PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 14, 2010 11:17 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Oczywiście,że można tylko ktoś musi pomóc panu "oblecieć" urzędasów i przypilnować,że by było szybciej bo wiadomo jak u nas w Polsce wszystko wlecze się.Najwięcej właściwie zależy od dyrektora "dostarczyciela energii" w rejonie p.Stanisława.Jeśli jest człowiekiem to postara się i właściwie do świąt można byłoby założyć licznik.Jeśli to biurokrata i formalista to klapa.

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Wto gru 14, 2010 11:56 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

:roll: Ja mam n. p. zawsze z tym problem dla siebie samej o cos walczyc, dlatego naprawde fajnie by bylo, gdyby ktos w poblizu sie z panem wybral na taka wyprawe.
Tylko ze u niego tez trzeba jeszcze zalatwic co jest z emerytura itd.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto gru 14, 2010 12:03 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Właśnie potwierdzenie o pobieraniu emerytury będzie potrzebne "na bank" żeby występować z prośbą o raty;byle tylko udało się dotrzeć do serca człowieka decyzyjnego to naprawdę nie jest trudne.Ważne jest w kontaktach z "ważniakami" nie unosić się i starać się im pokazać,że oni są ważni [ :twisted: ] a nawet najważniejsi ale zasugerować,że dobrze z oczu patrzy i wierzymy,że trafiliśmy na właściwego,mądrego człowieka i dzięki jego wspaniałomyślności :mrgreen: straszy człowiek będzie żył po ludzku. Dobry bajer nigdy nie jest zły i to jest połowa sukcesu.

J.D.

Post » Wto gru 14, 2010 12:05 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Ale o ile wiem z pierwszej strony oni nawet emerytury nie maja. To jest najgorsze, ze absolutnie zadnych dochodow nie ma. Probowal prace dostac ale sie nie udalo. I co w takim wypadku sie robi? Zasilki?

SecretFire

Post » Wto gru 14, 2010 12:09 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Kurcze nie doczytałam :evil: :evil: gorsza sprawa bo nie ma jak zadeklarować spłaty rat.....Trzeba wobec tego inaczej myśleć.Ktoś musiałby wziąć te raty na siebie a to już jest trudniejsza procedura bo tu dochodzi jakby przejęcie długu przez osoby trzecie..... :evil:

J.D.

Post » Wto gru 14, 2010 12:37 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

No i na to sie raczej nikt nie zgodzi. Mnie tez by interesowalo, czy oni tak w ogule nie maja rodziny. Dlaczego mozna zostawic kogos w takiej sytuacji? Ach, wiem, bo nie wiele ludzi patrzy poza glowe tylko na.

SecretFire

Post » Wto gru 14, 2010 15:11 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Jaki ładny baner, dziękuję!

Wywiem się coś od Sabinki, zadzwonię do niej dziś/jutro i zapytam jak tam sytuacja rodzinna. Planuję też zadzwonić do OPS w Warszawie i coś ustalić, jest coś takiego jak renta socjalna, a p. Stanisław w Warszawie zameldowany...
Jak będę mieć chwilę czasu..

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Wto gru 14, 2010 15:30 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Ok Carmen, to juz i tak bardzo wiele. Trzeba im jakos pomoc.

SecretFire

Post » Wto gru 14, 2010 16:17 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Bardzo ważne jest aby zdobyć gdzieś,od kogoś poręczenie spłaty rat za energię i wtedy można dostać licznik na doładowanie.Przynajmniej będą mieli światło,radio czy doładują baterię w komórce.Tu już nie ma możliwosci zalegania z opłatami bo najpierw trzeba "doładować" [jak komórkę],wprowadzić kod do licznika,który dostaje się wraz z dowodem opłaty i wtedy dopiero jest prąd.

J.D.

Post » Śro gru 15, 2010 10:46 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Dzien dobry Wam zycze.

To by bylo jak na razie najlepsze rozwiazanie, bo mozna tak tez wiele oszczedzic. Troche zalatana jestem, ale jestem caly czas online.

SecretFire

Post » Śro gru 15, 2010 10:49 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

A co z ogłoszeniami dla zwierzaków?Robi ktoś bo jeśli nie to może poprosić CatAngel żeby na cito zrobiła? Aha i poproszę na pw o dane do przelewu.

J.D.

Post » Śro gru 15, 2010 11:31 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Dane do przelewu będą po południu, posiadam w domu.
Dziękujemy!!!

Co do ogłoszeń zwierzaków - są tam Maluchy do adopcji, nie pamietam czy mam ich zdjęcia.
Ogłoszenia napewno przydałoby się zrobić, natomiast może w okolicach świąt?
Poza tym, że nie wyrabiam na zarętach, to nie chciałabym, żeby jakieś Małe trafiło jako prezent świąteczny..

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Śro gru 15, 2010 11:48 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Prezenty takie to ja tez traktuje tak :evil: :evil: :evil: Ludzie po rozum do glowy nie przyjda...

Na ogloszenia to potrzebne by byly dobre zdjecia i opisy zwierzakow. No i "pozwolenie" pana Stanislawa, zeby moc dzialac.

SecretFire

Post » Śro gru 15, 2010 12:12 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

a czy zastosowanie do ogrzewania mieszkania,chociaż częściwo,nadawałby się piecyk na gaz z butli?Jak u p. Stanisława jest z dostępem do takiego gazu ?

J.D.

Post » Śro gru 15, 2010 12:24 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Takie glebokie pytanie nie potrafie odpowiedziec. Mi sie cos wydaje, ze efektywniej jest grzac tam weglem, bo wiecej ociepli.
Chetnie bym go odwiedzila, ale do Polski w najblizszym czasie sie nie wybieram...

SecretFire

[poprzednia][następna]