maciejowa pisze:Cześć pięknoty kolorowe!
Hej Kasiu!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:Betaka pisze:Czołem Kretkowo
kalair pisze:Nie Olcia, nic jej się nie stało. w każdym razie nie widać. Ale zaboleć musiało, bo z lekkim zdziwieniem, że tak powiem, zeskoczyła natychmiast. A jeszcze wczoraj chwaliłma, że jedyna tam nie wskoczyła!To teraz już każda to przeszła!
Iriska to sprawdza uważnie, czy się w środku pali, opiera się o szufladkę, i zagląda. Czuje, czy gorąco. I dopiero wskakuje. Ale każda przez to przeszła. One mają jakieś gruboskórne łąpki.
Doczytałam zaległości i, nomen omen, odgrzewam temat. U nas Sznupek kombinował i kombinował, ale spróbuj wybić kotu z głowy głupi pomysł, jak on już postanowiłWreszcie RAZ wskoczył, stanął (trwało to ułamek sekundy) i jak wyrwał jednocześnie z czterech łap z przeraźliwym miauczeniem. Wtedy nie na żarty się przeraziłam, ale obrazek żywcem wyjęty z kreskówki
biedny kocio, a ty sie smiejesz jeszcze, podla![]()
![]()
Jak mozesz smiac sie z tego, ze kocio sobie krzywde zrobil
Sznupek, buziaczki przesylam :*:*:*
Caragh pisze:kalair pisze:Pa Moniś, na pewno wyspana!
![]()
![]()
I nawet fajny film akcji mi sie snil
![]()
![]()
![]()
Dzieeeeennn Doooobry Bozenko![]()
z Kreciami
![]()
Caragh pisze:kalair pisze:
Najpiekniejszy Pysio![]()
![]()
![]()
Buziaczki Safolku![]()
![]()
Caragh pisze:Betaka pisze:Czołem Kretkowo![]()
Doczytałam zaległości i, nomen omen, odgrzewam temat. U nas Sznupek kombinował i kombinował, ale spróbuj wybić kotu z głowy głupi pomysł, jak on już postanowiłWreszcie RAZ wskoczył, stanął (trwało to ułamek sekundy) i jak wyrwał jednocześnie z czterech łap z przeraźliwym miauczeniem. Wtedy nie na żarty się przeraziłam, ale obrazek żywcem wyjęty z kreskówki
![]()
![]()
Ma nauczke
Wiecej tego pomyslu nie mial?
kociczka39 pisze:kalair pisze:kociczka39 pisze:
I tak Cie widzę![]()
Puchatku
Tak Ciociu?, a się zasłoniłam!![]()
ten nonionawet jak zasłoniłaś to CI i tak schrupę
kociczka39 pisze:kalair pisze:
Puchowu Safulku,ach![]()
![]()
![]()
Co tak Iryś![]()
![]()
zalotnie zerkasz ?
Maleńki Pysiu![]()
![]()
ale Wam ciepełko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Silverblue, Wojtek, zuzia115 i 28 gości