Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sunshine pisze:Elu, nie mam pojęcia co ci poradzić odnośnie szczepionki. Ja osobiście bardzo bym się zastanawiała. Tym bardziej, że moje koty są niewychodzące.
Mój HSB nie noskuje z kotami, ale każdego nauczył leżeć na rękach brzuszkiem do góry i smyranko
shalom pisze:A której płyty Stinga słuchacie? Polecam tą nową w wersji z orkiestrą i tą sprzed roku taka świątecznąDobranoc:* też zaraz się zmywam
elu pisze:sunshine pisze:Elu, nie mam pojęcia co ci poradzić odnośnie szczepionki. Ja osobiście bardzo bym się zastanawiała. Tym bardziej, że moje koty są niewychodzące.
Mój HSB nie noskuje z kotami, ale każdego nauczył leżeć na rękach brzuszkiem do góry i smyranko
O, to mój mężu też tak robi z wszystkimi kotamiJa zresztą też
sunshine pisze:Elu, ty to masz cierpliwość- ozdabianie pierniczków to nie dla mnie...
A dzisiaj w pracy mam śliczne zielone kolczyki. Idealnie pasują do mojego zielonego bezrękawnika![]()
W poniedziałek czekałam 40 min na autobus, wczoraj już tylko pół godziny, dzisiaj idę na pieszo. A jak wygląda Mikołów pod śniegiem?
sunshine pisze:W sumie moje koty to też nie wiadomo skąd, co przeszły, co w sobie noszą. Ania (od Hansa) sugerowała byśmy sprawdzili koty pod kątem białaczki..
jozefina1970 pisze:Muszę sprawdzić w książeczce, moją wet zaszczepił chyba na białaczkę, nawet nie pytał
sunshine pisze:jozefina1970 pisze:Muszę sprawdzić w książeczce, moją wet zaszczepił chyba na białaczkę, nawet nie pytał
przecież jakby była nosicielem to by uaktywnił chorobę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1445 gości