anulka111 pisze:Jesli dalej bedzie rozrabial jak szalony zajac w kapuscie to naprawde dziada wystawie ,by nabral odrobiny skromnosci na wystawie
Wystaw dziada!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Jesli dalej bedzie rozrabial jak szalony zajac w kapuscie to naprawde dziada wystawie ,by nabral odrobiny skromnosci na wystawie
MariaD pisze:anulka111 pisze:Jesli dalej bedzie rozrabial jak szalony zajac w kapuscie to naprawde dziada wystawie ,by nabral odrobiny skromnosci na wystawie
Wystaw dziada!![]()
ewkaa pisze:MariaD pisze:anulka111 pisze:Jesli dalej bedzie rozrabial jak szalony zajac w kapuscie to naprawde dziada wystawie ,by nabral odrobiny skromnosci na wystawie
Wystaw dziada!![]()
O tak, tak koniecznie![]()
MariaD pisze:ewkaa pisze:MariaD pisze:Wystaw dziada!![]()
O tak, tak koniecznie![]()
Myślenice! ewkaa pomoże
anulka111 pisze:Ale mnie hihi podpuszczacie
Przeciez on minuty by w takiej pozycji wystawowej nie wytrzymal....jedyna pozycja na raczkach jaka mu i mnie odpowiada to przerzucony koteczek przez ramiebo on ciut ciezki jest
MariaD pisze:Czy ja Ci pisałam, że MCO baaardzo późno dojrzewają, tak ze 4-5 lat? A niektórym egzemplarzom dziecinne głupawki nie mijają z wiekiem? 8)anulka111 pisze:Jesli dalej bedzie rozrabial jak szalony zajac w kapuscie to naprawde dziada wystawie ,by nabral odrobiny skromnosci na wystawie
Wystaw dziada!![]()
Wydaje mi sie ,ze schudl....caly impet wzrostu idzie chyba w ......................futerkoewkaa pisze:anulka111 pisze:Ale mnie hihi podpuszczacie
Przeciez on minuty by w takiej pozycji wystawowej nie wytrzymal....jedyna pozycja na raczkach jaka mu i mnie odpowiada to przerzucony koteczek przez ramiebo on ciut ciezki jest
A tam by nie wytrzymał - grunt to dobry chwyta ile waży kotecek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 45 gości