nie mieszkam :lol: - nie, poważnie już jesteśmy od świata odcięci? Nic nie słyszałam ale może. Siedzi człowiek na wsi i nic o mieście nie wie :mrgreen:
Ooo, stłuczenie bolesne Pomponmamo, wyrazy współczucia - ale i zazdrości, ja, jak dzisiaj w zaspę lądowałam to tylko się koleżanki przytrzymać mogłam :twisted:
Villemu też przyłączam się do pytania - jak to obsłużyłaś kominiarza tylko za kalendarz :lol:
Ja co roku kupuje kalendarz strażacki ale jeszcze nie miałam szczęścia żadnego strażaka obsłużyć a strażaków uwielbiam :oops:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

[poprzednia][następna]