Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ja_ana pisze:Witamy się zimowo:)
Duża się trochę pochorowała, więc rzadko zagląda.
Poradźcie proszę, czy ktoś z Was używa chusteczek dla niemowląt dla kotów? Chodzi mi o Figę...Wlazła w kupę i miała mytą łapkę, a ona się strasznie boi mycia. Efekt był taki, że jak przyszedł czas siusiania to nie poszła do kuwety a na kanapę.....Tak sobie pomyślałam czy można do przetarcia łapek użyć takich właśnie chusteczek.
Gem pisze:Zaszkodzić raczej nie powinnoja_ana pisze:Witamy się zimowo:)
Poradźcie proszę, czy ktoś z Was używa chusteczek dla niemowląt dla kotów? Chodzi mi o Figę...Wlazła w kupę i miała mytą łapkę, a ona się strasznie boi mycia. Efekt był taki, że jak przyszedł czas siusiania to nie poszła do kuwety a na kanapę.....Tak sobie pomyślałam czy można do przetarcia łapek użyć takich właśnie chusteczek.
Czy mogłabyś zaktualizować informacje dotyczące grupy Fiony na FB? Przydałoby się chociaż wstawić link do tej akcji: http://www.facebook.com/event.php?eid=116636105069439
Alyaa pisze:Gem pisze:Zaszkodzić raczej nie powinnoja_ana pisze:Witamy się zimowo:)
Czy mogłabyś zaktualizować informacje dotyczące grupy Fiony na FB? Przydałoby się chociaż wstawić link do tej akcji: http://www.facebook.com/event.php?eid=116636105069439
A czy mogę prosić o link na FB? Zarejestrowałam się jednak na tym "ustrojstwie"
larentia pisze:Duża zdrowiej!Herbata z miodem i cytryną i marsz do łóżka się wygrzewać. Nie daj się wirusom. Z drugiej strony kociaki pewnie zadowolone, że mają swoją pańcię całymi dniami w domu
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 68 gości