jessi74 pisze:zaparszam! ucp.php?i=pm&folder=inbox
Do inboxa odsyłasz... Czyli poczty. Tak miało być?
Moderator: Estraven
jessi74 pisze:zaparszam! ucp.php?i=pm&folder=inbox
RudyiSrebrnyKot pisze:jessi74 pisze:zaparszam! viewtopic.php?f=1&t=109673
Do inboxa odsyłasz... Czyli poczty. Tak miało być?

jessi74 pisze:pani Zosia prosiła, aby pomóc jej odebrać karmę z Tozu- wydawana jest tylko dzisiaj w godz. 18-19 ( mogę sie jeszcze upewnić)a ja niestety nie mam auta w tym tygodniu

jessi74 pisze:pani Zosia poprosiła nas o pomoc w złapaniu do sterylzacji koteczki, która pojawiła się niedawno na ul. Hubskiej, tam razem ze swoimi dziećmi żyła w piwnicy, ponieważ trafiła nie nieprzyjaznych ludzi , jej dzieci zagineły w niejasnych okolicznościach, a kotka , widzocznie nikt o niej nie wiedział, została odcięta od świata , w piwnicy, gdyz okna zostały pozabijane deskami. Gdyby nie "namierzyła" jej pani Zosia, kotka umarłaby pewnie śmiercią głodową![]()
dzisiaj mamy złapaną już kicię do sterylizacji, ale jest to w zupełnosci oswojona i kiedyś domowa koteczka - żal nam jej wypuszczać na wolność, zwłaszcza w takie nieprzyjazne miejsceniestety nie mamy miejsca w domu ani też finansów na utrzymanie kolejnego kota
![]()
SZUKAMY PILNIE DOMU TYMCZASOWEGO DLA KOTKI ! JEST SLICZNA ! MA FUTERKO W KOLORZE GRAFITOWYM ! I NON STOP MRUCZY!

Agness78 pisze:dziś puściłam wpłaty za STY i LUT za mnie i za mawin.
Teraz będę miała inne "sprawy" na głowiei żebym nie zapomniała to już przelewik poszedł.
Za grudzień, puściłam już wcześniej

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 69 gości