Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magija pisze:Lilo persiczka wraca z adopcji...
CoolCaty pisze:Magija pisze:Lilo persiczka wraca z adopcji...
Jaka przyczyna?
magdaradek pisze:przeczytałam na wątku Lilo, że Pan się gdzieś przenosi, długo nie ma go w domu i nie może już mieć Lilo
Catnaperka pisze:Słuchajcie dzisiaj jest szansa na wzięcie Dyzi do DS. Bardzo proszę, czy ktoś mógłby nas podwieźć ze schroniska do okolic dworca fabrycznego?
Catnaperka pisze: Trudno, Dyzia i tak ma wiele szoków, nie potrzebny jej jeszcze ten z mpk
magdaradek pisze:przeczytałam na wątku Lilo, że Pan się gdzieś przenosi, długo nie ma go w domu i nie może już mieć Lilo
valdek pisze:Jak dla mnie, to jest dziwne, że Tatiana nie ma własnej strony internetowej, która byłaby idealnym miejscem na kolekcję jej, przecudnej urody, fotografii kotów.
Mam nadzieję, że innym również spodoba się ten pomysł i zachęcą ruru do zrobienia galerii zdjęć. Najprostszym sposobem jest konto pocztowe na gmailu, na którym można założyć galerię obrazów (do 1 GB). Wystarczy wgrać pliki i jest gotowa strona, bez konieczności tworzenia specjalnej strony internetowej.
Tatiano ! Już chyba najwyższa pora, aby świat mógł się zachwycić Twoimi fotografiami, a przy okazji byłaby to dodatkowa okazja do promowania KOTYlionu i schroniska.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 341 gości