Gerard za tęczowym mostem.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 13, 2010 21:32 Re: BĘDZIN< SZCZAWNICA<BIELSKO BIAŁA - przedadopcyjne potrzebne!

Szalony Kot pisze:Ja nie mogę. Na Paluchu też siedzą dwa.

Może ktoś chce persa? :/

Kurde blade, nooo WYMIĘKAM!!!!!!!
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon gru 13, 2010 22:37 Re: BĘDZIN< SZCZAWNICA<BIELSKO BIAŁA - przedadopcyjne potrzebne!

ZNOWU??? 8O
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

Post » Pon gru 13, 2010 23:46 Re: BĘDZIN< SZCZAWNICA<BIELSKO BIAŁA - przedadopcyjne potrzebne!

Edzina pisze:A dyskusja nabiera rumieńców hehe.
http://www.mmzielonagora.pl/artykul/oto ... 56414.html
Wymiękłam...

Żałuję, że tam weszłam. Nie jestem pewna, czy to nie prowokacja... ale jeśli to jest autentyczna dyskusja 8O
Po takiej lekturze mam ochotę wyjść na ulicę i strzelać do ludzi Obrazek

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Wto gru 14, 2010 7:39 Re: BĘDZIN< SZCZAWNICA<BIELSKO BIAŁA - przedadopcyjne potrzebne!

ciekawa.swiata pisze:
Edzina pisze:A dyskusja nabiera rumieńców hehe.
http://www.mmzielonagora.pl/artykul/oto ... 56414.html
Wymiękłam...

Żałuję, że tam weszłam. Nie jestem pewna, czy to nie prowokacja... ale jeśli to jest autentyczna dyskusja 8O
Po takiej lekturze mam ochotę wyjść na ulicę i strzelać do ludzi Obrazek

Ja mam wrażenie że to jest jakiś żart - bo jeśli chociaż kilka osób tak myśli..........to jest nie wiem jak to określić.......żenujące. Tak właśnie - żenujące. Nie wiem czy mnie rozumiecie......
Czasem kiedy oglądam np. jakies takie "mam talent do śpiewania i tańczenia" i patrzę na tych ludzi......to się czuję zażenowana normalnie czasem mi tak głupio, ze nie mogę patrzec i zmieniam kanał....O tu jest podobnie.

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Wto gru 14, 2010 8:29 Re: BĘDZIN< SZCZAWNICA<BIELSKO BIAŁA - przedadopcyjne potrzebne!

ciekawa.swiata pisze:ale jeśli to jest autentyczna dyskusja 8O

Zapewniam Was, że to jest autentyczne. Zresztą kilku ludzi znam osobiście. :-)
I naprawdę... Więcej kotów znalazło tutaj dom niż poprzez tamten portal. Dzięki niemu chyba żaden tak naprawdę, więc nie wiem czy jest sens w ogóle zamieszczać cokolwiek.
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Post » Wto gru 14, 2010 11:01 Re: BĘDZIN< SZCZAWNICA<BIELSKO BIAŁA - przedadopcyjne potrzebne!

Edzina pisze:
ciekawa.swiata pisze:ale jeśli to jest autentyczna dyskusja 8O

Zapewniam Was, że to jest autentyczne. Zresztą kilku ludzi znam osobiście. :-)
I naprawdę... Więcej kotów znalazło tutaj dom niż poprzez tamten portal. Dzięki niemu chyba żaden tak naprawdę, więc nie wiem czy jest sens w ogóle zamieszczać cokolwiek.

no to ja se chyba idę strzelić w łeb 8O
Neigh, ja nie tylko czuję się zażenowana... ja czasem po prostu przed tymi źwierzami wstydzę się, że jestem przedstawicielką tego samego gatunku co Ci o tamci dyskutanci...
dramat 8O

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Wto gru 14, 2010 11:12 Re: BĘDZIN< SZCZAWNICA<BIELSKO BIAŁA - przedadopcyjne potrzebne!

ciekawa.swiata pisze:dramat 8O

A jaki skuteczny sposób na opustoszenie schronisk ma Pan Boguś: uśpić... :?
Ostatnio edytowano Wto gru 14, 2010 13:48 przez Edzina, łącznie edytowano 1 raz

Edzina

Post » Wto gru 14, 2010 12:32 Re: BĘDZIN< SZCZAWNICA<BIELSKO BIAŁA - przedadopcyjne potrzebne!

Edzina pisze:
ciekawa.swiata pisze:dramat 8O

A jaki skuteczny sposób za opustoszenie schronisk ma Pan Boguś: uśpić... :?

Noo podobnie można rozwiązać problem przepełnionych domów dziecka.....
Powiem Wam, ze jak sie przyglądałam paniom przyjezdzającym na porodówkę ( kolejny poród ) .......w stanie wskazującym na wszystko, tylko nie na gotowość do bycia matką.......To tak sobie w duchu myślałam, ze ludzi też sie powinno sterylizować.....

Obrazek

Neigh

Post » Wto gru 14, 2010 13:49 Re: BĘDZIN< SZCZAWNICA<BIELSKO BIAŁA - przedadopcyjne potrzebne!

A my głupie ratujemy i szukamy domów...

Edzina

Post » Wto gru 14, 2010 15:32 Re: BĘDZIN< SZCZAWNICA<BIELSKO BIAŁA - przedadopcyjne potrzebne!

Edzina pisze:A my głupie ratujemy i szukamy domów...

A nigdy nie słyszałaś tekstu, ze jesteś głupią, starą dziwaczką, histeryczką, starą panną i że żaden chłop Cię nie chciał, to Ci się widać na mózg rzucilo?

Ja miałam takiego wielbiciela, co tylko umieściłam ogłoszenie to dzwonił i mnie informował:-)

Obrazek

Neigh

Post » Wto gru 14, 2010 15:53 Re: BĘDZIN< SZCZAWNICA<BIELSKO BIAŁA - przedadopcyjne potrzebne!

Neigh pisze:A nigdy nie słyszałaś tekstu, ze jesteś głupią, starą dziwaczką, histeryczką, starą panną i że żaden chłop Cię nie chciał, to Ci się widać na mózg rzucilo?

Hehe. No jakoś nie. :-) A przynajmniej nikt nie ośmielił się tego powiedzieć mi wprost. :twisted:

Edzina

Post » Wto gru 14, 2010 16:21 Re: BĘDZIN< SZCZAWNICA<BIELSKO BIAŁA - przedadopcyjne potrzebne!

Edzina pisze:
Neigh pisze:A nigdy nie słyszałaś tekstu, ze jesteś głupią, starą dziwaczką, histeryczką, starą panną i że żaden chłop Cię nie chciał, to Ci się widać na mózg rzucilo?

Hehe. No jakoś nie. :-) A przynajmniej nikt nie ośmielił się tego powiedzieć mi wprost. :twisted:

Wprost to wprost, a przez tel łatwiej.
Info z ostatniej chwili:
( z tym panem to już rozmawiałam.....)
On w sprawie tego kotka, no wie pani.
Nie wiem, ogłaszam wiele kotów
Tego persa.
Nadal nie wiem - ogłaszam dwa ( jestem złośliwa......a co:-) )

Noo tego co jest chory - oba są.
Chodzi panu o kota czy o kotkę podpowiadam .....
O kota.
Na co on jest chory?
Niestety nie wiemy, aktualnie jest leczony z zapalenia cewki moczowej. jednak nie ma postawionej jasnej diagnozy. Nadal ma robione badania.
Acha. A jakiegoś zdrowego nie ma ( podpowiada w tle damski głos). A zdrowego to jest niekoniecznie, ale biało - czarnego....kontynuje pan
Nie mam, przyjmuję do siebie koty potrzebujące pomocy, nie dobieram ich kolorystycznie.

Chciałam dodać, ze oba koty to są koty w potrzebie, poszukujące nowych, odpowiedzialnych domów. A nie łatwy łup, dla kogoś kto chce persika za darmo, ale sobie odpuściłam.....Już mi sie nie chce......

Obrazek

Neigh

Post » Wto gru 14, 2010 20:56 Re: BĘDZIN< SZCZAWNICA<BIELSKO BIAŁA - przedadopcyjne potrzebne!

Neigh pisze:A jakiegoś zdrowego nie ma ( podpowiada w tle damski głos). A zdrowego to jest niekoniecznie, ale biało - czarnego....kontynuje pan

Z dowozem, wyprawką i workiem karmy.... :?
Czy my wyglądamy jak supermarket? A w promocji dorzucimy syberyjczyka...

Edzina

Post » Wto gru 14, 2010 21:16 Re: BĘDZIN< SZCZAWNICA<BIELSKO BIAŁA - przedadopcyjne potrzebne!

Edzina pisze:
Neigh pisze:A jakiegoś zdrowego nie ma ( podpowiada w tle damski głos). A zdrowego to jest niekoniecznie, ale biało - czarnego....kontynuje pan

Z dowozem, wyprawką i workiem karmy.... :?
Czy my wyglądamy jak supermarket? A w promocji dorzucimy syberyjczyka...

Oni nie rozumieją pojecia "wolontariusz" chyba. Któraś już z rzedu osoba mnie pyta : a nie ma pani czarnego, a nie ma pani zdrowego.......

Ale hit usłyszałam dziś :

Otóz dzwoni pewna pani i przez bite 20 min łzawo opowiada historę 4 kotów......które zginęły pod samochodem, 4 na jej oczach, 5 załatwił pies sąsiadów...
I niczego to pani nie nauczyło........np. tego, ze kot nie moze wychodzić....

ALEŻ TAK!!!!!!
I zgadnijcie czego ta pani szuka?

Noooooo ? stopniuję napięcie

KALEKIEGO KOTA!

ja w tym miejscu po prostu ryknęłam smiechem.......Noo taki kaleki to moze i do sąsiada nie pójdzie.....
Myślę, ze najlepszym wyjściem byłby sparaliżowany:-)
Przepraszam, ja rechotałam z 20 min.......to chyba nerwowe.......

Obrazek

Neigh

Post » Wto gru 14, 2010 21:46 Re: BĘDZIN< SZCZAWNICA<BIELSKO BIAŁA - przedadopcyjne potrzebne!

Neigh pisze:Noo taki kaleki to moze i do sąsiada nie pójdzie.....
Myślę, ze najlepszym wyjściem byłby sparaliżowany:-)

To kto ma koty niechodzące? ;-)
Chociaż ja nie wiem czy by tu znalazła takiego.. Przecież jeśli ma 3 łapki, to śmiga. Prawdę mówiąc po głębszym zastanowieniu myślę, że nie znajdzie kota dla siebie spełniającego takie warunki. ;-)
Zapewne ma być zdrowy - niechodzący. To mi się kłóci ze sobą..

Edzina

[poprzednia][następna]