kalair pisze:Nie, ale niestety, nie mam takich zdolności, by wchodząc tu, widzieć., co jest w wątku na którejś tam stronie!![]()
Zajrzałam, no fakt.
Niemożliwe! Nie masz??

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Nie, ale niestety, nie mam takich zdolności, by wchodząc tu, widzieć., co jest w wątku na którejś tam stronie!![]()
Zajrzałam, no fakt.
kalair pisze:kropkaXL pisze:No niestety-śnieg nie chce współpracować,sam się nie poodsuwa na bok
Niestety. Jutro mam wolne, to odsapnę. Mam jjuż dość ciągłego odgarniania, i mycia podłogi'
A jeszcze mi z dachu zrzucali śnieg!
Caragh pisze:kalair pisze:Nie, ale niestety, nie mam takich zdolności, by wchodząc tu, widzieć., co jest w wątku na którejś tam stronie!![]()
Zajrzałam, no fakt.
Niemożliwe! Nie masz??![]()
![]()
kropkaXL pisze:kalair pisze:kropkaXL pisze:No niestety-śnieg nie chce współpracować,sam się nie poodsuwa na bok
Niestety. Jutro mam wolne, to odsapnę. Mam jjuż dość ciągłego odgarniania, i mycia podłogi'
A jeszcze mi z dachu zrzucali śnieg!
My z kolezanka wczoraj zapłaciłyśmy chłopcom(syn Ewy od kociaków z kolegą) 20 zł i pięknie nam odśniezyli dach-sami przyszli z taką propozycją!
Podoba mi się,że chcą sobie zarobić!
kocurzyca41 pisze:Kretulinki śpią;znaczy się szykują siły na nocne brykanko.Też pewnie mają dość wstrętnej zimy.
kalair pisze:OKI pisze:Bry wieczornie
Oooooooo!! OKI!![]()
bRY WIECZORNIE!
Jak tam necik, chodzi bez problemu?
kocurzyca41 pisze:Dzidzia z Milusią też śpią.Ale one i w nocy śpią raczej grzecznie.Czasem tylko wieczornej głupawki dostają.Ja też coś dziś z lekka połamana.Leczę się herbatką malinową,Plopirynką i innymi pierdułkami.
OKI pisze:kalair pisze:OKI pisze:Bry wieczornie
Oooooooo!! OKI!![]()
bRY WIECZORNIE!
Necik chodzi, kompik chodzi - wszystko gra i trąbiTylko ta zima
kalair pisze:OKI pisze:kalair pisze:Oooooooo!! OKI!![]()
bRY WIECZORNIE!
Necik chodzi, kompik chodzi - wszystko gra i trąbiTylko ta zima
U mnie tylko necik. No i ta zima..![]()
![]()
![]()
Jak sobie o odśnieżaniu pomyślę!
kalair pisze:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 21 gości