PAKT CZAROWNIC XX

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 15, 2010 11:37 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Drogie Siostry tu jest bazarek dla Sol i Etiopii http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=121545&p=6807746#p6807746 . Fanty podarowala kochana dysia761 :1luvu: . Zapraszamy na zakupy i do podrzucania. A ja teraz doczytam coscie tu napisaly bo narobilam sobie zaleglosci...
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Śro gru 15, 2010 11:59 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Witajcie siostrzyczki zasypane!!
Trzymac pion siostry i nie uszkadzac się :ok: Wspólczuję bolących pleców-coś wiem na ten temat :roll:

Jestem zła :evil: jak osa-spałam sobie smacznie po przepracowanej w pocie czoła nocce a tu nagle telefon -dzwoni pani z PZU i pyta mnie czy pieniądze ma przelac na konto czy przekazem wysłac, noż @#^%$^%#%#&^ przecież podałam nr konta,czytac nie umie czy jak :evil: wrrrrrr,i to by było tyle w kwestii spania po nocce :evil:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Śro gru 15, 2010 12:59 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Kotko dorotki - trzeba było telefon wyłączyć :wink:. mnie tak ostatnio zerwano w sobotę o 7.05 rano...nie wiedziałam co się dzieje a to z firmy kurierskiej czy będę w domu ... myślałam, że ich tam powystrzelam...

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Śro gru 15, 2010 13:00 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Ale lepiej chyba jak dzwonią niż jak Ci kurier stoi pod drzwiami a ciebie nie ma :mrgreen:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro gru 15, 2010 13:03 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Niestety nie wyłącze telefonu,bojakby mama zadzwoniła to.....coby sobie pomyslała jakbym nie odebrała????Nie ,nie wyłącze,nie ma mowy 8)
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Śro gru 15, 2010 13:04 Re: PAKT CZAROWNIC XX

jozefina1970 pisze:Ale lepiej chyba jak dzwonią niż jak Ci kurier stoi pod drzwiami a ciebie nie ma :mrgreen:

Mamy dom bliźniak - w razie co po lewo są drugie drzwi gdzie zawsze ktoś jest :wink:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Śro gru 15, 2010 13:07 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Asia_Siunia pisze:
jozefina1970 pisze:Ale lepiej chyba jak dzwonią niż jak Ci kurier stoi pod drzwiami a ciebie nie ma :mrgreen:

Mamy dom bliźniak - w razie co po lewo są drugie drzwi gdzie zawsze ktoś jest :wink:

A, no chyba, że tak :mrgreen:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro gru 15, 2010 13:23 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Witajcie siostry czarowne. Ja mam dzis nerwa w pracy, ale mam nadzieje ze sie do jutra skonczy.
A poza tym irytuje mnie snieg lezacy na chodnikach - choc dzis rano pan dozorca byl szybki i elegancko wysypal piachem caly chodnik az do smietnika :) Brawo dla niego :)

A poza tym jakis taki smutek dzis mna owladnal. Taki dzien nizowy... Trza przetrwac i tyle.

Wspolczuje bolacych plecow, zwichnietych barkow i katarow. Nie dajcie sie Siostry!

Dysi i skwarkowi bardzo dziekuje za bazarek fanty i pamiec :1luvu:

dobrego dnia
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Śro gru 15, 2010 13:38 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Oglądaj Siostro skórę na plecach i obserwuj czy jakaś wysypka sie nie pojawi- bo może np będziesz mieć półpaśćca- boli jak zbój i to długo nim cholerstwo sie wysypie.
Nimesil możesz brać do 14 dni, dłużej nie wolno trza zrobic przerwę, możesz go połaczyć/ pod warunkiem żeś nie uczulona/
ze zwykłym Paracetamolem/ to samo co APAP, Codipar, Efferalgan, Panadol, Calpol/ - 3x2tabl i Pyralgina tez 3x2 tabl.
Przy Nimesilu nie wolno łykać np Ibupromu czy Ketonalu. Skoro ból Cie nie popuszcza a wysypka się nie pojawi -młoda jezdeś to trza by jakie badanka strzelić żeby sie np okazało że problem z nerami :?
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro gru 15, 2010 13:55 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Hej

Mocz do badania zawiozłam - wynik za 10 dni.

Dziunia obolała ma ciągłe parcie na pęcherz co chwilkę przykuca :cry: .

Dostała no-spe i forcid żeby do wyniku dotrwać .....

Apetyt ma na szczęście bez zmian...

W labie trafiłam znowu na panią co jest najmądrzejsza na świecie - znowu starała się mnie przekonać że nie trzeba robić posiewu ( już nie po raz pierwszy miałam z nią do czynienia :evil: )

Za pamięć i bazarek bardzo dziękuję :1luvu:

Pozdrawiam
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Śro gru 15, 2010 14:04 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Witajcie czarodziejki, czarownice i wiedźmy! :wink: Mam dzisiaj dzień wolny, bo zaplanowałam sobie mycie okien, niestety z mycia nici, gdyż dziecię mi się rozłożyło. :? Wymiotowała mi dzisiaj rano bardzo, aż się bidula słaniała na nogach i nie umiała dojść do toalety o własnych siłach. Miała przy tym bardzo bolesne skurcze brzuszka i tradycyjnie ból głowy. Jutro i pojutrze mój tato wziął urlop, co by z potworą posiedzieć w domu, bo ja już oczywiście muszę iść do pracy :? Oczywiście, żeby sprawiedliwości stało się zadość, ja taż dzisiaj mocno cierpiąca jestem :( Przede wszystkim jestem znowu kobietą :? a w dodatku idąc dzisiaj po chleb wywinęłam przepięknego orła i przydzwoniłam kością ogonową w krawężnik, aż omal języka nie łyknęłam. Wpadłam w niekontrolowany poślizg, najpierw usiłowałam się jeszcze ratować szybkim przebieraniem nogami (musiało to zabawnie wyglądać) a potem zawisnęłam na szyi przechodzącego obok pana, który usiłował mnie podtrzymać - niestety, on również nie utrzymał równowagi, więc nie dość, że gruchnęłam zadkiem w ten cholerny krawężnik, to jeszcze pan mnie przycisnął własnym jestestwem 8O . Myślę, że przyprawiłam też przechodzącą akurat panią o lekki szok, gdyż zapomniałam że jestem damą i wypsnęło mi się parę ciepłych słów od serca.... oczywiście nie w kierunku pana (przystojny był skubany, mogę mu wybaczyć nieudana próbę ratowania mojej godności osobistej), ale tak ogólnie na cały świat. Chyba będę żyć, choć mam stłuczoną rzyć :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Śro gru 15, 2010 14:06 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Mam nadzieję że wzięłaś od pana nr telefonu :twisted:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro gru 15, 2010 14:06 Re: PAKT CZAROWNIC XX

A mnie sie tak chce spaaaaaaaaaaaaaaać, że aż mnie oczy szczypią!!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro gru 15, 2010 14:09 Re: PAKT CZAROWNIC XX

majencja pisze:Mam nadzieję że wzięłaś od pana nr telefonu :twisted:

Nie, no nie wzięłam... fujara jestem :oops: pan nawet coś wspominał o masażu i okładach na stłuczoną część ciała, ale byłam tak zła, ze tylko łypnęłam okiem (z lekkim podziwem, ale bez wielkiego zainteresowania) podziękowałam za chęć niesienia pomocy i zabrałam moją obolałą godność (oraz doopę) do domu :?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Śro gru 15, 2010 14:10 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Zainstalowałam się właśnie na FB i co sie okazuje 8O że tam od Czarownic aż się roi :mrgreen:
Jakby mnie ktoś zechciał zaprosić to będę czekać wraz z Kośką, która na zdjęciu występuje i...po kocie i Krośnie mnie poznacie :mrgreen:
W pracy jestem , ale nic poza tym. Robota leży i kwiczy. I zapowiada się takie same dwa dni nastepne, gdyż szefunciu wyjeżdża na dwa i luzik będzie, a potem zap....l, bo zaległości też będą.
Jak na razie to FB mi sie nie podoba, staram się go rozpracować na chłopski rozum, ale chyba będę musiała wspomóc sie pomocą.
Józefinko - w telewizorze mówili, że Wasza Jelenia to już prawie od świata odcięta.

Siostra Prezes - kawa koniecznie
Pompon - dopiero jutro będzie fajnie boleć :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

[poprzednia][następna]