Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Mruczeek pisze:a Wy to tak wszystko z głowy, czy macie ściągi
Tunisia pisze:ciekawa jestem jak tam sprawa Helmutki i pana Uszko
Mruczeek pisze:a ma ktoś tekst dla Ciężarówki, bo na stronie schroniska jest bardzo krótki.
Ona taka ładna, takie maciupkie zwierzątko. Wygląda jak moja Pchełka anorektyczka (4,300 kg).
j3nny może jakiś tekst
za to mój drugi kot Mały, jest młodszy i jest kotem klasy XXL, waży....7,200 kg
Tunisia pisze:Forest
Tunisia pisze:Mruczeek pisze:a ma ktoś tekst dla Ciężarówki, bo na stronie schroniska jest bardzo krótki.
Ona taka ładna, takie maciupkie zwierzątko. Wygląda jak moja Pchełka anorektyczka (4,300 kg).
j3nny może jakiś tekst
a to Małemu jeszcze trochę brakuje do wagi ciężkiej![]()
coś dla Ciężarówki może sklecę,
wolontariuszom polecam wizyty na mg 7 ponieważ można tam się wyłożyć na całą długość na ogromnym, grubym materacu i być od razu zasypanym kocimi łapkami i mordkami Kleosiowymi, Ciężarówkowymi, Gibonkowatymi,
i Grallowym całym wielkim jestestwem również
Tunisia pisze:wolontariuszom polecam wizyty na mg 7 ponieważ można tam się wyłożyć na całą długość na ogromnym, grubym materacu i być od razu zasypanym kocimi łapkami i mordkami Kleosiowymi, Ciężarówkowymi, Gibonkowatymi,
Tunisia pisze:Mruczeek pisze:a ma ktoś tekst dla Ciężarówki, bo na stronie schroniska jest bardzo krótki.
j3nny może jakiś tekst
a to Małemu jeszcze trochę brakuje do wagi ciężkiej![]()
coś dla Ciężarówki może sklecę,
wolontariuszom polecam wizyty na mg 7 ponieważ można tam się wyłożyć na całą długość na ogromnym, grubym materacu i być od razu zasypanym kocimi łapkami i mordkami Kleosiowymi, Ciężarówkowymi, Gibonkowatymi,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 21 gości