Piękny czarny Promyk ... już dobrze :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 13, 2010 7:20 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Cześć Słoneczka! :)
Jak nocka minęła? Jak nasz Czarny Książę? :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon gru 13, 2010 9:26 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

smarti pisze:no właśnie miksuję z krwią i z wodą ale nie wiem czy zechce zjeśc.

No i przy okazji dowiedziałam się że rozliczylam się dawno za Lalunie 8O nie wiem jak to się stało-to musiało być ze dwa tygodnie temu ale jestem już nieżle zakręcona.Na fali wydarzeń z Promysiem mi to całkiem umknęło :roll:
Ale najwazniejsze że się rozliczyłam-mogę więc pojechać spokojnie z Lalunią na kontrolę a ja unikałam kontroli bo mi glupio było że nie mam kasy...całkowity zakręt..

Marzenia-jutro wrzucimy Ci skan z tego leczenia Promysia i badań na SGGW.

Hm, a ja Tobie trochę kasy wysłałam, na przelewie będzie, że część na Promynia a część na Lalunię, to bierz wszystko dla Promyka

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pon gru 13, 2010 11:33 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Smarti, co słychać?

Erin

Post » Pon gru 13, 2010 11:57 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Promysiu Smarti :?:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon gru 13, 2010 11:58 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Jak tam Promyś dzisiaj? :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon gru 13, 2010 12:42 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Promyś fantastycznie!! Zwalił dwa kupale poza kuwetą :mrgreen: po czym się dokładnie umył-taki czyścioszek... 8)

Wczoraj zjadl mus rozrobiony z wodą ale dziś już nie chciał. Nie chce też jeść mięska zmiksowanego na papke.Nie chce też conva i robi się wybredniaczek z niego :kotek:

Łaskawie zjadł mus łososiowy ale teki jaki jest .bez rozrabiania tylko mu wymazałam po talerzu do zlizywania żeby łapczywie nie łyakał.

Coś czuję że te miksowane żarełka nie przejdą..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon gru 13, 2010 13:02 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Hmm, taki się Księciunio zrobił :roll: :1luvu: :wink:
Ale może mu przejdzie, jak zobaczy, że inaczej nie będzie papu.
Rozmazywanie na talerzyku to dobry pomysł :ok:
A próbowałaś dawać Promysiowi puszki Animondy?
To jest dobrze przemielone i mocno "mięsne".

Erin

Post » Pon gru 13, 2010 14:07 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Moja Julinka tymczaska po tym jak coś jej zaszkodziło chwilowo wsuwa wyłącznie suche animondy, a z mokrych Recovery i sparzonego kurczaka w sosie.
Nil desperandum, zaczną normalnie jeść - tylko musimy być cierpliwe :roll: wyrozumiałe :roll:

Edit: i jeszcze animondy Kittena puszkę - dorosła już be 8O
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Pon gru 13, 2010 15:14 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Mi się wydaje, że problem może być w miksowaniu. Spróbuj zwykłą karmę czy pasztecik zalać wodą i łyżką rozbełtać. Wtedy tak nie napuchnie, nie będzie taka oszukana, według mnie.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon gru 13, 2010 15:37 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

animondy nie znam-muszę nabyć.
ale mojemu Czarnemu Księciu wolno tylko płynne i półpłynne-twardych pasztetów ma zakaz i nawet musy mięciutkie mogę być za twarde,dlatego chciałam je rozwadniać leciutko.
Spróbuje jeszcze z tranem rybnym.
On sobie najprawdopodobniej ten tętniaczek uraża żarełkiem dlatego tak ważne jest aby jak najłagodniejsze było to co je..

Erin,jest prawdopodobne(chociaż jeszcze nie pewne) że będę musiała wyjechać na 10dni na przełomie lutego i marca, i na ten czas będzie trzeba znalezć Promysiowi TDT.
Najlepiej oczywiscie gdzieś niedaleko mnie czyli w Wawie.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon gru 13, 2010 16:04 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Ta animonda kitten to akurat samo mięso z odrobiną galaretki, więc nie bardzo. Recovery jest mięciutkie - musik leciutki, więc powinno być ok, tylko że drogie bardzo (12 zł za małą puszeczkę, 8,50 za tacuszkę)

Alienor

Post » Pon gru 13, 2010 16:09 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

o cholerka-to jeszcze o tak drogim żarełku nie słyszałam :oops: :roll:

smarti

Post » Pon gru 13, 2010 16:28 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

animonda jest jeszcze z rybą: - Menu rybne w galarecie i Tuńczyk w galarecie łososiowej i one faktycznie są w takiej mięciutkiej galaretce a nawet bym powiedziała zupce- tylko czy rybkę Promyś lubi.... :?
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Od: Pon maja 11, 2009 19:24

Post » Pon gru 13, 2010 16:44 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

To możesz tez spróbować http://www.kacikpupila.pl/viyo-adult-na ... effe78c201
Wygląda jak mięso w płynie ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon gru 13, 2010 16:49 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Cześć Słoneczka! :)
Jak się miewa nasz Czarny Księciunio?
Moje futra bardzo Animondę lubią, więc może Promysiowi też posmakuje.
Smarti, a kiedy będziesz wiedziała z tym wyjazdem?
Dobrze, że napisałaś, założymy wątek w tym celu.
Tylko daj znać, jak będziesz widziała coś bliżej.

Erin

[poprzednia][następna]