PILNA SPRAWA, FUGA CHORA
viewtopic.php?f=1&t=112321
Na ostatniej stronie pokracznie dość wyłożyłam co się dzieje.
Fuga potrzebuje pomocy!!!
Znalazłam się w trudnej sytuacji, bardzo proszę o pomoc...
Chciałabym uzbierać na wór suchej karmy Belamy - znalazłam na Allegro. Miałabym zapas na dłuższy czas...
Zima jest, okres świąteczny...
Prosimy - Buba - moja tymczaska i moje kociaste: Azor, Fuga i Kitka
Kosmetyki, wszystko opisane. Ceny są Kup Teraz i też opcja licytacji

Jestem konsultantką, są to rzeczy które klientki mi zwracały, albo nie płaciły za nie.
Mam nadzieję "uciułać" z tego trochę grosza.
Koszt przesyłki zgodnie z cennikiem Poczty Polskiej.

1. AVON Woda perfumowana Meadow Dew 30 ml pozostało 3/4 - mimo starań zupełnie nie mój zapach - Kup Teraz 10 zł
2. AVON Mgiełka do ciała zapachowa Jeżyna & Wanilia 125 ml - nowa Kup Teraz 12,90 zł
3. Odżywka do włosów w spray'u Avon Advance 150 ml "Odżywczy spray do włosów suchych i łamliwych bez spłukiwania" pozostało ponad 2/3 Kup Teraz 7 zł
4. Krem nawilżający AVON Rich Moisture 200 ml (kilka razy użyty - mam alergię) Cena Kup Teraz 5 zł
5. Żel myjący na dzień "Źródło energii" Avon Solutions 100 ml - pozostało 3/4
6. Żel myjący na noc "Źródło energii" Avon Solutions 100 ml - pozostało ponad połowa
7. Krem na dzień z granulkami rozświetlającymi Avon Solutions 50 ml - pozostało j.w.
PUNKTY 5-7 ZESTAW SOLUTIONS Cena Wywoławcza 15 zł Cena Kup Teraz 30 zł
8. Podwójna kredka do oczu AVON "Warm Purple & Black" otwarta przez pomyłkę nie używana Cena Kup Teraz 6 zł
9. Błyszczyk do ust ORIFLAME kolor "Hottie" - ponad połowa Cena Kup Teraz 4 zł
10. Zalotka AVON Cena 10 zł
11. Puder AVON Color Trend "Transcluent Tan" otwarty i tylko raz dotknięty tym wacikiem, wygląda na nowy, nie używany - kolor za ciemny dla koleżanki i dla mnie też. Cena Kup Teraz 10 zł
12. 3 próbki perfum AVON Today Tomorrow Always Diamond Cena Kup Teraz 3 zł
13. Lakier do paznokci AVON Color Trend kolor Silver - z mikro drobinkami brokatu otwarty i pomalowany został nim 1 paznokieć Cena Kup Teraz 8 zł
14. Paleta cieni do powiek i błyszczyków do ust ORIFLAME, kilka razy użyta przeze mnie bez aplikatorów ze względów higienicznych.
15. Eternal Magic - perfumy, pozostało 1/2 - nie ma na zdjęciu. Cena Kup Teraz 18 zł
16. Świeczka z brokatem Cena Kup Teraz 10 zł
Licytacja zestawu Solutions kończy się 7 dni od daty złożenia 1 oferty!!!!
Zapraszam do zakupów

Fuga prosi o pomoc