Niezwykłe Zosia i Klara:) - specj. od chorób ukł.pokarmowego

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 13, 2010 19:52 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Szalony Kot pisze:Zmieniłam nazwę wydarzenia na fb, że potrzeba. Może ktoś się zgłosi.

Podaj proszę linka.
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Pon gru 13, 2010 20:52 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

uuuuu to ja się na pewno nie nadaję, bo na FB to jedynie udostępniać potrafię :mrgreen:
magdajedral

Post » Pon gru 13, 2010 21:06 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

magdajedral pisze:uuuuu to ja się na pewno nie nadaję, bo na FB to jedynie udostępniać potrafię :mrgreen:

Ja też :oops:
Madzia, zapraszamy do grona znajomych :) http://www.facebook.com/profile.php?id=100001268923749
Innych oczywiście też :)
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Pon gru 13, 2010 21:23 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Kinya pisze:
magdajedral pisze:uuuuu to ja się na pewno nie nadaję, bo na FB to jedynie udostępniać potrafię :mrgreen:

Madzia, zapraszamy do grona znajomych :) http://www.facebook.com/profile.php?id=100001268923749

O i ja was mam :mrgreen:

Skąd ja to znam :mrgreen: dobrze, ze to było kiedyś :) nauczysz się :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon gru 13, 2010 21:42 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Kinya pisze:

Pozwoliłam sobie wysłać zaproszenie :oops:

Z kasą u mnie kiepsko :(
Mogę tylko trzymać kciuki za zabieg i znalezienie domku dla dziewczyn :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Pon gru 13, 2010 21:46 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Dzięki Alyaa za kciuki. Teraz to one najbardziej potrzebne. I pewno bardziej za mnie niz za kotki bo one nie świadome co je czeka, potem narkoza i środki przeciwbólowe zrobia swoje a ja to muszę na żywca przeżywać. Gdyby nie wizyta u ortodonty wieczorem to chyba bym browara z rana piła.....
magdajedral

Post » Wto gru 14, 2010 12:14 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Madzia potwierdzam, tylko nie mogę zadzwonić bo mam telefon zablokowany..... :?

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Wto gru 14, 2010 12:52 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

To ja zaraz zadwonię i dogadamy się co i jak. Chyba że przyjedziesz wieczorkiem do mnie.... TŻ na drugą zmianę w pracy.
magdajedral

Post » Wto gru 14, 2010 12:58 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

co do wieczorka to zobaczę, jeśli mi się uda to podjadę, ale nie gwarantuję bo mam troszkę rzeczy na głowie. Ale jak coś to dam znać z jakiegoś innego telefonu.

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Śro gru 15, 2010 9:40 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Zaraz wychodzimy. Denerwuje sie straszliwie. Kciuki wszystkich bardzo potrzebne.
magdajedral

Post » Śro gru 15, 2010 9:42 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

magdajedral pisze:Zaraz wychodzimy. Denerwuje sie straszliwie. Kciuki wszystkich bardzo potrzebne.

Psze bardzo! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro gru 15, 2010 9:49 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Czekamy, czekamy...
:ok:
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Śro gru 15, 2010 10:25 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Trzymamy kciuki z synkiem :)

:ok: :ok: :ok: :ok:
najszczesliwsza

Post » Śro gru 15, 2010 10:54 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

[poprzednia][następna]