Piękna trikolorka już w DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 13, 2010 21:09 Re: Piękna trikolorka szuka kochającego domu!! PILNE!

Krystyna, to pani która dokarmia działkowe koty i dzięki której wszystkie działkowe kotki zostały wysterylizowane na talony.
Talony, to oczywiście już tylko wspomnienie:(

Wiolaww

Od: Nie gru 12, 2010 16:55

Post » Pon gru 13, 2010 21:19 Re: Piękna trikolorka szuka kochającego domu!! PILNE!

Cammi pisze:Taka piękna - nie lubię wchodzić na linki dlatego pozowliłam sobie tutaj wkleić zdjecia
Obrazek Obrazek
Obrazek

Cammi, :ryk:
ja nie umiałam tego zrobić :?
Ostatnio edytowano Śro gru 15, 2010 0:15 przez Wiolaww, łącznie edytowano 5 razy

Wiolaww

Post » Pon gru 13, 2010 21:32 Re: Piękna trikolorka szuka kochającego domu!! PILNE!

No jak to co ze sterylką?Ciąć za kasę jeśli nie można inaczej.Proszę o nr konta to przeleję 30zł. na dobry początek

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pon gru 13, 2010 22:02 Re: Piękna trikolorka szuka kochającego domu!! PILNE!

Jak mnie jutro gorączka nie zabije, to wpadnę do niuni i pstryknę jej kilka fotek. Oczywiste jest, że ich nie wstawię :evil:
Nie umiem. Ale na maila to już proste :twisted: Tylko nie mogę mieć już tej wstrętnej temperatury :(

Wiolaww

Post » Pon gru 13, 2010 22:04 Re: Piękna trikolorka szuka kochającego domu!! PILNE!

J.D. pisze:No jak to co ze sterylką?Ciąć za kasę jeśli nie można inaczej.Proszę o nr konta to przeleję 30zł. na dobry początek

Jak napisałam, postaram się jutro wybrać do kici. Jak dam radę to i do weta się wybiorę. Zobaczymy co powiedzą :?:

Wiolaww

Post » Pon gru 13, 2010 22:38 Re: Piękna trikolorka szuka kochającego domu!! PILNE!

Jeśli macie miejsce w podpisach na banerek, to wpiszcie się tutaj: -=[ BANERKOWO ]=- jutro na pewno któraś z nas zrobi :)
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Pon gru 13, 2010 22:58 Re: Piękna trikolorka szuka kochającego domu!! PILNE!

Gdyby co , ja się dołożę do sterylizacji aczkolwiek nie czuję się moralnie komfortowo gdyby była w ciąży. Ale wiem, wiem wiem...
Nie ma nr. konta.

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Wto gru 14, 2010 9:18 Re: Piękna trikolorka szuka kochającego domu!! PILNE!

Wiolaww pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ło matko, ale tu się dzieje????????? :):):) dziewczyny jesteście super:):)
Teraz już wierzę na 100 % że domek się znajdzie
Nie wiemy czy jest w ciąży, dzisiaj u kici, podobno miał być weterynarz, za parę minut coś może się dowiem (osoba z którą się kontaktuję, jest raczej trudna).
Kicia jest ogólnie duża. Jak trzymałam ją na rękach, to raczej wątpię w ciążę. Na dziełkach 1 raz została zauważona w czerwcu?, jakoś tak. Wydaje, mi się, że jak by nie była wysterylizowana, to już by wcześniej miała kociaki?? Próbuję namówić swoją pamiątkę ślubną na zabranie kici do nas. Oczywiście tylko DT. Już 1 kot w domu, był dla niego masakrą. Twierdził, że nienawidzi kotów:) nie pytajcie jak to wygląda dzisiaj:) on i tak zaprzeczy:):):) No i ja chcę mieć znowu psa!!!!!!
Dzwonię
(a która z Was, to ta, o której, ja teraz myślę?:) )

Pewnie o mnie
zdjecia ślij na
kamila.szczepaniak@gmail.com

dostałaś ode mnie info gdzie można kotkę wysterylizować?
Czy w Warszawie zrobią sterylkę aborcyjną?

A co do facetów, którzy nie lubią kotów.
Też tak miałam - szczególnie przekonywujące było gdy kotka Duszka siedziała na kolanach TŻ-ta w patrzona w niego jak obrazek, on ją oczywiście głaskał zachwycony i twierdził "jak ja nie lubię kotów" :ok:

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Wto gru 14, 2010 10:11 Re: Piękna trikolorka szuka kochającego domu!! PILNE!

A ja nie lubię gołębii.
Jednego takiego mam... Nazywa się ptasia...

Trzymam palce.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Wto gru 14, 2010 14:39 Re: Piękna trikolorka szuka kochającego domu!! PILNE!

Dzięki za deklaracje.
Też się dołożę.
Jak bedziemy widzieli gdzie kotkę można ciachnąć to ustalimy konto i prześlemy chętnym i tym co jeszcze nie wiedzą, że są chętni równiez :-)

RAZ: Potrzebujemy informacji gdzie w Warszawie można wysterylizować kotkę - nawet aborcyjnie. I za jak najmniejsze pieniadze oczywiście. Kto wie niechaj pisze. Będziemy się dziś kontaktować z Koterią - ale tam terminy mogą być na styczeń.
DWA: Co po sterylce - można kotkę zostawić w miejscu gdzie sterylka by się odbyła? Jeżeli nie to WW sprawdzi na ile możliwe jest przetrzymanie kotki w DT - tam gdzie teraz jest.

Dysponuje ktoś wolnym DT? Ooooo ... widzę las rąk :-)
Jak by udało się ciachnąć to można wystartować z ogłoszeniami.
Zrobię kotcę wyróżnione allegro.

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Wto gru 14, 2010 20:30 Re: Piękna trikolorka szuka kochającego domu!! PILNE!

:1luvu: :ryk: 8O
Wiecie, że jestem tutaj nowa? Wiecie!! Nie potrafię tego ogarnąć :?: Tylu wspaniałych ludzi!!!!!!
Zawsze do tej pory sama sobie radziłam, zakociłam już wszystkich swoich znajomych :lol: Moja wspaniała przygoda z kotami zaczęła się ledwie 2 lata temu. Sama mam 3 wspaniałe koteCki :lol: Na naszych działkach, pomimo wysterylizowanych kotek, co roku wyrzucane są małe kociaki. Do tej pory wszystkim udało mi się znaleźć domki, no ale z kociakami łatwiej...

Wracając do kici, to niestety nie dałam rady pojechać, ta infekcja mnie zabije (38,7). Udało nam się załatwić na piątek rano USG dla Kici. Mam nadzieję, że to nam da jasny obraz. Jeśli Kicię trzeba będzie ciachać, to oczywiście, będzie dochodzić do siebie u Krystyny.
Jeśli czegoś nie wyjaśniłam, to pytajcie. (w kiepskiej formie jestem, do pracy idę jeszcze tylko jutro)
Czy już Wam pisałam, że jesteście WSPANIALI?

Ba rdzo dziękuję, za propozycję banerka :1luvu: tylko musicie mnie nauczyć jak mam sobie wkleić 8O

Wiolaww

Post » Wto gru 14, 2010 20:59 Re: Piękna trikolorka szuka kochającego domu!! PILNE!

Jeśli chodzi o deklaracje, to moje koleżanki z pracy też oferują pomoc :ryk:
Mamy 100 PLN nie licząc mnie :D
Bardzo Wszystkim dziękuję za deklaracje :D

Wiolaww

Post » Wto gru 14, 2010 21:08 Re: Piękna trikolorka szuka kochającego domu!! PILNE!

jakoś z Koterią udawało mi sie krótkie terminy osiągać na sterylizację :D
Może zadzwonię i się dowiem ale wtedy macie transport, jakby co ?

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Wto gru 14, 2010 21:26 Re: Piękna trikolorka szuka kochającego domu!! PILNE!

Mamy transport, jestem zmotoryzowana. Tylko niestety z czasem kiepsko, ale postaram się dostosować

Wiolaww

Post » Wto gru 14, 2010 21:37 Re: Piękna trikolorka szuka kochającego domu!! PILNE!

uczę się :oops:
co to jest TŻ? domyślam się, że to coś takiego jak "pamiątka ślubna"?
Często to TŻ się powtarza w Waszych wpisach :D

Wiolaww

[poprzednia][następna]