Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Dziewczyny, dawno mnie nie było na Waszym, więc nie wiem i muszę zapytać. Czy ta pani, co chciała starszego kota, w końcu zdecydowała się na którąś z trzech sióstr burych? Marcysię, Pchełkę lub Majeczkę?
mjs pisze:Klarcia i Stefcio już na wolnościPomknęli jak strzały i tyle ich było widać. Mają jedzenie, mają budkę, a ja mam nadzieję, że jak się wyganiają to wrócą na swój teren i jakoś przetrwają mrozy.
RC Calm dajcie komu tam trzeba, pewnie nie brak potrzebujących.
Klatki, w których siedziały bestie należą do BarbAnn i do anna09, złożę je dopiero w piątek podczas dyżuru, wcześniej nie dam rady zawitać na Kocimskiej. Wtedy też przywiozę bazarki dla jej siostry, paw, lutry, kasumi i Leone.
O obowiązki dyżurnego zapytam w czwartek, bo może coś nowego się pojawi.
Cammi pisze:Nie mieliście może ogromu zapytań o tri w typie Ryfki, Penelopy?
W zaprzyjaźnionej Warszawce taka oto kocica stara się nie trafic do schronu.[img]
to taki wtręt jak by Wam mało kotów było...
Tweety - Ty nie tęsknisz za takim modelem?
miszelina pisze:
P.S. PrzegrywamyAle może to i lepiej. Wygrana na miau nie gwarantuje wygranej w KV, a sreberko to zawsze sreberko
Tweety pisze:miszelina pisze:
P.S. PrzegrywamyAle może to i lepiej. Wygrana na miau nie gwarantuje wygranej w KV, a sreberko to zawsze sreberko
obawiam się, że zaraz się okaże, że tyle mamy, że nietaktownym jest bycie sreberkiem. W końcu wszyscy wiedzą lepiej ile i czego mamy. A zwierzaki w Ostródzie niech się pozagryzają na śmierć, mają pecha, że w większości są psami.
W końcu nie ci, którzy nam wytykają każdą rzecz, którą sobie wywalczyliśmy, na to patrzą ...
mjs pisze:solangelica pisze:
Klarci i Stefkowi wszystkiego najlepszego na wolnosci...
Dziękuję, przekażę
vanja pisze:mjs, wroca buraski na "stare smieci", na razie pewnie zamkniecie musza odreagowac. O Tobiego ogromnie sie balam jak sobie poradzi na wolnosci, a slysze, ze twardo trzyma sie miejsca. Oby tylko nie bylo zbyt wielkich mrozow bo az sie boje o wszystkie koty na wolnosci. I te co maja gdzie sie do jakiego takiego ciepelka schowac i te inne.
mjs pisze:Ja wiem, że na wolności czują się lepiej, ale zawsze szkoda.... Sprawdziłam dzisiaj budkę, zrobiłam ją porządnie, z parawanikiem przed wejściemPolar w środku suchy, więc nic nie zawiewa do wnętrza, żeby tylko bestie zechciały wrócić do niej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 263 gości