Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 11, 2010 17:48 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

P. Bożena oraz iwonac potrzebują pomocy w opiece nad wolnożyjącymi kotami w Częstochowie.

mobilizacja w Częstochowie -
Potrzebne osoby mogące się zobowiązać do dokarmiania kotów na okres miesiąca oraz tygodnia.
Pomoc potrzebna jest już od dzisiaj
Teren : generalnie centrum miasta
1. ul Kordeckiego / Barbary
2. Wolności bramy naprzeciw pl. czerwonego
3. Sąd (Dąbrowskiego)
4. Seka (od tyłu)
5. Tysiąclecie (na okres tygodnia)
6. Focha/Ogińskiego/Sobieskiego
7. ......
oczywiście mozna odciążyć karmicielki na stałe lub w jakieś wyznaczone dni tygodnia :)
Obrazek

florida_blue

Od: Nie cze 18, 2006 11:19

Post » Wto gru 14, 2010 15:11 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Witam to jestem po zabiegu kolano jak bania wychodzenie na dwór odpada zwłaszcza chodzenie po schodach zwłaszcza,że mieszkam na czwartym piętrze bez windy. W pon wizyta w Piekarach chyba zdejmą szwy i zobaczę co dalej. Ja w domu daję sobie świetnie radę ale dokarmianie odpada na dłużej niż myślałam. Mam nadzieję ,że znajdą się dobrzy ludzie, którzy będą karmić bezdomne kotki dokarmiane dotychczas przez Bożenkę. Szkoda ,że tak to wygląda. Gdyby na codzień każdy zajął się swoją okolicą to te pojedyńcze osoby nie musiałyby codzień jeździć po całym mieście i ponosić wszystkich trudów opieki nad bezdomnymi zwierzakami a nikt nie jest z kamienia dawno było wiadomo ,że nogi Bożenki nie wytrzymają....
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Wto gru 14, 2010 15:15 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

A teraz coś miłego wieści z domku misi
Jola napisała Misia przychodzi i siedzi mi na ramieniu. Siedzi na fotelu przy komputerze, albo kradnie mi
kabelki. Na kilku zdjęciach śpi na moich kolanach. A u Andrzeja na
kolanach wylizuje Maciusia.Maciek nadal czasami się drze na nią, ale
raczej ustępuje, a ona sobie nic z tego nie robi.
Zaraz spróbuję wkleić zdjęcia.http://picasaweb.google.com/jola.gradow ... 4238963282

iwonac

Post » Wto gru 14, 2010 15:19 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Ostatnio edytowano Śro gru 15, 2010 23:35 przez iwonac, łącznie edytowano 3 razy

iwonac

Post » Wto gru 14, 2010 15:20 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Co zrobić żeby pokazywało się zdjęcie a nie tylko skrót :roll:

iwonac

Post » Wto gru 14, 2010 15:37 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Skrót jest okej :)

Zdjęcia, to wstawiać jako img link do konkretnego zdjęcia
najszczesliwsza

Post » Wto gru 14, 2010 15:53 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

najszczesliwsza pisze:Skrót jest okej :)

Zdjęcia, to wstawiać jako img link do konkretnego zdjęcia

Kotku wytłumacz to jak 3 letniemu dziecku :oops:

iwonac

Post » Śro gru 15, 2010 0:11 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

PILNA SPRAWA, FUGA CHORA

viewtopic.php?f=1&t=112321

Na ostatniej stronie pokracznie dość wyłożyłam co się dzieje.

Moje dwa bazarki na które zapraszam :1luvu:

viewtopic.php?f=20&t=120872

viewtopic.php?f=20&t=121332
najszczesliwsza

Post » Śro gru 15, 2010 23:44 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

ANIA DZISIAJ NAS ODWIEDZIŁA I ZABRAŁA MALUCHY DO WETA BO BIAŁO BURY JEST CHORY JEDNAK I BĘDZIE GO NOSIĆ NA ZASTRZYKI. PODAROWAŁA NAM TAKŻE CAŁY WOREK KARMY-BARDZO BARDZO DZIĘKUJEMY :1luvu:

iwonac

Post » Śro gru 15, 2010 23:44 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

ANIA DZISIAJ NAS ODWIEDZIŁA I ZABRAŁA MALUCHY DO WETA BO BIAŁO BURY JEST CHORY JEDNAK I BĘDZIE GO NOSIĆ NA ZASTRZYKI. PODAROWAŁA NAM TAKŻE CAŁY WOREK KARMY-BARDZO BARDZO DZIĘKUJEMY :1luvu:

iwonac

Post » Czw gru 16, 2010 15:06 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

A mu się tu leczymy i patrzymy na zimę za oknem :kotek:

iwonac

Post » Czw gru 16, 2010 15:11 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Iwona chciałam Ci jakoś pomóc z maluchem, ale wiesz jak jest, sama dopiero jutro do weterynarza pojadę z moimi...

Dobrze, że Ania Kubica Ci pomaga :1luvu:
najszczesliwsza

Post » Czw gru 16, 2010 18:57 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

AGATKO PRZYKLEJ NASZ BANNEREK O DOKARMIANIU W CZĘSTOCHOWIE :kotek: I JEŚLI MOŻESZ POMYŚL O BAZARKU. WIEM ŻE JESTEŚ BARDZO ZAJĘTA.

iwonac

Post » Czw gru 16, 2010 22:51 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za maluszka
Anna Kubica

[poprzednia][następna]