Do ZAMKNIĘCIA!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 13, 2010 13:11 Re: Ko(t)miksy+KOTmoterstwo

jesli da sie kota leczyc, to nalezy mu dac szanse! Super, ze DS bedzie znow mial :1luvu: :1luvu: Ja bym najchetniej pousypiala takich ludzi za/// lenistwo :evil: Jak im sie nie chce leczyc kota... Oskarku, bedzie dobrze! :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon gru 13, 2010 13:28 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Przynieśli kota, żeby uśpić ...

Willow_ pisze:1 listopada ukazało się KOTmoterstwo dotyczące Oskara.

Dobre wieści z wczoraj - dzisiaj Oskar jedzie do swojego nowego DS Obrazek
Anna Rylska pisze:jutro rano Oskar jedzie do domu, domek zgłosił się z ogłoszenia w lecznicy, ma doswiadczenie z takimi kotami

Hura!! Brawa dla Anny Rylskiej!! :D

I głosujmy w KrakVecie! Do 16 grudnia!

Edit: Tzn., oczywiście, do 16 jest głosowanie na MIAU: Ankieta KrakVet-wybieramy kandydata!
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Pon gru 13, 2010 14:00 Re: Ko(t)miksy+KOTmoterstwo

VVu uważaj, bo Cię na Twoim własnym wątku mod pogoni Obrazek

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pon gru 13, 2010 14:34 Re: Ko(t)miksy+KOTmoterstwo

Willow_ pisze:VVu uważaj, bo Cię na Twoim własnym wątku mod pogoni Obrazek

Ale przecież nie sugeruję na kogo głosować! 8)
Ważne też, by w ogóle głosować - bo później te głosy są potrzebne w głosowaniu właściwym. Namawiam zatem do mobilizacji społecznej, bez wskazywania swego faworyta - zauważ, że tym razem nie mam nawet banerka odpowiedniego. :|
ObrazekObrazek

VVu

Post » Pon gru 13, 2010 15:04 Re: Ko(t)miksy+KOTmoterstwo

Ależ ja to wszystko rozumiem, a Twoje oświadczenie popieram w całej rozciągłości i też zachęcam do zainteresowania ankietą :idea:
Z regulaminu wynika, że banerki można mieć, ale agitować bezpośrednio można tylko na wątku ankietowym i kandydatów. Na innych nie, nawet kiedy nie wskazuje się kandydata.
Ale to tylko do 16 grudnia do 21:48 ... później przystąpimy do powszechnej agitacji :mrgreen:

Willow_

Post » Pon gru 13, 2010 15:35 Re: Ko(t)miksy+KOTmoterstwo

Willow_ pisze:Ależ ja to wszystko rozumiem, a Twoje oświadczenie popieram w całej rozciągłości i też zachęcam do zainteresowania ankietą :idea:
Z regulaminu wynika, że banerki można mieć, ale agitować bezpośrednio można tylko na wątku ankietowym i kandydatów. Na innych nie, nawet kiedy nie wskazuje się kandydata.
Ale to tylko do 16 grudnia do 21:48 ... później przystąpimy do powszechnej agitacji :mrgreen:

Ooops! To nie doczytałem albo zapomniałem. :oops:
Zatem ciii...
ObrazekObrazek

VVu

Post » Pon gru 13, 2010 20:30 Re: Ko(t)miksy+KOTmoterstwo

taaaa.... ciiii... ale miedzy wierszami kazdy doczyta, na kogo glosowac :ok: tzn.wg."rad" VVu :ok:

Kociara82

Post » Pon gru 13, 2010 21:13 Re: Ko(t)miksy+KOTmoterstwo

szykuje się jakieś nieposłuszeństwo obywatelskie :?: ... cicho mi tu Obrazek

Willow_

Post » Pon gru 13, 2010 21:13 Re: Ko(t)miksy+KOTmoterstwo

Willow_ pisze:szykuje się jakieś nieposłuszeństwo obywatelskie :?: ... cicho mi tu Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Kociara82

Post » Czw gru 16, 2010 10:24 Re: Ko(t)miksy+KOTmoterstwo

No nie o taką ciszę mi chodziło :mrgreen:
Ale rozumiem ... VVu dał się pochłonąć swojemu blogowi - skrupulatnie wpisuje tam codziennie notkę, więc na wątek na miau już czasu nie znajduję :twisted:
Zapraszam sympatyków na http://kotmiksy.blox.pl/html :idea:

Willow_

Post » Czw gru 16, 2010 10:43 Re: Ko(t)miksy+KOTmoterstwo

Willow_ pisze:No nie o taką ciszę mi chodziło :mrgreen:
Ale rozumiem ... VVu dał się pochłonąć swojemu blogowi - skrupulatnie wpisuje tam codziennie notkę, więc na wątek na miau już czasu nie znajduję :twisted:
Zapraszam sympatyków na http://kotmiksy.blox.pl/html :idea:
Masz rację, Willow_ - praca nad blogiem zajmuje sporo czasu i umysłu. :D Ale forum śledzę na bieżąco.

I zgłaszam gwałtownie pilne już KOTmoterstwo:

genowefa pisze:Jak w tytule. Dwa tygodnie temu złapałam do kastracji młodą kotkę.
Kotka ta była już jedną z bohaterek wątku na forum: viewtopic.php?f=1&t=115471
Wtedy nie udało się jej złapać jej i jej brata. Były jeszcze bardzo małe i słuchały mamy, która nie pozwalała im wejść do klatki-łapki.
Postanowiłam wiec, że złapię je do kastracji jak już urosną. Przypuszczałam, że jak będą większe to już tak bardzo mamy słuchać nie będą ;)
Jak postanowiłam tak zrobiłam. Dwa tygodnie temu, jeszcze przed tym atakiem zimy złapałam małą do kastracji celem wypuszczenia jej tydzień później. Co się wydarzyło w polskiej pogodzie tydzień temu wszyscy wiemy, także z Koterii nawet do mnie dzwonili, żebym ją zabrała.
Dzisiaj zadzwonili i w poniedziałek powinnam ją wypuścić. Ale zwyczajnie żal mi jej :( Łapiąc ją dwa tygodnie temu myślałam, że jak co roku jeszcze z miesiąc potrwa jesienna aura i zdąży jej zarosnąć futerko na brzuszku. Te koty mieszkają w deskach :( nie w żadnej ciepłej piwnicy :(

Zdjęcie koteczki: Obrazek

I jej wątek: Wątek całkowicie beznadziejny. FeLV+ FOTY str. 6

No i komiksowy podnośnik (Willow_ - zauważ, że tu debiutuje! :wink: ):
Obrazek
ObrazekObrazek

VVu

Post » Czw gru 16, 2010 10:50 Re: Ko(t)miksy+KOTmoterstwo

VVu pisze:No i komiksowy podnośnik (Willow_ - zauważ, że tu debiutuje! :wink: ):
Obrazek

Zauważyłam ... cieszę się, że formy nie straciłeś Obrazek
Poza oglądaniem Twoich prac, świetnie czyta się komentarze na Twoim blogu - gratuluję :!:

Willow_

Post » Czw gru 16, 2010 15:25 Re: Ko(t)miksy+KOTmoterstwo. Czarną kotkę na biały zimny śnieg?

VVu cudny ten kotmiks :ryk:
Od razu widzę mojego Joviego jak idzie i nagle myk - leży gdzie popadnie :-)

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Czw gru 16, 2010 23:56 Re: Ko(t)miksy+KOTmoterstwo. Czarną kotkę na biały zimny śnieg?

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: mnooooooostwo kciukow za czarnulke sliczna :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Pt gru 17, 2010 9:20 Re: Ko(t)miksy+KOTmoterstwo. Czarną kotkę na biały zimny śnieg?

Za kiciunię :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]