KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 14, 2010 15:28 Re: Umierają w schronisku!! MAJĄ już DT!! !szukają DS!!!!!!!!

Kurcze no nie dobrze, ja jak miałam taką wiklinówkę , to jeszcze dodatkowo drucikiem skręcałam w paru miejscach i nie było szansy wypchania kratki. Oby do świąt. Och Karolinka uparta jesteś .
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Wto gru 14, 2010 15:43 Re: Umierają w schronisku!! MAJĄ już DT!! !szukają DS!!!!!!!!

Kratka została wypchnięta, zanim ją domknęłam.
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto gru 14, 2010 16:14 Re: Umierają w schronisku!! MAJĄ już DT!! !szukają DS!!!!!!!!

hanelka pisze:Ojtamojtam, przeca Ci jej nie zjem. :mrgreen:

a bo ja Cię tam wim... 8O
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Wto gru 14, 2010 17:10 Re: Umierają w schronisku!! MAJĄ już DT!! !szukają DS!!!!!!!!

Wiem , wiem , nie miałaś żadnych szans zabezpieczenia.ech. :roll:

znalazła się?
Obrazek

cypisek

Post » Wto gru 14, 2010 17:22 Re: Umierają w schronisku!! MAJĄ już DT!! !szukają DS!!!!!!!!

Sprawdzę, jak wrócę do domu, czyli późno... :(
Jedyne, co mnie w tym wszystkim cieszy, to że ma apetyt. Mimo tych wszystkich stresów.
Obrazek

hanelka

Post » Wto gru 14, 2010 18:25 Re: Umierają w schronisku!! MAJĄ już DT!! !szukają DS!!!!!!!!

Dzisiaj odwiedziłam schronisko, tu na zdjęciu to część dla piesków...

Obrazek

Obrazek

kociarnia jest troszkę dalej,jednakowo zaśnieżona , jednakowo siatka i niebo nad nimi. Jest następna bieda, następna po zmarłej, miziasta, zagubiona. Kotka którą porzucono jak nie potrzebny stary grat. Kotka której przyszłość jest nie pewna...czy znowu stanie się cud dla niej.. :?: ma dopiero 2 lata. Całe kocie życie przed nią .

Obrazek
Obrazek
Obrazek

cypisek

Post » Wto gru 14, 2010 18:39 Re: W schronisku następna bieda!!!porzucona jak stary grat!!!!!

jaka Karolinka Bis :1luvu:
Biedne te koty strasznie.
Czekamy, modlimy sie o cud :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto gru 14, 2010 18:45 Re: W schronisku następna bieda!!!porzucona jak stary grat!!!!!

Fakt !!masz rację Karolinka bis, oby też miała tyle szczęścia. :ok:

Obrazek
Obrazek

cypisek

Post » Wto gru 14, 2010 21:33 Re: W schronisku następna bieda!!!porzucona jak stary grat!!!!!

nie mogę wziąc nawet na tdt bo wyjeżdzamy na święta a osobie która zajmie się moimi nie da rady dolożyc nowego kota o którym nic nie wiem

jakie warunki są w schronisku dla kotów widac doskonale na zdjęciach Cypiska

kurcze może ktoś się pomodli o następny cud
Obrazek

gayae

Od: Sob sty 13, 2007 15:10

Post » Wto gru 14, 2010 23:58 Re: Umierają w schronisku!! MAJĄ już DT!! !szukają DS!!!!!!!!

cypisek pisze:Dzisiaj odwiedziłam schronisko, tu na zdjęciu to część dla piesków...

Obrazek

Obrazek

kociarnia jest troszkę dalej,jednakowo zaśnieżona , jednakowo siatka i niebo nad nimi. Jest następna bieda, następna po zmarłej, miziasta, zagubiona. Kotka którą porzucono jak nie potrzebny stary grat. Kotka której przyszłość jest nie pewna...czy znowu stanie się cud dla niej.. :?: ma dopiero 2 lata. Całe kocie życie przed nią .

Obrazek
Obrazek
Nie mam siły dziś pisać. Ręce mi opadły i wyć się chce... i nic już więcej nie mogę... nic
Czy ludzie duszy nie mają...?

Doliczyłam się kotów po przyjściu do domu. Karolinka trzyma dystans, ale nie panikuje. Kolację zjadła bardzo ładnie, mimo że przykucnęłam blisko jej kryjówki.
Zojeczka już prawie dobrze. Rusałka zatrzymała się. Ani nie robi postępów, ani się nie cofa. Jakoś tam egzystuje, na razie.

Obrazek :crying:
Błagam, niech się tam nie zmarnuje!!! :cry:
Obrazek

hanelka

Post » Śro gru 15, 2010 7:34 Re: W schronisku następna bieda!!!porzucona jak stary grat!!!!!

cypisek pisze:Fakt !!masz rację Karolinka bis, oby też miała tyle szczęścia. :ok:

Obrazek

jaka pięknota...
serce się kraje :cry: :cry: :cry:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Śro gru 15, 2010 10:53 Re: W schronisku następna bieda!!!porzucona jak stary grat!!!!!

zuzzik pisze:
cypisek pisze:Fakt !!masz rację Karolinka bis, oby też miała tyle szczęścia. :ok:

Obrazek

jaka pięknota...
serce się kraje :cry: :cry: :cry:

Dziewczyny, co z tą kocina będzie??? Śledziłam losy trzech nieszczęsnych sierotek z zapartym tchem i łzami w oczach. Zadziałałyście cuda! Kociny uratowane. A co z nią? Czy nikt nie pomoże????? przecież to jest piękny domowy kot . ZMARNUJE SIĘ W SCHRONISKU :(
kochane, ja sie nie znam na procedurach, jak to się robi, ale może da się rozkręcić jakąś akcję i uratować to nieszczęsne stworzenie.... Może ktoś jadnak da jej dom na święta...

mama-san

Od: Pt lis 19, 2010 16:00

Post » Śro gru 15, 2010 12:43 Re: }W schronisku następna bieda!!!porzucona jak stary grat!!!

za biedne kociaki w Świnoujsciu :ok: i wszystkich którzy im pomagają :P

Maria Szczyglińska

Od: Pt gru 03, 2010 14:58

Post » Śro gru 15, 2010 19:16 Re: }W schronisku następna bieda!!!porzucona jak stary grat!!!

Ja naprawdę nie mogę jej wziąć nawet na dt. Serce mi się kraje, tym bardziej ,że tam chodzę i wiem jakie są warunki. Biedna koteczka , :cry:
Obrazek

cypisek

Post » Czw gru 16, 2010 9:23 Re: }W schronisku następna bieda!!!porzucona jak stary grat!!!

:1luvu: :1luvu: mi się już skończy.ły fundusze w tym miesiącu... na taką odległość nic nie poradzę, na dt żadnego kotka prócz Karolinki nie mogę już wziąć.... serce się kraje, błagam o cud :!:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

[poprzednia][następna]