OKI pisze:kalair pisze:OKI pisze:
Safciu, co ta Duża znów nawywijała, że aż się kotek za główkę złapał?
Ciociu, Duża czasem jest nieznośna!Ale da się żyć!
Karmi dobrze i na czas przynajmniej?
Ciociu.,.MUSI!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:kalair pisze:OKI pisze:
Safciu, co ta Duża znów nawywijała, że aż się kotek za główkę złapał?
Ciociu, Duża czasem jest nieznośna!Ale da się żyć!
Karmi dobrze i na czas przynajmniej?
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:
Laffizdrolku - śliczności![]()
Cześć Kochany Wujku!![]()
Piękna jak zawsze, nie to co twoja nakrapiana koleżanka
.........
kocurzyca41 pisze:Moje rano otwierają po jednym oku[Milusia to zdrowe]i z wyrzutem zerkają;Kobieto czyś ty zwariowała,ciemna noc,a ty już kawę parzysz,kuwety sprzątasz,hałasujesz...no daj nam pospać.
kocurzyca41 pisze:Moje rano otwierają po jednym oku[Milusia to zdrowe]i z wyrzutem zerkają;Kobieto czyś ty zwariowała,ciemna noc,a ty już kawę parzysz,kuwety sprzątasz,hałasujesz...no daj nam pospać.
OKI pisze:kocurzyca41 pisze:Moje rano otwierają po jednym oku[Milusia to zdrowe]i z wyrzutem zerkają;Kobieto czyś ty zwariowała,ciemna noc,a ty już kawę parzysz,kuwety sprzątasz,hałasujesz...no daj nam pospać.
Ooo, takAle to dopiero po śniadaniu
Bo do śniadania to tylko słychać "pospiesz się babo!"
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Moje rano otwierają po jednym oku[Milusia to zdrowe]i z wyrzutem zerkają;Kobieto czyś ty zwariowała,ciemna noc,a ty już kawę parzysz,kuwety sprzątasz,hałasujesz...no daj nam pospać.
No patrz, u mnie odwrotnie. Czemu jeszcze miski nie są pełne!
No, ale jak ja wstaję. one smacznie śpią.
OKI pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Moje rano otwierają po jednym oku[Milusia to zdrowe]i z wyrzutem zerkają;Kobieto czyś ty zwariowała,ciemna noc,a ty już kawę parzysz,kuwety sprzątasz,hałasujesz...no daj nam pospać.
No patrz, u mnie odwrotnie. Czemu jeszcze miski nie są pełne!
No właśnie, bo tak się męczą przy tym poganianiu, że jak zjedzą muszą natychmiast zająć poduszki
kalair pisze:OKI pisze:kalair pisze:No patrz, u mnie odwrotnie. Czemu jeszcze miski nie są pełne!
No właśnie, bo tak się męczą przy tym poganianiu, że jak zjedzą muszą natychmiast zająć poduszki
Otóż to! Przyłożysz głowę do poduszki, a tu za chwilę budzik! Kretki zdziwione, co to? Aaaa.. i śpią.
kalair pisze:Wujku, ale Kropunia JEST piękna!![]()
OKI pisze:kalair pisze:OKI pisze:No właśnie, bo tak się męczą przy tym poganianiu, że jak zjedzą muszą natychmiast zająć poduszki
Otóż to! Przyłożysz głowę do poduszki, a tu za chwilę budzik! Kretki zdziwione, co to? Aaaa.. i śpią.
Małpy nie koty
bubor pisze:kalair pisze:Wujku, ale Kropunia JEST piękna!![]()
No jest jest ale nie wszędzie , na szyjce jest .... mniej piękna
kalair pisze:OKI pisze:kalair pisze:Otóż to! Przyłożysz głowę do poduszki, a tu za chwilę budzik! Kretki zdziwione, co to? Aaaa.. i śpią.
Małpy nie koty
Gorzej!I po co nam koty???
kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:Wujku, ale Kropunia JEST piękna!![]()
No jest jest ale nie wszędzie , na szyjce jest .... mniej piękna
Nieprawda, choroba to nie brak urody. Nie mów tak o Kropusi!!!!
Jest piękna![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, zuza i 41 gości