Hanulka pisze: Wspaniała wiadomość!!! Leszek jedzie do DT do Warszawy. Domek jest bez kotów. Transport - jak tylko to będzie możliwe - jak najszybciej!!! Proszę o pomoc w szukaniu. Leszek może jechać nawet DZIŚ!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O żesz ty! Brawo!
Moderator: Estraven
Hanulka pisze: Wspaniała wiadomość!!! Leszek jedzie do DT do Warszawy. Domek jest bez kotów. Transport - jak tylko to będzie możliwe - jak najszybciej!!! Proszę o pomoc w szukaniu. Leszek może jechać nawet DZIŚ!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CatAngel pisze:Podajcie mi szybko skąd on ma jechać bo zmieniam tytuł wydarzenia na FB
Transport 16 grudnia Wawa-Rybnik-Wawa czekam na potwierdzenie
Dopisek : http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... _invites=0 ZMIANA TYTUŁU NA LESZEK FELV! Jedzie do Domku w Warszawie! POTRZEBNY TRANSPORT! Podałam tam nr Andżeliki bo mnie nie ma necie jestem z tel i mam małe pole manewru

dite pisze:ja mogę go zabrać z Łodzi do Wawy, to może kombinowany Radomsko-Uć-Wawa?
, dzięki, a kiedy?
Hanulka pisze:dite pisze:ja mogę go zabrać z Łodzi do Wawy, to może kombinowany Radomsko-Uć-Wawa?
dite, dzięki, a kiedy?
Mulesia pisze:Hanulka pisze:dite pisze:ja mogę go zabrać z Łodzi do Wawy, to może kombinowany Radomsko-Uć-Wawa?
dite, dzięki, a kiedy?
Na wątku transportowym są oferty przewozu
Warszawa - Łódź - Warszawa
np.
Łódź - Warszawa - okolice weekendu - PKP/czasem samochód (mam transporter) kom. 0502470745 Agalenora
Warszawa - Łódź - Warszawa Gu
viewtopic.php?f=1&t=62304
dziękuję, teraz szukam na jutro-pojutrze.. 
CatAngel pisze:halllllloooooco tak cicho

Hanulka pisze:CatAngel pisze:halllllloooooco tak cicho
jutro Lesio jedzie od dt...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
niezawodne fb

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 64 gości